МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 807
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 965
Flocke за първи път ли гледаш световно по футбол ?

# 1 966
  • Варна

След края на мача плачат и сърбите и австралийците Simple Smile Много ми е кофти за сърбите Sad

Англия - Германия, значи...

уфф и аз исках Гана и Сърбия да продължат  Crossing Arms

# 1 967
Сър Боби Чарлтън навремето е казал че футболът е игра в която 22 играчи играят на терена и накрая винаги печелят германците. Има и друга мисъл , че германецът се предава само , когато сърцето му е далеч от тялото. Е разбира се трудно е и максимите да се пренесат на този тим , който определено не изпъква  с голям брой етнически германци.

# 1 968
  • Германия
Flocke за първи път ли гледаш световно по футбол ?
Joy
Даже не е за първи път, защото аз и сега не го гледам..телевизора е пуснат, мачът си върви, Флокето учи за изпит и хвърля по едно очо на всеки гол.  Mr. Green Аз като беше в Германия не го гледах, че сега ли.  Whistling

# 1 969
  • Варна
, лека на всички
.. интересни мачове бяха днес ...

# 1 970
  • Срещу планината:)
хайде лека утре с нови сили ще се видим по секторите  Hug

# 1 971
Яд ме е за сърбите, но пък концерта на rammstein беше страхотен )))))))))))))))))
ще гледам на запис

# 1 972
  • София
Моля, ако някой знае от къде да си сваля мелодията
от рекламата на световното, но не тази с животните,
а тази с която започват новините ... където една негърка се
провиква  Grinning Дано сте ме разбрали, защото обърнах нета
и нищо не намирам  Sad

# 1 973
Сър Боби Чарлтън навремето е казал че футболът е игра в която 22 играчи играят на терена и накрая винаги печелят германците. Има и друга мисъл , че германецът се предава само , когато сърцето му е далеч от тялото. Е разбира се трудно е и максимите да се пренесат на този тим , който определено не изпъква  с голям брой етнически германци.

Гари Линекер

# 1 974
  • Mars Hotel
Юхууууууууууууууу, Англия продължава!  newsm44

Много съм щастлива и от факта, че следващият им противник е Германия, защото никой друг отбор не може да ги мотивира да играят така! Twisted Evil Ще излязат като на война и ще мачкат!
Фазата на директните елиминации е страшно различна от груповата и нещата там са съвсем други. Затова, макар да не вярвам на Капело, виждам резон е думите му за финала.  Peace

Днес съм за Италия, Парагвай, Дания и Холандия.

# 1 975
  • под дъгата

friendship newsm20

# 1 976
3 от 4 познати вчера. Днес:

Словакия - Италия
2   

Парагвай - Нова Зеландия

Дания - Япония
1

Камерун - Холандия
2

# 1 977
  • Ænima/Albuquerque
Здравейте!   Hug
Завърнах се най-после!
Отивам да ви прочета по диагонал,да си попълня програмката и се връщам вече малко по в час какво се случва тук.  Mr. Green

# 1 978
Здравейте  Hug
Англия-Германия, а, а  Sunglasses ухааа

АбсЕлютно за същите ще викам шепна днес   Hug

# 1 979
Юхууууууууууууууу, Англия продължава!  newsm44

Много съм щастлива и от факта, че следващият им противник е Германия, защото никой друг отбор не може да ги мотивира да играят така! Twisted Evil Ще излязат като на война и ще мачкат!
Фазата на директните елиминации е страшно различна от груповата и нещата там са съвсем други. Затова, макар да не вярвам на Капело, виждам резон е думите му за финала.  Peace
На ти... Wink

Общи условия

Активация на акаунт