МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 813
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 530
Видях гол на Дрогба, вече може  да иде на една почивчица и да се връща в щаба на Челси, че труден сезон го чака.

Хубава игра на Бразилия, кеф да ги гледаш. С нетърпение чакам мача Бразилия - Аржентина.

Африканските отбори играят  добре, но в КАН, само м/у свои  Simple Smile

# 1 531
# 1 532
  • София
Хубава игра на Бразилия, кеф да ги гледаш. С нетърпение чакам мача Бразилия - Аржентина.
Е, това ще е мачът на мачовете  Mr. Green!

Коментаторът Явор (от сутрешния блок на НТВ) каза в студиото току що, че французите освен скапан отбор, доказали, че имат и скапани съдии  hahaha  hahaha  hahaha!

# 1 533
  • Mars Hotel
Е, хайде сега. Разбираемо е да се опитат малко и да похитруват, това не е патент само на африканските отбори.
Не знам колко от вас помнят случая от 1998 когато един аржентинец (редактирам, сетих се, за Ариел Ортега става въпрос) уж изправяйки се от терена "удари" Ван дер Саар в брадичката с глава, а вратарят се просна като убит. На повторенията ясно се виждаше, че въпросният аржентинец е толкова по-нисък от него, че няма начин да докосне брадичката му, но това не спести червеният картон на човека.  

А Кака защо не си сдържа нервите?

П.С. А я вижте тази симулация: Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=j9bGmHnO6M8

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 23:55 от Светлица

# 1 534
Направо много съм ядосан. Кълнех се пред приятелите , че изненадата на това световно ще са африканските отбори и поне три от тях ще играят в елиминациите. Обяснявах им колко са добри Кот Д ' Ивоар , Нигерия , Гана , Камерун . Добри са , ама по душа.  Абсолютно безмислена игра на всички тимове от Африка , които явно освен да рушат играта друго не умеят.

# 1 535
  • Варна
грозен финал на мача ...
Ясно, че са изнервени, ама чак пък толкова....
Африканци се отплеснаха с грубата игра, бразилци не им останаха длъжни ...
Гол с помощ на ръка, това че си бразилец не те оневинява и да се правиш на дръж ми шапката. И съдията му показва, че е имало ръка и нииииищоооо  ooooh!
А Кака съвсем заслужено си получи червения картон, още с първото блъскане на играч без топка, второто му нарушение не толкова серизоно,  1мин след първото ....

# 1 536
  • Ænima/Albuquerque

Коментаторът Явор (от сутрешния блок на НТВ) каза в студиото току що, че французите освен скапан отбор, доказали, че имат и скапани съдии  hahaha  hahaha  hahaha!

hahaha hahaha hahaha

# 1 537
  • под дъгата
Мноого хубав мач,само дето накрая стана "сиганска работа" Не им издържат нервите,ама не им прави чест на футболисти като Кака такова поведение.Загрозиха финала с тия разправия на иначе хубавия мач ooooh!

# 1 538
  • Sofia
Според мен пък Кака нямаше вина в тази ситуация.

# 1 539

Аз пак напомням за
.... то и турчина нямаше вина тогава  Laughing

# 1 540
  • Срещу планината:)

smile3532

Божке ,тоя съдия да не е сляп,че и дузпа им даде

# 1 541
Трейси, утрепа ме с тази симулация. Laughing
Аз точно казах на милото, че Кака е голямо сладурче, нещо го бях изтървала този факт и той взе, че грабна

# 1 542
  • Варна/Лондон
Кака е класа и това, че на някой си актьор на игрището ченто му е увиснало до гърдите и Кака небрежно го подпря си е проблем на играча...и на кьоравия съдия. Не беше за картон каквото и да си говорим.

# 1 543
# 1 544
А това клипче гледали ли сте го  Laughing http://www.youtube.com/watch?v=sWt6ostJ69A

Общи условия

Активация на акаунт