МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 823
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 60
Съгласна съм , че имат слаба вратарска школа. Нооо според мен Джо Харт е много , много добър. Вярно е обаче , че няма опит, а опита е много важен в подобни първенства. И все пак очаквам да се справи много добре. Не знам Капело на какво ще заложи, на младия талант или на опита на Джеймс.
Много харесвах и Пол Робинсън.

П.П. Ааа не съм съгласна , че Сезар е най-добрият вратар в света  Mr. Green

# 61
Леле наистина ли ? Робинсън прави повече грешки от третокласник. Помниш ли Хърватска как му се подиграха . Не разбирам какво му харесваш.

# 62
Леле наистина ли ? Робинсън прави повече грешки от третокласник. Помниш ли Хърватска как му се подиграха . Не разбирам какво му харесваш.

Написах "харесвах" Simple Smile

# 63
Добре де . Според мен от Дейвид Сиймън нататък англичаните нямат вратар играещ в топ 10  на първенството. Само като погледнеш Дейвид Джеймс , който играе за Портсмут , на които тази година им напълниха кошницата и Роб Грийн в борещия се винаги за оставане Уест Хем. Джо Харт пък Сити къде ли не го раздаваха .

# 64
  • Mars Hotel
Абе за Жулио Сезар може да се съглася, но за Дони...   Naughty
А колкото и да ми е мъчно да го кажа (всъщност не много  Twisted Evil) не бих нарекла и Сиймън сигурен на вратата.
За един вратар психиката е от решаващо значение, а не съм сигурна, че Харт ще се справи от тази гледна точка. Дейвид Джеймс ми е симпатичен, а и турнир от такъв калибър не може да се сравнява с мачовете от Висшата лига. Все едно да сравниш защитата на Помпи с тази на националния отбор.

# 65
Мдаа.. дано Коул, Тери ,Карагър, Доусън.... да не позволяват вратаря да има много работа Simple Smile

Светлица, права си за Джо Харт и психиката му. Помня издънките на Фостър на мача между Челси и МЮ за Къмюнити шийлд Simple Smile Може и да е талантливо момчето, ноо още е "малък". Абе не знам. Ще видим.

# 66
Мен ме притеснява малко неизвестноста в защитата след контузията на Рио . Доусън е с добри изяви в Тотнъм , но да замести Рио в национала ще му бъде трудно. Капело защо не повика Лескът. Малко по- голям куражлия е от Доусън и няма да се панира в защитата , ама това само той си го знае.

# 67
Още една лоша новина за всички почитатели на Холандия и Робен се контузи

Имам чувството, че всички имащи и имали нещо общо с Челси са урочасани - Есиен, Доргба, Балак, Микел, сега и Робен.. Sad

# 68
  • София
ЯЯЯЯЯЯЯ и тема сме си имали! Супер. Отивам да се отчета в анкетата.

# 69
Скъпо им струваше титлата в Премиершип на лоноднчани .

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 11:09 от dido1302

# 70
  • Mars Hotel

Имам чувството, че всички имащи и имали нещо общо с Челси са урочасани - Есиен, Доргба, Балак, Микел, сега и Робен.. Sad

Aaaa, без такива пораженчески мисли! Naughty
Има поне още 5-6 души, които имат (много) общо с Челси и им няма нищо. Няма да изброявам поименно, да не дърпам дявола за опашката, ама ти си ги знаеш.  Wink

# 71
Добър ви ден, мерси за темата!   bouquet
Аз ще подкрепям силно Англия и Италия, а затова, че имах опция да гласувам и за още един отбор - пуснах вот за Парагвай  Mr. Green, много са ми били симпатични винаги   Wink
Ще гледам да ви чета поне по време на първенството, но първо трябва да наваксвам с информацията, че съм много назад  Embarassed А и с тези контузии всеки ден  ooooh!

# 72
  • España
Просто не мога да не се разпиша тук! Даже се чудех,къде се губи темата във форума!Аз с това Световно  съм и професионално ангажирана.За съпруга ми да не говорим!Гласувам за Аржентина, разбира се, с толкова аржентинци в семейството и обкръжението. Колегите -журналисти в Аржентина,обаче са доста скептично настроени.Нашият приятел Диего едва ли бе най-разумното рещение за треньор на небесносините! От друга страна,обаче , самото му присъствие е магнетично,дори и без да прави нищо,той сякаш е погален от Бога и на което и място да се появи истерията на феновете е пълна ! Не забравяйте,че Аржентина доведе в Южна Африка най-добрия футболист за момента-Лео Меси и най-великия за всички времена-Марадона! Аз обаче ,повтарям ,съм пристрастна и семейно-емоционално,и професионално,а и съм ценител на красивия,атрактивен футбол .
Другата ми слабост е Кот д'Ивоар.Имаме и приятели от  отбора,футболисти,които е тренирал съпругът ми преди години в Абиджан.Познавам и Дрогба,от френския му период ,обаче.По мое мнение "Слоновете" играят най-стойностен футбол на континентално,а и не само ,ниво.Жалко за тежкия жребий,който ги запрати в една група с гигантите Бразилия и Португалия!!!
Като европейка ми се ще да посоча и един европейски отбор и това е Испания,техния стил на игра най ми допада.Има техника,има динамика,не само бягане и дълги пасове....
Един колега от телевизията казва,че ".....футболът за европейците бил спорт,а за латиносите изкуство...."! Но пък то и за това  тази игра има толкова милиони и милиони привърженици по света,вкусове и предпочитания всякакви...Един харесва едно,друг друго.....Реалистично погледнато,на едно Световно се гонят повече резултати и магията леко се губи,нооооооооооо...По скромното ми мнение,откакто във футбола навлязоха" огромните капитали",играта през последните 1,2 десетилетия доста се промени,играе се мач за мач,точка за точка,"атлетиката" сякаш измести на втори план техничността на играта...Треньорските схеми станаха все по-затворени,щото ако загубиш 3 поредни мача и си аут.....Но стига вече,да се настроим празнично,иде нов Мондиал!
За известен период участвах скромно и в  част от подготовката за този празник. Идея си нямате за ентусиазма на африканците,за желанието им да покажат ,че "и те го могат..."!
За снимков материал ,верно може да разчитате на cybercat  ,ненапразно сме я избрали за отговорник по културно-масовата част на бг-мамите в ЮАР!
Аз евентуално ще удрям по едно рамо за клюкинки "от кухнята",особено около Диего и компания.
Да не забравя,все пак ми се ще и Бафана Бафана(на езика зулу ,означава "момчета") да поднесе някоя приятна изненада,макар че силно се съмнявам...тоз Теко Модисе да спре да се прави на манекен,афро-вариант на Бакъм ,ами да заиграе като хората,че то на местните в него ин е надеждата,нали са повечето "пирати"......

# 73
dyvaromi . Да момчета на Дон Диего са един от фаворитите за титлата както на всяко световно , но дали ще успеят да го сторят вече е отделен въпрос . Въпреки гениалността си като футболист обаче Марадона не ми вдъхва доверие като треньор и нищо чудно пътищата му с Арженитна да се разделят след световното или пък в противен случай да вдигне купата и да докаже гениалността си за да се превърне в същински бог на земята на среброто. Много се надявах да видим за последно световно Хавиер Санети отдал живота си на Интер и Аржентина  , но уви . Също така бях оздачен от липсата на Естебан Камбиасо и при цялото ми уважение и възхищение , но Хуан Верон вече е далеч от пика на най-силните си години. НЕ харесвам особено и Хонас Гутиерес на който само му дай да тича като изоглавен. Също така Марио Болати и Хавиер Пасторе още не са се наложили в каучото а вече са повикане на световното. Дано да покажат достатъчни качества. В същото време и защитата на гаучосите малко ме притеснява , а именно дали защитника на Колон Ариел Гарсе и страхотния , но недоказан още Николас Отаменди ще се справят с тежеста на този форум.  В нападение разбира се нещата стоят по друг начин и там просто конкуренцията е страховита . И все пак и тук Ел Локо ми оставя малко лош вкус , защото въпреки че е суперзвезда толкова години в Бока не е играч , който ще има някога ключова роля в националния , а и е малко особен като Диего и не се знае какво ще му прищрака. Диего не трябва да вика любимците си , а тези които ще му свършат работа , но той си знае . И аз много симпатизирам на слоновете и се надявам Дрогба да успее да се включи в отбора защото без него нападението ще бъде в лоша позиция . Видяхме колко несработен отбор са на нациите и колко глупави пропуски направиха и Жервиньо и Диндане , който вече не е първа младост. Тук приятна изненада може да стане Сейду Думбиа , който си добрите си игри в Швейцария си спечели трансфер в ЦСКА Москва. И малките деца знаят , че вратарския пост на слоновете в сравнение с останалите класни играчи е много тревожен пост тъй като Бубакар Бари е много колеблив вратар , но пък защитата и полузащитата са много здрави. Наблюдавайте Чеик Тиоте от Твенте - страхотен играч. А пък за Бафана Бафана шума на вувузелите от трибуните ще им помогне най-много да прескочат групата макар и това да е много съмнително. От всички африкански тимове на световното домакините са най-слаби . Дано Стивън Пиенаар и Макбет Сибая да са в добра форма и да разиграят останалите момчета , че нищо добро не ги чака. В нападение се чака на Катлего Мфела и опитния Сиябонга Номвете , но и капитана Мокоена е много тревожен елемент с навика си да играе грубо и да си прости картони. На вратата им един добър вратар от средна класа , какъвто е Итумеленг Куне и това е и феновете на Съндаунс и на Пайрътс и на Кайзер Чийфс ще се обединят в името на заветната цел.

# 74
  • София
Привет в хубавата темичка!  Hug

Аз съм футболна фьенка закльета, за нещастие мъжът ми е единия от ония петима мъже (дето някои хора са ги чували, но повечето не са ги и виждали Whistling), които не харесват футбол. Като се добави, че имам бебе с непоносимост към количката си  Tired(т.е. разходките ни са макс 30 минутни), ще съм 100% редовна пред телевизора за мачовете!
(ухааа, биричка, пържени картофки…. Blush)

И на мен слабост са ми Англия, другите отбори, които са ми симпатични, са Холандия и Аржентина.  Виждам, че с Дедо сме на едно мнение!

Иначе харесвам красивия футбол, не на всяка цена да е с любимия отбор! Flutter

Рекламите на Пепси и Найк са жестоки! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт