МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 843
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 425
  • под дъгата
Sarcasm™  friendship

# 1 426
  • España
Whatever,знаех си,че ще изгрееш на хоризонта!!!! Laughing Хайде наш'те!!!! Африка на вас се надява иворианиииии!
Пратила съм агитка на стадиона!
Пък и де що аржентинец има в Йоханесбург вика срещу Гадните бразилциииии Mr. Green.Нещо като Левски/ЦСКа са Laughing

# 1 427
  • Срещу планината:)
Айде слончета

# 1 428
  • Sofia
Аз пък ще си викам за Бразилия, не съм им фенка на Кот Дивоар.

# 1 429
Whatever,знаех си,че ще изгрееш на хоризонта!!!! Laughing Хайде наш'те!!!! Африка на вас се надява иворианиииии!
Пратила съм агитка на стадиона!
Пък и де що аржентинец има в Йоханесбург вика срещу Гадните бразилциииии Mr. Green.Нещо като Левски/ЦСКа са Laughing

Хехе, тъкмо написах къде си и ти се пяви Simple Smile Дано да победят Praynig и да има африкански отбор напред. Дано агитката е на късмет Simple Smile

# 1 430
  • Ænima/Albuquerque

Ми не мога да взема решение!  Crossing Arms
Еднакво ги харесвам и не знам как ще си вкарват голове,без да ми е кофти и в двата случая... Tired

# 1 431
  • Срещу планината:)
 Joy Коментатора как вика

# 1 432
  • Ænima/Albuquerque
Казвам ви аз,че тия са математически невъзможни!
Няма такъв гол!  smile3555

# 1 433
НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ  

# 1 434
  • Sofia
Joy Коментатора как вика

уникално луд този коментатор.

браво Бразилия  Grinning Grinning Grinning

# 1 435
Аз тихичко: давайте слончета...

# 1 436
Еее, извинявайте, фенове на Бразилия, ама коментаторът се оля, аз да не живея в Бразилия, не искам да ми се вика така  Crossing Arms
айде Whatever, dyvaromi, Светлица , де сте бреееее, наште бреееее  hahaha

# 1 437
Бразилия са велики!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44Само заради тях гледам! Flutter

# 1 438
  • Варна
айде бе, гол за Бразилия  Crossing Arms, тия па, тия .... да напраат нещо дет не могат - например като стрелят към вратата, да не я УлУчат   Crossing Arms
Коментатора,  но комент ... да го вида как ша вика като изравнят слончетата  Mr. Green

# 1 439
  • España
Аз тихичко: давайте слончета...
Няма тихо,с пълна мощ да ги подкрепим!!!,надявам се да не отпихнат психически,че на африканците им е генерален проблем това! Дано опитните играчи да се мобилизират! Вхатежер,барем ще плакнеш окото цял мач! Wink

Общи условия

Активация на акаунт