МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 808
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Срещу планината:)
ЗА утре Задължително за Англия Praynig последен шанс да се качат на влака за следващата фаза

Ще ми се да викам за САЩ  Thinking,но ще видя как ще се развива мача на англичаните

също за Германия и Сърбия  Laughing

# 1 861
  • España
еееее,най-добритеееееееееееееееее!!!
АРХЕНТИН,АРХЕНТИНА!
приближаваме я купата вече!!!!!
и съседите ми са доволни,корейците,няма да пращам децата да им бибиткат този път Embarassed Laughing
и добре стана ,че ще играем срещу Мексико,уругвайците са наши хора някакси!
Гледам агитката ни много се е увеличила,а и Поци възкръста! Laughing
Ще черпя ейййй!
В Полокване явно вече са запразнили,мъжа ми даже си е изключил телефона!

# 1 862
  • под дъгата
dyvaromi -ама точно за теб се сетих и се върбах да пиша-ха честито Утре вечер бирата и мезето от теб Laughing Сега вече лека Hug

# 1 863
  • España
dyvaromi -ама точно за теб се сетих и се върбах да пиша-ха честито Утре вечер бирата и мезето от теб Laughing Сега вече лека Hug
Няма проблем,но може ли едно червено аржентинско вино от Мендоса? като елексир е,направо танго ще ви се затанцува като го опитате Laughing!

# 1 864
  • София
Няма проблем,но може ли едно червено аржентинско вино от Мендоса? като елексир е,направо танго ще ви се затанцува като го опитате Laughing!
Дивароми, поздравления лично за твоето семейство  Hug! Давай го червеното вино, тук тъкмо маааалко се поразхлади  Laughing!

# 1 865
Страхотен мач! Браво на Аржентина!
Чак мъжът ми седна да гледа, което в много висока оценка за качество  Laughing

# 1 866
  • под дъгата
може,може newsm10

# 1 867
  • España
Все се каня да ви питам дали ви харесва песента на Шакира за Световното? На мен не! Доста е безлична,а и видеото е  Rolling Eyes
За мен през 1998 може и да не случи Света на Шампион(Франция),но пък песента на Рики Мартин и до днес вдига адреналина по стадионите:
http://www.youtube.com/watch?v=P2SGL39DpzY&feature=related

ДА ЗАГРЕЕМ В КРЪСТА ПРЕДИ МАЧА ВИКАМ!
Най-добрата песен за Световно до сега е  http://www.youtube.com/watch?v=dTbMwJMqilI
Иначе, Шакира бих я праснал!  Crazy

Лелеееееееееееее,как можах да я забравя Banghead !!!! Великааа,великааа Джана Наннини ,непростимо от моя страна,благодаря ти,че ме подсети! Аз щото може би търсех нещо от жанра на Шакира,но и на Рики Мартин ме кефи,неистово!
То ако е въпроса до прасването,ти и Рики Мартин можеш го прасна! Laughing абе то и аз съм навитак,но едва ли му влизам в категориите,каквито и да са те!!! Айде лягам си вече,явно винцето ми дойде добре,та викам да не се излагам повече Embarassed! Hug

# 1 868
  • Варна
уффф не можах да пиша  ooooh!, м.....
Честито на печелившите. Специално поздрави за dyvaromi - еуфорията е на макс при вас   bouquet
Радвам се за Корейците също. Мъчиха се Нигерия, ама това е положението.

айде утре повече да мога да се включа в агитката, лека

# 1 869
Whatever,доколкото разбирам,с Челси преговорите вече са на фаза уточняване на детайли по евентуален договор с Агуеро.Обаче от скоро в наддаването се е включил и Манчестер Юнайтед ,предлагайки с около 15 милиона повече,а и за да бъде "гравоблъсканицата" за неговите менижъри пълна ,в битката за зетя на Марадона е и" Белият Балет" . Но ,разбирам,че на Джанина май по- и се ходело в Лондон Laughing.Така че,нищо чудно да си правите компания по трибуните със щерката на Марадона! Обаче сега това последно 20 с Юнайтед направо ме  newsm78

Честита победа  Hug Не можах да гледам мача на спокойствие аз  Tired Все пак много се радвам за Аржентина. Аз от самото начало си викам за тях, дори съм се хванала на бас с баща ми 1 месец преди световното. Той - за Бразилия, аз за Аржентина  Mr. Green

Хм.. това за МЮ не го знаех... поне до сега май не съм го срещала никъде по медиите, или ако съм го срещала е било много отдавна и не съм му обърнала внимание. То на нито едно издание не може да се вярва напълно. Когато го напишат в официалните сайтове на отборите, чак тогава съм на 100 % сигурна, че е така. И все пак, даноооооо да дойде в Челси, въпреки, че повечето фенове са на мнение, че няма да се впише добре в отбора. Попринцип не харесвам ниски футболисти, но него го искам  на Моста. Simple Smile

Ако чуеш още подробности , пиши веднага, моля те, моля те   bouquet

# 1 870
  • Ænima/Albuquerque
Изчетох ви по диагонал,но виждам,че нещата вървят чудесно!
За утре нищо не мога да кажа още,но ще се включа преди да изчезна.  Mr. Green
Лека вечер на всички!   bouquet

# 1 871
  • Mars Hotel
Добро утро, дами и господа! (казвам го много тихичко, щото нямам глас.) Crazy
Гледам, че снощи много добре се е получило с резултатите. Честито на dyvaromi и на всички антифенове на Франция.
Днес пак ще пропусна мачовете, много силно се надявам днешният нач на Англия да не е последен, така че да мога да ги гледам по-нататък.  Praynig Praynig Praynig

# 1 872
Дубрутру!  Hug
Гледам добре се е получило вчера  bowuu
Днес само мача на Англия ме вълнува, а, и съм за Австралия, другите - не ме интересуват, стига да не пречат на Англия  Whistling
Призовавам специално R_Dew мощно да подкрепи поданиците на Нейно Величесто и за мен да вика  Peace   bouquet 

# 1 873
Здравейте!
Снощи много си изпилих нервите,но гаучосите показаха отлична игра и стигнаха до така желаните попадения.Гръцкият вратар беше на много високо ниво.Тук е момента,да поздравя аржентинците и южнокорейците за класирането.Уругвай и Мексико са сериозни съперници.Забелязахте ли,че снощи на полувремето от студиото не искаха да ни  кажат резултата от мача Корея-Нигерия,а след точно 10 мин коментаторът на Арж.-Гър. ,без притеснение,ни го сподели. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Тъкмо се събудих и направих такива очи #Shocked Shocked,виждайки тази статия: http://worldcup.gong.bg/view_article.php?article_id=142031
Надявам се да е истина.Мата,добре дошъл в Барселона. След това мернах тази статийка: http://worldcup.gong.bg/view_article.php?article_id=142037
Подозирах,че с тази великолепна игра Майкон ще отиде в отбор като Реал,но все пак още не е на 100% сигурно.
Нещо съм се притеснила да не накажат Вия заради урада му с ръка срещу Емилио Изагире.
Днес нямам изявени фаворити,но симпатизирам най-много на съседите сърби,Англия и най-вероятно Германия и САЩ,но тези отбори няма някой,който да подкрепям на всяка цена.
Айде да спирам,че най-вероятно ви доскучах.Пожелавам на всички футболни фенове и фенки много интересен и зрелищен футболен ден в Южна Африка. newsm10 newsm10 newsm44 newsm44 newsm44 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 tantrum tantrum Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 10:17 от *Polar lights*

# 1 874
  • Срещу планината:)
Дубрутру!  Hug
Гледам добре се е получило вчера  bowuu
Днес само мача на Англия ме вълнува, а, и съм за Австралия, другите - не ме интересуват, стига да не пречат на Англия  Whistling
Призовавам специално R_Dew мощно да подкрепи поданиците на Нейно Величесто и за мен да вика  Peace   bouquet 

Ти съмняваш ли се  Hug ще викам и заради шефа  Wink 

Общи условия

Активация на акаунт