120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 310
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • У дома
И аз съм доволна от стийм клиинъра, но ме е страх да мина дървения под с него. Я си кажете кой е пробвал на дървен под с него. Моля.

# 316
моят син спеше от 9 вечерта до 6 сутринта!

Дай Боже следващото ми да е такова.  Praynig

# 317
Хаха, гледате ли франсетата  hahaha , ще се гътна от смях  Mr. Green .

и аз, и аз  Mr. Green

# 318
Атланта аз изчистих ламината с него, няма поражения даже е като нов Peace но виж заинатих се да изчистя една стена и смъкнах малко боята от там Mr. Green
За поспаливите бебета и аз си пожелавам следващото да е такова, че моето беше едно кресливо док и викаше че ще е певица Joy

# 319
  • Boston, MA
Гап и ДжКру имат страхотни намаления, и онлайн, но в магазините са още по-добри цените, особено Крукътс имат такива страхотни неща - защо ли нямам момиче  Laughing.

Гап има екстра 40% от женския сейл (+10% ако имате Гап карта), ДжКру екстра 30%, детски, женски, мъжки, всичко. Обзаведох целия катун.  Mr. Green

# 320
Atalanta, аз- нямам проблеми. Нормален дървен паркет, не ламинат.

# 321
  • У дома
Благодаря ви, дами, ще се пробвам тогава.

# 322
Atalanta, и на моя паркет нищо му няма.
А ние вчера бяхме в Гап и имаше 25% на почти всичко и така се зарадвах, освен да ходя да ми направят аджастмънта утре. Бубка, мерси, че каза.

# 323
Въпрос за местния етикет - майката на мой приятел (която съм виждала 2 пъти сигурно и може би съм говорила с нея веднъж по телефона) ни прати подарък за бебето. Тенк ю кард достатъчен ли е като отговор?  newsm78. Обикновено се обаждам да благодаря лично, но пък не ми се е случвало да получавам подаръци от почти непознати  Thinking.

# 324
Кард би трябвало да е достатъчно си мисля. Аз така отговарях.

# 325
  • САЩ
Някой купувал ли си е книги от www.buybgbooks.com
Интересува ме свестен ли е сайта. Мерси!

# 326
  • USA
Ох, моята дъщеря се събуди вчера с Т Sad. Само до преди седмица беше хванала някакъв вирус, по-точно цялото семейство. Но сега пък от какво? Вашите деца така ли вдигат Т докато са малки?

Хитруша, не съм купувала книги от този сайт.

# 327
И аз не съм купувала, но сравних коричната цена на Мастиления Лабиринт( вече е излязло и продължението му между другото). Ами сменили са само валутната единица.
Аз книги си поръчвам директно от България.

# 328
Маймун77 до навършването на 1годинка Диди ми е вдигала Т само покрай ваксините, но след това като направи 1г цял месец след това не можа да се оправи Т от едно Т от друго натрових го това дете с тайленол(а как го мразя само) та мисълта ми е че имат един период на настинки, Т от зъби и тн не се шашкай само Hug

# 329
  • London
Момичета извинявайте за натрапването... Ако има някой с инфо... Пренасяли ли сте багаж към/от Америка с контейнер на кораб? Интересува ме колко време отнема, колко струва, евентуална фирма. За една къща багаж става въпрос Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт