МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 822
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 620
Те едва ли са очаквали това - надъхани са били, не са имали бегла представа какви отбори ги чакат в тая група..и сега са много разочаровани  Cry

# 1 621
  • Варна
на мен ми прави и друго впечатление за корейците - няма да спорят със съдията, няма да лежат по тревата и да се превиват като уммиращи папагали, задържат ги за екипите, никаква реакция, играе се опасно срещу тях, ама пак те нищо, продължават да си играят ..
Но второто полувреме, някак си не им върви играта  Thinking

# 1 622
Оф да свършва мача вече.

# 1 623
Ooooooo...5:0..какво му трябва на човек Hug Laughing

# 1 624
Бисери на коментаторите:

„Малко повече от жълт картон беше това – оранжев!“

„Този гол дойде като благ мехлем за изстрадалата душа на германеца(Ото Рехагел).

„Винаги съм се питал защо лицата на парагвайците са толкова сериозни, дори когато играта им върви. Една от причините може би е, че Парагвай няма излаз на море“

„При такива ситуации човек може СЪВСЕМ СПОКОЙНО да получи инфаркт“

„Играчите на двата отбора са много доволни от свирката на съдията и неговите помощници“

„Корейците имат приличен за съвременният футбол ръст.“

„Не знам дали мустаците му са боядисани в черно или брадата му в бяло. В следващите дни ще установим това.“(относно Диего Марадона)

„Футболистите на Гана са в бяло, за да може номерата им да се отличават.“

„Глезенът му се нуждае от спешен ремонт.“

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 625
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ стига толкова.

# 1 626
Оле 7 гола....  Confused

# 1 627
  • Mars Hotel

„Винаги съм се питал защо лицата на парагвайците са толкова сериозни, дори когато играта им върви. Една от причините може би е, че Парагвай няма излаз на море“

Боже, каква проникновеност!  ooooh!

Португалците грам милост не показват. Мъчно ми е за Корея.  Confused

# 1 628
на мен ми прави и друго впечатление за корейците - няма да спорят със съдията, няма да лежат по тревата и да се превиват като уммиращи папагали, задържат ги за екипите, никаква реакция, играе се опасно срещу тях, ама пак те нищо, продължават да си играят ..
Но второто полувреме, някак си не им върви играта  Thinking

Не им, не им.......Не съм следила изкъсо играта, но коментатора каза,че корейците до 75мин. са имали само 1 нарушение.......

Уф....Португалия милост няма ли????Или да се запишат като най-резултатен отбор в 1 мач??????

И Роналдо на какво отгоре има тази физиономия?????? На умряло куче нож да вадиш - и и неговата работа......

Кристяно пък какво радва - забавлявал се бил, да се забавлява като изкривят бразилците, ама надали, май тогава ние ще се забавляваме... малко подигравателно ми идва, кой съм аз - епа кой си - португалския Гацо Бацов, нЕма що  hahaha
лизнат пустинЯк  Mr. Green

Peace

Хайде да пускам новата анкета, този мач го видяхме вече......Жалко за корейците......

Не мога да си пусна поста........

# 1 629
  • Срещу планината:)
 ooooh! баси не трябваше да падат с толкова,тея вече се подиграват с тях 

# 1 630
 Корейчетата заминават в трудов лагер след Световното ,май.
 Не трябваше да ги бият толкова .  Crossing Arms

# 1 631
Не бях чела статията,но за севернокорейците присъствието на мондиала е подвиг.Наистина ми стана тъжно.
Вече стана много болезнено за корейците.Тъкмо щях да пиша,че 6 :0 е изключетелно болезнен резутат и той стана 7: 0.
Браво на Португалия!!Истинска голова фиеста!Отдавна не бях гледала мач с толкова много попадения.
ЕЕЕ СВЪРШИ!Вкараха 3 гола за 8 минути,но корейците вече бяха тотално  отчаяни и демотивирани.

# 1 632
Много мъчно ми стана за корейците, изобщо не можах да се изкефя истински на нито един гол Sad
Единственото положително е, че след това световно много хора ще научат какво се случва в Северна Корея. Поне отчасти, цялата истина едва ли можем изобщо да си я представим...

# 1 633
http://vbox7.com/play:c192115e&start=27&r=emb пак коментаторите ама от 2006  Laughing малко да разведрим, че...  Wink

# 1 634
Коментатора каза,че по непотвърдени данни двама от футболистите, които избягали, са поискали политическо убежище в ЮАР........

Общи условия

Активация на акаунт