МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 823
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 920
  • под дъгата
Поци -те и двата отбора май май нямаха много желание за игра.С тоя футбол англичаните на финал #Crazy Капело,Капело....слез на земята ooooh!

# 1 921
Поци -те и двата отбора май май нямаха много желание за игра.С тоя футбол англичаните на финал #Crazy Капело,Капело....слез на земята ooooh!
Смешно е отбор като Англия ..при 10-15 положения да няма човек който да вкарва..тва не е начина на игра на отбор като Англия Peace

# 1 922
Така и не мога все още да разбера какъв кеф има в това човек да гледа, как някакви хора гонят една топка по една зелена поляна и я ритат насам, натам.... Баси и удоволствието, да гледаш как някой рита топка, някъде на майната си.

# 1 923
Така и не мога все още да разбера какъв кеф има в това човек да гледа, как някакви хора гонят една топка по една зелена поляна и я ритат насам, натам.... Баси и удоволствието, да гледаш как някой рита топка, някъде на майната си.
ако можеш да разбереш защо написа тва..колкото и усилия да ти коства..ще разбереш и другия край на въпроса си Peace
А за кефа на човека не съди..едни искат едно ,други друго..стига да не си пречим Peace

# 1 924
Европейските фаворити не ги бива. Явно са преуморени от многото турнири и дългия сезон. Визирам Италия, Англия, Германия, та дори и Испания.

# 1 925
Европейските фаворити не ги бива. Явно са преуморени от многото турнири и дългия сезон. Визирам Италия, Англия, Германия, та дори и Испания.
Съгласен съм..ама на мен ми се струва ,че не могат да си направят отборите Peace

# 1 926
  • Срещу планината:)
  bowuu

# 1 927
  • под дъгата
Бреййй,къде сте бре Rolling Eyes Всички ли сте на рок феста?
dyvaromi бира щеше да черпаваш,къде се покри newsm78

# 1 928
ще лягам..момичета..хубва нощ Hug Hug Hug

# 1 929
 newsm03 Айде на мача! Нямам си знаменце/освен българското/ Blush ама по принцип съм за Германия! Flutter

# 1 930
  • Варна
не, че искам да съм опозиция, ама

айде наздраве

п.п. ее Поци, айде лека

# 1 931
  • под дъгата
Наздравееее cheers
Поци,много рано бре!Ама щом си рекъл-айде,да ти е лека!

# 1 932
  • Варна
ама немците, многУ траурно бе  newsm78
като ин и ян са на терена футболистите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 933
Наздравееее cheers
Поци,много рано бре!Ама щом си рекъл-айде,да ти е лека!
Наздраве..момичета..ама трябва да ставан в 4 ч Mr. Green
..анели Wink

# 1 934
  • Sofia
Ето ме и мен, тази вечер съм за Германия.

Общи условия

Активация на акаунт