МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 813
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Ænima/Albuquerque
Картони и голове!  hahaha
Накрая съдията ще започне да повтаря футболистите с жълти картони! hahaha

т.е. като бройка на играчите ще започнат мача като футболни тимове, ще завършат като волейболни  ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Точно така!  smile3532

На тая извънземното е в Италия понастоящем,не видяхте ли,че знае какво става при Берлускони-предава информация от мЕсто!  hahaha

Аз си викам за Испания.  Mr. Green

А как ще процедират с двата мача едновременно?  newsm78
Вени,мислиш ли че така ще стане?  ooooh!
Егати,аз ще знам резултата преди да пуснат записа... Tired

# 1 681
  • София
Сарказъмче, обикновено така процедират. И, естествено, по време на мача, който дават, клюкарят какво се случва на другия стадион. Спцелиално за Аржентина-Гърция, много се надявам него да излъчат директно. Нищо, че всъщност ние тоя мач, и изобщо тая група, ги знаем от 94-та година Joy.

# 1 682
  • Срещу планината:)
А защо така се процедира мачовете да са по едно и също време

може да ги гледаме паралелно по интернет  http://www.eurovisionsports.tv/ и по БНТ  Thinking

# 1 683
БНТ-то утре:

16:50      Световно първенство по футбол 2010: Франция - Южна Африка, пряко предаване от Блумфонтейн
18:50    Зов от Африка: Студио Мондиал 2010
19:00    Световно първенство по футбол 2010: Мексико - Уругвай (пълен запис)
20:40    По света и у нас
21:10    Зов от Африка: Студио Мондиал 2010
21:20    Световно първенство по футбол 2010: Гърция - Аржентина, пряко предаване от Полокване
23:20    Зов от Африка: Студио Мондиал 2010
00:20    Световно първенство по футбол 2010: Нигерия - Република Корея(запис)

# 1 684
  • Ænima/Albuquerque

може да ги гледаме паралелно по интернет  http://www.eurovisionsports.tv и по БНТ  Thinking

Дали ще имаме право на избор?  newsm78

Маме,мерси.  bouquet
Много гадно...исках да гледам Мексико  Tired

# 1 685
Здравейте, извинявам се ако е коментирано вече, но по някоя ТВ ще предават ли мача Аржентина - Гърция?
Ще го дават по нашата национална ТВ, но пък утре са по два мача от група по едно и също време  newsm78. Мисля, че единя мач ще се излъчва пряко, а другия на запис. Обаче кой ще предпочетат да ни покажат - не зная...

благодаря   bouquet
нещо съм се отнесла и цял ден си мислех, че е 22ри и се чудех що по бнт няма да го дават  Laughing

пп. днес се присъединявам към агитката на испанците

# 1 686
  • София
Защото това са последните и много често решаващи мачове. За да няма тънки сметки и договорки уж.

Мамо Цоцоланке, благодаря  Hug. То трябва малко акъл, за да се сети човек да погледне в програмата, ама айде де, явно и толкоз не ми е останал  Mr. Green  ooooh!!

# 1 687
Засега двата мача ги познавам Mr. Green..да видим последния Party

# 1 688
  • под дъгата
Привет,привет Hug Тук отново веселба Party Аз закачих малко от 2-то полувреме на Португалия и КНДР-голям смях.Бях за португалците и и гласувах 1,ама чак 7:0... Whistling
После, без да съм пристрастна, виках за Швейцария,но... Sad Абе и мача не ми хареса-много картони,много нерви...Сега се стягам да съм в агитката на иберийците.
ceciliya -най-сетне се улучихме  friendship
Сега се връщам да ви чета,че ви минах по диагонал Wink

# 1 689
И аз без много ентусиазъм ще викам за испанците.

# 1 690
  • Варна
Аз ша викам за Хондурас  Mr. Green
да се завърже така групата  Crazy  Mr. Green

п.п. ох много моля, Пипи, душко ако обичаш бегай на резервната скамейка, че съсипваш целата стратегия на отборите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ... има толкова мадами, които са в час с футбола и са хубави,  защо Пипи, бре хора, защо  Mr. Green Mr. Green, ми той и тИлИвИзора ми се мъчи кат я показват  Whistling Whistling

# 1 691
  • Ænima/Albuquerque

# 1 692
  • София
Реших - заради Касияс ще викам за Испания, но ще се радвам, ако Хондурас предложат нещо интересно  bowuu!

# 1 693
# 1 694
  • Ænima/Albuquerque
R Dew,често сме на една скамейка.
Взела ли си семки?
Вени,пластмасова чаша носиш ли си или ще пиеш от бутилката?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт