120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 829
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Агент, обичам тЪ  Flutter като нищо ще се обзаведем стази от Таргет  newsm44

Тандури, направо ме разби с твоята 'прима виста'  Crazy представям си ако се замислиш какъв списък ще спретнеш.

# 106
За всички,които им престои да раждат, можете да се регистрирате на:
 www.StrongMoms.com ( promotional code: OB)
имат доста подаръци ( дейперс баг, термо кутия за шишета, мостра адаптирано мляко и др)
На мен специално ми ги дадоха в болницата. От болнивцата ми подариха и комплект на Медера за автоматична помпа (предполагам, че самата помпа можеш да си я рентваш- поне в Канада беше така).

Мики можеш да направиш пънчета от краставица, пълнени със следната смес: изцедено мляко + орехи +чесън+ копър
или пък палачинкова торта (или индивидуални палачинки с плънка, сгънати като бохча)- ако нямаш кой да прави палачинките ще ти пратя мъжа ми - за едно парти успя да спретне 80 броя, но са му нужни минимим 3 тигана Mr. Green

# 107
Клеърет, ами прима виста, щото аз такива спретвам за всеки плейдейт дето имат дребните и опит има ехееее Simple Smile)) Е, не правя всичките или по десет вида за плейдейт, ама те като се редуват и по едно да правя пак много са...

Сега се сетих още нещо Мики, като каза сандвичи, но ги нямам снимани, затова ще се опитам да обясня. Вземам франзела и нарязвам на филийки ( те стават овални), мажа отгоре най-различни топинги- крема сирене, масло, лютеница, хумус и подобни. Вземам си салам ( тип телешки) и някакъв кашкавал, + каквито има зеленчуци.
Вземам си формичките за сладки- цветенца, листенца и подобни и изрязвам от салам, кашкавал и краставица, после доукрасявам със зеленчуците ( моркови, бейби домати, кисели краставички, магданоз, дайкон, авокадо, маслини и т.н.) и стават чудесни, а освен това изглеждат и интересно! Стават много бързо, особено ако ги правят 2-ма- единия да маже, другия да реже формичките, после много бързо става украсяването ( аз първо изрязвам, чак като нарежа всичко тогава почвам да украсявам, не за всеки сандвич поотделно).

# 108
Тандоори, като каз сандвичи, в готварския форум попаднах на тема за украса на сандвичи. Има страхотни модели

# 109
Вaн добре съм, но започва да ми тежи малко.И то не друго , а седенето на стол в офиса по 8 часа на ден.Но и това е от тази седмица- май бебока се завъртя диагонално и прави някакви гимнастики, без да се съобразява с мен. Иначе вече съм 100 % сигурна, че ще ни прави луди като се роди- толкова е активен.Онзи ден на курса за бременни се опитвам да дишам на една топка седнала, а мъжа ми да прави масаж, но малкия реши и той да участва с всичка сила. Мъжа ми подскочи, че не очакваше,а аз не можах да се стърпя и се разхилих.Абе голяма картинка бяхме.
Ще погледна в Костко за твоите предложения.

Тандури сетих се за какво ми говориш - аз точно това мисля да направя. Едно време работех като студентка в кетеринг фирмаи от време на време погах в кухнята и правехме такива хапки, но не с фразела, а от филиики рязан хляб.Само, че се режат кръгли кръгчета с формичка(горе долу 4 см в диаметър) и се маже отгоре.Така от 1 филиика стават поне 3.Много лесно и бързо.

Абе ще покажа снимки след събота да видите какво съм сътворила.

Титина скри ми шапката твоя мъж- аз на 20тата палачинка и спирам.Благодарско за линка- е сега се записвам.

# 110
Титина, на мене това ми напомня на аз като бях бременна- не можех да спя нощем и затова ставах да правя разни неща. Една вечер като бях в 7-8 месец седях до 5 сутринта и правих палачинки. После ги ядохме една седмица  Joy, понеже бях направила около 100-тина  Laughing. Моите много дълго не искаха да правя палачинки след това! Laughing

# 111
Тандури тази парочистачка с обикновенна вода ли работи?(сори за тъпия въпрос)
Мерси много! А резултата еднакъв ли е при двата вида вода?

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 22:58 от Мимето*

# 112
Миме, може с обикновена, може и с дестилирана.

# 113
тандур...я ми говори за грис-та  плиис  ,значи купувам си БГ грис ,бяла на цвят ! Вчера в супера гледам кафеникава семолина  wheat ,значи с тази семолина по същият начин ли се работи ...знам че е по-полезна от бялата но как са вкусовите качества също? Какъвто ти е опита..моля сподели!

микииии...искам снимки на коремчеее ,Клеър и другите не се спотайвайте и вие  Wink
Мики да кажеш как е било на шауъра и какви подаръци получи!

# 114
Вики ако ти кажа, че изобщо не съм се снимала скоро, но твърдо обещавам да го направя този уикенд и ще ви пусна снимки.Ще пусна и от беиби шауера като мине с разказ.

Иначе изчаквах да ми порастне малко корема и ще ти ставам клиентка, ако имаш време да ми направиш една фотосесийка.Но ще се разберем допълнително.

И сега да ви кажа новината - от вторник съм безработна.Вчера бях съкратена с два дни предизвестие.Просто фирмата , за която работя е много малка( 2ма души в офиса като другият човек е 20 годишния му син) и няма работа.И аз като бременна си заминавам първа.

Хем го разбирам шефа ми, хем ми стана много неприятно вчера, защото явно го е обмислял, а ми каза вчера и от вторник не съм на работа.Поне да беше ми дал 2 седмици предизвестие.В края на краищата всеки си прави сметка на парите за месеца. И другото нещо е, че дори не ми се обади да ми каже лично, а казал на сина си  да ми предаде.Представяте ли си.

И сега да ви кажа, че незнам дали съм happy или не.Хем последните два месеца , когато е най - тежко ще си почивам, хем пък ми харесваше да ходя на работа.А и парите колкото и малко да бяха, си бяха пари, които аз изкарвам за семейния бюджет.Мъжа ми беше доволен, че поне сега ще мога да му помагам на него в неговия бизнес, че едвам смогва с документацията.т така девойки- от другата седмица съм тук по-често.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 19:08 от mickey_82

# 115
  • САЩ
Мики много неприятно.  Confused А за начина по който ти е съобщил нямам думи. Обидно наистина, но не го мисли. Наслаждавай се на последните два месеца от бременноста и си почивай. А когато се роди бебето и се почувстваш готова ще си намериш работа. Дано до тогава се и размърдат нещата на пазара на труда и да излезе нещо по добро.  Hug

# 116
Мики кофти отношение, но всяко зло-за добро. Представяш ли си да беше пропуснала първите месеци на детето, за да работиш за тези хора, които явно не го заслужават. На мен ми звучи като добра новина   Grinning Hug .

Вики скоро не съм се снимала, а и от фотосесията снимките не са ми готови , та нямам какво да покажа.

# 117
мики  Hug. Да ти кажа, аз съм леееко доволна, че не работя в момента. Вярно, моята заплата беше 60% от семейния бюджет и свиването не беше забавно, но поне нямам дилемата бебе ли да гледам или да работя. Но аз съм си пасивно-агресивна, де  Laughing

# 118
  • WA, USA
Мики, гадно. Бебето и мислите около него ще те разсеят бързо. Наслаждавай се на последните месеци. Hug

Румбата е велико нещо. Задпрахусмyкачното устройство може да си клати краката вече. Взех последно 530, защото беше добър дийл, а и пращат безплатен dirtdog.

# 119
Мики, и от мен имаш едно рамо и гушка  Hug
Според мен за добро е станало, особено, ако няма да ви доведе до финансови затруднения големи.

Общи условия

Активация на акаунт