Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXII

• 62 865
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Аз с нетърпение чакам Играката на играчките 3. Обожавам ги. Те са ми наравно с Немо по скалата на Пиксар за любими филмчета. Също така изгледах и Up - останах очарована, но беше прекалено сериозен и тъжен.

На Играката на играчките 3 сме в събота, иначе с големия ми син успяхме да изгледаме и "Как да си дресираш дракон" за който питах и да, чудесен е  Simple Smile Две ръце поне  Simple Smile
Джуд , ако случайно си пропуснала "Феноменалните" http://www.imdb.com/title/tt0317705/ от пиксарските анимации, препоръчвам го и него...

# 151
  • София
Моята голяма препоръка отива за " В търсене на Ерик" /"Looking for Eric/ на Кен Лоуч. Незнам дали възторга ми от този филм се дължи на любовта ми към британското кино или просто това е една дяволски добре разказана история. А и Ерик Кантона затвърждава и драматичния си талант - много ирония, много самоирония и много Кантона. Филм за приятелството, загубените години, откриването на семейстовото и как винаги "имаме много повече възможности"

чудесно ревю, veselinka!
ще го гледам Peace

и на tuparowa благодарности за препоръката на The Stoning of Soraya M.  bouquet

# 152
Момичета, като ценителки на некомерсиалното кино, гледали ли сте The Stoning of Soraya Извинявам се, ако е писано за филма, не съм прегледала темата!  Praynig

pina, аз бях писала тук в темата преди време за този филм, мен лично ме потресе, знаех за сюжета, но не вярвах че толкова реалистично са предадени нещата. Сцените на края на филма са брутални, но не бих казала че заради тях филма не бива да бъде гледан.

п.п. Действието се развива в Иран, няма нищо общо с арабските страни и е след ислямизирането на държавата от аятоласите  Peace

От мен препоръка за The RunAways, допадна ми  Peace

# 153
АниСим, благодаря ти за мнението. Отказах се, окончателно да го гледам. Нещо съм емоционално нестабилна последните години и разни жестокости от филми после ги преживявам отново и отново с години, почти всяка вечер като си лягам. Не, щом е толкова брутален този филм, няма да го гледам. Бездруго съм безсилна пред световната несправедливост.

# 154
Снощи - "В името на отца"/ In the name of the father

Бях слушала за този филм, но го пропусках. Сериозна грешка от моя страна. Невероятен Даниел Дей-Луис, чудесна Ема Томпсън, а Питър Постлетуайт в ролята на Джузепе толкова ме развълнува, че сякаш аз преживявах грешките, страданията и огорченията на собственото си дете. След финалните надписи мислех за човека, за властта, за случайностите, които се навързват, за да бележат живота.
И една сцена - стените на затвора и запалените вестници, които се спускат надолу, като демострация на уважение и сбогуване - хвана ме за гърлото.

# 155
"Mistress Of Spices" - "Повелителката на подправките"

Много хубаво филмче, с много приятна атмосфера и страхотната Aishwarya Rai. Много красива жена и с тези очи допринася за мистичността на филма.. И подправките.. Heart Eyes Определено го препоръчвам.

"Real Women Have Curves" - "Истинските жени си имат всичко"

Още един хубав филм, с още една моя любимка - Америка Ферара. Flutter Малко е тежичък на моменти, но пък е прекрасен пример, че когато искаш нещо много силно и се бориш за него, го постигаш. А от такива майки направо ми се Sick Макар, че има и много по-тежки случаи. Tired

# 156
"Mistress Of Spices" - "Повелителката на подправките"

Много хубаво филмче, с много приятна атмосфера и страхотната Aishwarya Rai. Много красива жена и с тези очи допринася за мистичността на филма.. И подправките.. Heart Eyes Определено го препоръчвам.

Веднага си го слагам в списъка за гледане, който стана доста дълъг Laughing, но пък времето навън е толкова предразполагащо...
Aishwarya Rai я харесвам също и във филма Jodhaa Akbar - http://www.imdb.com/title/tt0449994/, препоръчвам го за любителите на индийското кино

# 157
  • София
леле, как ги гледате тези индийски филми, аз не мога да издържа и това си е. приличат ми на турските сериали, дето така навлязоха в Бг.

исках да питам някой дали има инфо за филмът по романа на Рей Клуун "Отива една жена при лекаря". филмът се казва Stricken (2009) - http://www.imdb.com/title/tt1365474/ и е излезнал края на миналата година. много ми се иска да го гледам.

# 158
  • В светлината на слънцето
Не съм писала отдавна, но ви чета редовно. Нямах време да гледам почти нищо, а и известно време не бях в София. Но сега влизам с едно съвсем прясно инфо.
"Истинска измама" (Knight and Day) - http://www.imdb.com/title/tt1013743/
Гледах го тази сутрин. Разтоварващо лятно филмче с потенциал да събере доста зрители в горещите месеци и да не остане в историята и паметта за дълго. Нещо като "Ангелите на Чарли", но с Том Круз вместо Луси Лиу и Дрю Баримор. Шеметни каскади и екшън сцени в сферата на невъзможното, конспирации, граничещи с наивността, добри срещу лоши, леко чувство за хумор, красиви места и учудващо силна химия между Камерън Диас и Том Круз, искрите от която прехвърчат и в киносалона. Заснет е майсторски, с размах и с намигване към супер продукциите с добри, силни и вечно побеждаващи герои. Има един любопитен подход при самотно заснемане - на доста места е използван филтър, който заедно с оскъдния понякога грим на актьорите създава илюзията за близка до реалността като визия, макар и супер абсурдна сцена. Два часа загубено време, след които обаче ще излезете с усмивка от киносалона, а не ядосвайки се за пропилените минути. Wink
Аааа, да - със сигурност няма да получи награда, освен ако не е с малинов привкус. Mr. Green

# 159
Снощи гледах "Ивкова слава". Въпреки че не ми хареса колкото "Зона Замфирова", е приятен филм. Абсурдните ситуации се сменят една след друга, а персонажите са все така колоритни. Емоции, красиви жени, музика, много алкохол и типичното чувство за хумор - всичко, което принципно се очаква от един комедиен сръбски филм Peace

# 160
  • Карлово
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=225577&hit=1
http://www.imdb.com/title/tt1210042/
Бруклински стражи или Brooklyn's Finest
 Ричард Гиър, Дон Чийдъл, Итън Хоук, Уесли Снайпс
трима несвързани помежду си служители на закона в Бруклин, намиращи се на съвсем различни стъпала в живота и работата си.
Нещата се завъртат така, че и тримата се събират в една обща пресечна точка, която може да рискува живота им.

Екшън, трилър много добре изпипан. С чудесно изпълнение на актьорите. На мене ми наподобява Crash (2004). Същото чувство за безнадеждност.

# 161
Сигурно сте обсъждали, но от мен от срванително новите харесали ми филми: Remember me - мнооого хубав и Exam - интересен до самия си край Simple Smile учудващо добре за нови филми , при положение, че всички нови ми се струват боза напоследък...

# 162
  • В центъра на Вселената...
Момичета, търся един филм и се надявам да ми помогнете, да се сетя за заглавието. Става въпрос за 3-4 семейни двойки, които отиват на почивка/семейна терапия. Дано не греша за идеята, но съм гледала само трейлъра  newsm78

# 163
  • Viena
Момичета, търся един филм и се надявам да ми помогнете, да се сетя за заглавието. Става въпрос за 3-4 семейни двойки, които отиват на почивка/семейна терапия. Дано не греша за идеята, но съм гледала само трейлъра  newsm78
http://www.DMCA-removal-from-Google/catalogue.php?catalog=movies … ch=Couples+Retrea

# 164
Дам, точно Couples Retreat трябва да е. Wink

И аз идвам с 2 филма:

"Paranormal Activity" - "Паранормална активност"

Толкова напрежение, страх, стрес, направо ужасен филм, т.е. е страхотен. Grinning Уж е по истински случай, абе много си ми хареса, смятам, че на любителите на Жанра също ще хареса. Wink
След него гледах нещо много приятно и ме остави с много хубави емоции, точно преди лягане. Heart Eyes

"The Ugly Truth" - "Грозната истина"

Много сладък, приятен, романтичен, забавен филм. Направо ме очарова, не очаквах толкова да ми хареса. Препоръчвам го, както и горния разбира се, но да се гледа в същата последователност. Grinning Катрин Хейгъл и Джерард Бътлър.. Просто страхотни. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт