120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 334
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Имаше жълтеница - мина (беше в доста лека форма). Днес се обаждаха за резултатите - всичките му изседвания са ОК.

# 301
Значи просто си расте нормално детето, не се притеснявай!  Peace

# 302
мога ли да платя американската си кредитна карта от България и каква е процедурата?

Thinking можеш!
1. Ако тук имаш чекинг акк (а ти имаш, неизбежно) иди на сайта на банката издател на кредитната ти карта и линкни чекинг акк към нея. Понеже не говоря за конкретен сайт ако имаш въпроси ги задай към съответния съпорт. След това и от БГ ще можеш да си се логваш на сайта и да наредиш плащане към кредитната ти карта.
2. Може би имаш предвид да трансферираш пари от бг акк? Не мисля, че можеш да направиш директно връзката разплащателна сметка в бг банка към КК тук, но ако дадеш повече инфо ще измислим оптимален начин Simple Smile

Тандури, аз имам Боди Шоп Ванила Спайс Шимър Лоушън, но всякаква подобни продукти ми идват твърде "лъскави", затова ползвам подобна пудра, взимаш от прахообразната пудра на четката и "духаш" към обекта, който трябва да лъсне  Mr. Green (естествено, и нормално нанасяне става)
http://www.kryolan.com/en/index.php?cid=83&mnu=31&id=101&pageid=1

# 303
Титина, моят син спеше от 9 вечерта до 6 сутринта! Също тичах към педиатъра, но той учтиво ме изгони. Интересно е че беше само на кърма, но за малко да го сложат на диета.
Агент, ти си познаваш детенцето, но на китайците всичко им се вижда много.

# 304
Агентче, а не ти ли се лепи по дрехите после?

# 305
Agent имам предвид вторият вариант. Утре ще пратя брат ми да поразпита в една от банките. Целта ми е да не плащам таксите при международни преводи - там вземат $45 + $15 тук, малко множко ми се вижда.

На 100% съм сигурна, че някъде го четох как става, и ще си изям ушите, че не мога да го открия.

so what?, още не ме е "изгонила" педиатърката му, но за следващото ни посещение имам достатъчно дълъг лист с въпроси, който непрекъснато се обогатява.

# 306
Титина, моят син спеше от 9 вечерта до 6 сутринта! Също тичах към педиатъра, но той учтиво ме изгони. Интересно е че беше само на кърма, но за малко да го сложат на диета.

И дъщеря ми беше така и аз виках педиатър да я види, защото трябваше да я събудя за къпане.

Сега няма такива положения, яко цокане докат на мама не й се завие свят  Laughing

# 307
  • usa

мислиш ли  Thinking? щото китайците, виетнамците и прочие азиатци, с които работя, изяждат на едно ядене такива количества храна, с които аз храня цялото си семейство... сутрин закусват с пълна чиния ориз или нудълс с купчина месо или риба отгоре, може и някой зеленчук да добавят, а в най-лошия случай омитат купчина суит райс. и са едни такива слаааааааби, направо се скъсвам от завист като ги наблюдавам! няма справедливост на този свят!

агенте, поздрави за твейновия цитат! дай да правим клуб на цитиращите марк твен, кво ще кажеш?

# 308

мислиш ли  Thinking? щото китайците, виетнамците и прочие азиатци, с които работя, изяждат на едно ядене такива количества храна,
имах предвид доста стиснати по мои наблюдения разбира се.

Атти благодаря, не знаех че има чубрица тук, нито как се казва.

# 309
  • Чикаго / София
Titina, браво на твоето момче, че те оставя да си спиш. Радвай се, не се притеснявай. Има деца които спят блаженно по 6-7-8 часа и такива които се будят през час. Аз съм имала и от двете. Simple Smile  А малката ми акаше по 7-8 и повече пъти на ден като беше бебе. Разорих се за памперси тогава. Преди ядене, след ядене, м/у ядене  Crazy  Като порасна малко 1-2-3 годинки ги разреди на след всяко по-обилно ядене. И сега дори е така. наяде се добре и търчи към тоалетната. Много ни е смешна, но такъв хубав метаболизъм има това дете, яде не малки количества, а не пълнее, много й се радвам. Голямата е обратно и повече ме притеснява, така че определено първия вариянт е за предпочитане. Нищо му няма на детето. Кога стана на 1 месец! Пу, пу!

За кредитните карти не мога да дам инфо. Ще ми е интересно да науча как става.

За моповете също чета с интерес, така че споделяйте публично, моля. Laughing

# 310
Явно по това единственно сина ми ще прилича на мен - аз след всяко ядене съм паркирана в тоалетната ( благодарение на медицински интервенции ме бяха лишили от това за 15 години, но вече съм в стария график). Ирка и при него е така:  Преди ядене, след ядене, м/у ядене  Whistling

За кредитните карти - става директно плащане от акаунт в България ( без чекинг акаунт тук), но т.к. е международен трансфер си вземат таксата. Продължам да търся вариант

# 311
Титина, 2-3 год поддържах и американска и бг кредитни карти, но плащах по вариант 1 - чекинг акк и от него онлайн към КК. Когато исках да избегна таксата за международен превод поради неналичие на достатъчна сума в чекинга пращах пари на майка ми през пейпал и оттам по установения ред.
В момента пейпал не предлага плащане на КК, което би ти свършило работа чудесно, но има 3рд парти провайдери на бил пей сървиси... отдавна не съм ги  проверявала, защото в пристъп на яд затворих бг КК, тъй като ми я бяха канселирали без каквото и да е предупреждение поради.... ползване в чужбина!!!
Нещо, което не знам дали отчиташ е, че при всяка трансакция с ам КК в Европа ще те удрят с 3 до 5% такса. Инцидентно по ваканции е файн, но Агент Скрудж затова държеше и бг КК  Crazy
Опцията бг чекинг към ам КК я нямаше (или поне 3 бг банки, които аз съм ползвала не я предлагаха до преди 4 год) - хубаво е да има и такава възможност...
Обезателно пиши като намериш решение - винаги е интересно да се знае!

Тандури - всички варианти ми цапат дрехите, за моя мъка, къде повече, къде по-малко... нанасям подобно нещо само по откритите части - ръце, крака, шия и много, много внимавам с количеството. Понеже каза, че си с чуствителна кожа - имам спомени, че заподарък съм купувала някакъв прахообразен илюминейтинг вейл на Беър Минералс или Минарал Уеър...някоя от минералните серии беше, да не те излъжа, с претенции за натуралност и хипоалергенност!

Миз и нашите азиатци са от ящните и определено не мога да се съмнявам в думите им, защото детето ми си препълва памперса по 3/ден, което не става с майчините и манджи  Mr. Green Отделно, че като се прибере от детска коремчето и върви 3 мин преди нея. Но и с Со Уот мога да се съглася, че са разумни и пестеливи хора  Wink

Може, Миз, може - може и титла Бог да му даден на Твейн, та да спрем да шокираме хората, като изтърсим, че сме върли атеисти  Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 17:50 от Agent Provocateur

# 312
Хаха, гледате ли франсетата  hahaha , ще се гътна от смях  Mr. Green .

# 313
Има една американска КК която не взема % такса при използване напр в Европа - Capital One. А и аз избягвам това като си използвам канадските КК ( новите им карти са със чип и код, така че очаквам следващите американски да са такива).

# 314
Кюбит, не съм търсила моп. Имам някакъв там, ползвам как да е, не внимавам много.

Общи условия

Активация на акаунт