БОли ме корема дали са контракции ? Какво да правя?

• 4 021
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Не се притеснявай, много жени имат подготвителни контракции дори месеци преди да родят. Само се пази повече и си почивай. Ако пак така се случи, бягай при лекаря  Peace Аз имах подготвителни контракции от 35 г. с. Не съм пила нищо, нито съм лежала в болница. Бебето се роди седмица преди термин  Wink

# 16
Не е трябвало да отказваш. Щом са искали да останеш, значи е имало за какво.
Не е точно така! В Майчин дом приемат всеки, само и само да вземат пари от клиничната пътека от ЗК. Разбира се, при такива симптоми прегледа е задължителен, но оставането в болницата по-скоро може да се замени с лежане в къщи и почивка.

# 17
Разбира се, при такива симптоми прегледа е задължителен, но оставането в болницата по-скоро може да се замени с лежане в къщи и почивка.
Особено ако имаш дете, за което няма кой друг да се грижи Hug
Гълтай но-шпа и магнезий, ако се налага и си почивай повече!

# 18
важното е че си ок Simple Smile и аз съм като теб за август и ми предписаха магнезии Simple Smile кой ти е лекаря Simple Smile
Качаров но ходя и при Тодоров

# 19
  • Пловдив
абе що за хора сте, да си оставяте здравето в някакъв форум, още повече при бременност,ми бягай на лекар бе момиче,знам че не е било сериозно,ама много ме учудват такива запитвания Peace

# 20
 hahaha hahaha hahaha И ти след пове4е от месец я прaти нa лекaр ooooh! Кaк мислиш.До сегa не е ли отишлa #Crazy

# 21
  • Пловдив
скъпа моя,то е ясно че е било преди месец,  smile3520

Общи условия

Активация на акаунт