120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 973
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • USA
Мимето, първия преглед при зъболекар трябва да е на годинка. Така пише във всичките ми книжки дадени от педиатърката, а и не само.
 На Стейси сега пък й избиха малки червени петънца по лицето. При вас как изглеждаше розеолата. Имаш ли снимки и по цялото тяло ли беше?

# 376
  • У дома
Мая е на пет и я водих на скоро за първи път. Само почистване и направиха. Явно не съм от най-редовните майки.

За ЕСЛ нищо добро не мога да кажа, та ще си замълча.

# 377
Маймун77 розеолата са много дребни червени пъпчици(подкожни) на пипане не се усещат, но се виждат и имаше по лицето и цялото тяло, като се появиха след 3 дена изчезнаха от самосебе си Peace

# 378
  • USA
Най-вероятно е същото. Нищо не се прави, нали? ММ е нърсинг студент и каза, че си минавали от самосебе си, така ли е наистина?

# 379
Най-вероятно е същото. Нищо не се прави, нали? ММ е нърсинг студент и каза, че си минавали от самосебе си, така ли е наистина?
Да точно така, в момента в който избият пъпките розеолата минава за 3 до 4 дни от самосебе си, Peace доколкото разбрах е заразна когато детето има Т, но след това вече не е, така че спокойно  Hug Вече и се вижда края Peace

# 380
  • САЩ
Миме аз заведох Алекс на зъболекар за първи път когато беше на 3 години. То тогава го включихме и към дентал застраховката.  Laughing Наистина по книгите пише че трябва да се започне да се води детето на зъболекар още от първата годинка ама аз си реших за себе си че това е твърде рано. Еми че той на годинка имаше само няколко зъба. Все пак исках всичките да са излезли и той да е малко по голям и да стои на стола и да му извършат някакво почистване т.е. да си заслужат парите.  Mr. Green Едва ли съм за пример, но така прецених и така направих. Peace

# 381
Моят братовчед е зъболекар в БГ и дъщеря ми беше преглеждана доста често, тъй като се виждахме почти непрекъснато. По тази причина дъщеря ми не е вкусвала захар до 3 год. (сладки и шоколади) и близалка не съм купувала нито за нея, нито за друго дете. Така живописно ми представяше, какво прави захарта на детските зъбки, че.... Дали е ген или неговите съвети не знам, но детето ми все още няма кариес, а днес става на 14 години. Дай Боже да е така за напред!!!

# 382
Честит Рожден Ден на Гергана!   bouquet

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 07:14 от Лeни

# 383
  • САЩ
Ванхорн честит рожден ден на дащеря ти! Желая и здраве, успех и много късмет! Весело прекарване на деня! newsm59  ura

# 384
Кюбит Grinning Много имам да кажа за есл и не е добро,вероятно е град и дете зависимо до голяма степен затова и предпочитам да не негативистичнича  виртуално.  Полза тоже няма особена за никого съм забелязала от подобни дебати,сигурна съм че ирка знае какво прави; научихме всички (повече или по-малко)  урока че без подготовка, четене, домашно, проверки и константна ангажираност не става по тема никоя,пък образование касаеща-съвсем не.

# 385
ЧРД на дъщеричката на Ванхорн! С пожелание да расте здрава и щаслива млада дама!  bouquet
Благодаря на всички ви за съветите, и аз мисля за моето дете че е рано, и не мисля да я водя докато не наредим всички зъбки и разбира за какво я водя там Peace

# 386
  • USA
Ванхорн , честито и от мен, да е жива и здрава newsm67!
Мимето, благодаря  bouquet!

Вярно е, че генът и хигиената са важни, но и честите прегледи също. Иначе на Стейси почиствам венците и зъбките от 7 месец, както препоръчват. Даже сега, ако пропусна ден, виждам как й се натрупва леко по зъбчетата, знаете как е при немити зъби Mr. Green. Само като доближа четката и тя отваря устата Laughing.

# 387
Agente, добре ли сте? Надявам се да не е нещо сериозно.  Praynig

Зъбите - на 2г за първи път отидохме, наистина нищо не правят, ако няма проблем, дори и чистене не правиха. То е по-скоро идеяда да свиква детето и ако стане  нужда да не се травмира. Ако имате здравна застраховка може да се възползвате, защото е напълно покрито.

# 388
Благодаря от сърце за пожеланията момичета  Hug

# 389
Ванхорн, честит празник! Да ви е жива и здрава момата!   bouquet

За зъбите - при нас има проблем и сме водили момъка 2 пъти. На година и месец беше първият преглед, а на година и четири месеца (ако си спомням добре) беше вторият преглед. На тази възраст не може много да се направи. Общо взето е само стрес за малките душички.
Това че не са пробили всичките зъби изобщо не пречи на малкото пробили зъби да има проблем  #Cussing out
Не давам никакви захарни изделия, но ген за хубави зъби няма от кого да вземе.  Sad Захар само в хляба е опитвал.  Rolling Eyes Аз очаквах да има проблем, но на годинка и месец  Shocked определено бях изненадана.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт