МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 813
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 2 130
Извинете за тъпия въпрос, ама на сайта с мача коментатори няма ли  Mr. Green? За първи път гледам там...
..има ..обаче пишат ..долу в лево Peace

# 2 131
  • Срещу планината:)
Айдеееееееееее едно лале цъфна   smile3501

# 2 132
Айдее браво на лалетата! ГОЛЛ! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 2 133
  • Варна
ихаааааа 2:0 за самураите ...
малко ви четях  и изостанах с поста  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 и браво на лаленцата  Hug

# 2 134
  • Ænima/Albuquerque
Извинете за тъпия въпрос, ама на сайта с мача коментатори няма ли  Mr. Green? За първи път гледам там...

hahaha

Няма Вени.
Ама можеш да пробваш в сайта на БНТ,там мисля че си има коментатор.

# 2 135
  • София
Три пъти си проверих лявото, щот нали съм женка  Mr. Green, обаче не мога да го намеря с коментатори  ooooh!. Пък и мъжът ми загледа този, който дават по ТВ-то и ще си оставя другия само като картина! Благодаря, Поци   Hug!

# 2 136
ДАНИЯ..КАМЕРУН newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 2 137
  • София

hahaha

Няма Вени.
Ама можеш да пробваш в сайта на БНТ,там мисля че си има коментатор.

Ха ха ха, леле, как се изложих! Айде, няма да си трия предишния пост, посмейте ми се  Joy  Hug!
Абе и на БНТ на сайта, когато тръгна картината с триста зора, беше без коментар... здраве да е!

# 2 138
  • Ænima/Albuquerque
Извинете за тъпия въпрос, ама на сайта с мача коментатори няма ли  Mr. Green? За първи път гледам там...
Три пъти си проверих лявото, щот нали съм женка  Mr. Green, обаче не мога да го намеря с коментатори  ooooh!. Пък и мъжът ми загледа този, който дават по ТВ-то и ще си оставя другия само като картина! Благодаря, Поци  Hug!

Това е защото е долу в дЕсно  Joy ... Поци нещо те послъга.  hahaha

# 2 139
Три пъти си проверих лявото, щот нали съм женка  Mr. Green, обаче не мога да го намеря с коментатори  ooooh!. Пък и мъжът ми загледа този, който дават по ТВ-то и ще си оставя другия само като картина! Благодаря, Поци   Hug!
Майтапя се де.. Hug..
..и тва е кофти...поне като има гол да надуват повече тез зурни..за да разбере човек Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 2 140
  • Mars Hotel
Какво правят тия японци, бре?  Shocked
2 удара = 2 гола

# 2 141
  • София
Ще изпусна и двата мача, докато рабера кое ми е лЕвото и кое дЕсното  ooooh!  hahaha!

# 2 142
  • Ænima/Albuquerque
Ще изпусна и двата мача, докато рабера кое ми е лЕвото и кое дЕсното  ooooh!  hahaha!

smile3532

Не става така да се гледат...ужасно е,очите ми се събраха в една точка.  Crossing Arms

# 2 143
  • Варна
абе вие ме объркахте отвсякъде, не знам за Вени .. аз до сега си пусках коменатр от дарик и така гледам и двата мача .. не виждам коментар на eurovisionsport  newsm78

# 2 144
  • София
Да, така е, и аз го установих! Два мача + форума идва множко, Сарказъмче   Mr. Green.
Поци, разбрах, че се бъзикаш... е, вярно, малко бавно, ама аз съм блонди  Joy  Hug!
aneli_s, карай си по твоята система  Hug. Иначе ляво, дясно, няма грам коментаторче, туй е ясно  hahaha!

Общи условия

Активация на акаунт