Неудобни въпроси

• 33 125
  • 238
  •   1
Отговори
# 60
Май не остана съмнение ...... 

Да точно за нашето здраве говорех,ние всички се молехме за тях ден след ден,оставихме тревогите си по собствените бременности,а също и радостите свързани с тях на заден план,за да изживяваме драмата!Всяка една от нас се молеше за детските душички,за майката,която за нас беше силна и борбена жена.

Сега като гледам всичко е толкова преекспонирано,че както е казала облачето е и подсъдно.

Така е не остана съмнение ... като видях корема на "Ния преди няколко седмици ... доста ме осъмни и си казах че са се забавлявали с фотошоп, защото прозира ... най-много ме осъмниха снимките на "Ник" с децата защото той изобщо не прилича на себе си ....

Нямам думи, като знам как всички се притеснявахме за тях ... това е безумие да хвълиш толкова енергия в една измислица!  ooooh!

# 61
Когато прочетох ,че бебетата са родени в 21 г.с. опулих ей такива очи  Shocked Не си спомням след коя седмица бебето е жизнеспособно , но със сигурност е след 21 г.с . Моето бебе в 21 г.с. /правих ФМ/ беше 500 гр. и размерите му отговаряха за 23 г.с - роди се голям 4330 . А това са все пак две бебета за да са по 500 гр. та дори и в 23 г.с. Но тогава си казах - ай де сега не бъди мнителна . В съзнанието ми е останала запечатана снимката и кадрите от 500 гр. бебе на 62 годишната / а то е дори  в 29 г.с. родено - нищо ,че е 500 гр./ и като видях тези две сладки бебета пак опулих е такива очи  Shocked #Crazy Такива истории наистина правят хората мнителни

# 62
Мислех да не пиша,но немога да се сдържа,като жена родила мъртво детето си,при новината за бебенцата и Ния ми настръхна косъма,преживях едва ли не страшната болка от преди година и половина.Веднага се поставих на мястото на майката,на бащата и страдах и плака с постовете им.Наистина  много жалко е,ако всичко това е лъжа.Как може да си играят така с живота...незнам,нямам думи...безсилна съм  Sad!

# 63
  • СТАНДАРТНО.
 Вчера разбрах за тази история. Не съм я следила с подробности, но ми направи впечатление, че бебета, родени в 5-6 месец изглеждат толкова добре. Особено на снимката, където са двечките заедно. Моят Дани, преносен около десетина дни, роден 3550 изглежда по-слаб от тях на първите си снимки...
 Ако наистина имаше такъв случай, мисля медиите щяха поне да споменат, защото близнаци, родени толкова рано и оцелели си е лека сензация.
 А работата с блога на Андреа и Нико ми намирисва малко на Мистър Бийн, който сам си пращаше картички за Коледа....
 Трябва да си наистина с болна психика, за да си съчиняваш подобни истории. И то с децата си, независимо дали ги имаш, или все още не. Дано авторите на тази "сага" никога не я преживеят в действителност и децата им да са живи и здрави.

# 64
Чакайте .. чакайте , нещо не сващам аз Thinking
искате да кажете че тези Андея и Ник или Ния незнам как се казва вече са мошенници ?
А от къде са в действителност ? Някой знае ли ? Дали  изобщо са в Лондон в момента и кои са всъщност? Какъв им е проблема ? Никой ли не ги познава лично? И как може да има такива хора без съвест?! Всички мами октомврийки знаят как всички съпреживяхме всичко това , знаете психиката на еднаа бременна жена колко е по-лабилна , по чувствителни сме и особено когато става въпрос за оцеляване на бебета и майка това е просто покъртително !Всяка една от нас се е поставила на мястото на тази жена , няма как да не сме съпричастни след като и ние чакаме бебета и всяка живее в страх и притеснение дали всичко е наред с бебето и как ще протече от тук нататък бременността до момента на раждането , а и за самото раждане .Много от нас за първи път ще стават майки и тази история наистина много ни огорчи и ни направи съпричастни. .... Незнам какво да кажа , ако наистина всичко това е лъжа , защо го правят? Дори да са психически болни защо са избрали точно този форум? Имали са проблеми точно със забременяване ли или износване ? Защо никой не се е опитал да разбере за какво става въпрос, щом сте разбрали че са мошенници защо не блокирахте поста им , а ги оставихте да продължават да ни лъжат и манипулират ? Къде е истината ?!!! Така сега се внася едно голямо объркване във всички и едва ли вече всички ще имаме такова доверие за каквото и да било. Ние си правим срещи с момичетата от Варна и всички са страхотни , мили , естествени. Немога да повярвам че има мошенници сред нас. Обръщам се към модераторите : Моля ви блокирайте този потребител за да не ни съсдават повече такива емоционални притеснения. Всички ние искаме да изкараме една лека и безпроблемна бременност! Благодаря предварително !  bouquet

# 65
Нямам думи....

# 66
Danielkka  Hug

Добре,че има хора,които да ни отворят очите.Сърдечно благодаря на всички!

Цвети ,разгледай добре снимките и ще видиш,че са мошенници.Освен всичко останало според мен дори не са от Лондон тези хора,а по-скоро от САЩ,поне повечето им снимки са оттам.А и прослувутата сватба е от 2007 година.Кучетата им имат други имена и т.н и т.н. ..... Мисля,че доста коментирахме вече.

# 67
  • До хладилника, който обичам
Партенка е цялата история - без да гледам Айпита, само по снимки и описания на бебетата.

Да кажа специално за кувьозите, че по света се практикува т.нар. kangaroo care, при която се вадят бебетата от кувьозите и се слагат кожа-до-кожа на възрастен, както са си с тръбите. Но въпреки това, бебе, родено дори в 24 седмица не може да се храни - то няма никакъв сукателен И гълтателен рефлекс, абсурд е. Отделно обтриване на какво?! Кожата е по-тънка от пергамент... не дишат сами... изобщо, не е вярно нищо от това.

Едит: освен това, вижте за какви размери иде реч на 22 г.с. Това е най-малкото оцеляло бебе, доколкото знам.

Ето как изглежда бебе, родено в 24 г.с. на приблизително тези килограми. Показаните снимки от псевдобащата са абсурдни и невероятни. Бебетата на тях са на не по-малко от 30-34 г.с., мисля.

# 68
Жалко, наистина! Може ли някой да ми каже,какъв човек трябва да си, за да се занимаваш с такива неща?
Единствено ме е яд, че не съм вложила енергията си другаде, защото всички така се молехме  Cry

# 69
 newsm09 smile3505...............................

# 70
Много неприятна история!
Но щом се е случвала и в други отчетни и то периодично, значи след време пак може да я има  ooooh!
С каква цел е всичко това?  Rolling Eyes

# 71
Незнам каква цел е,ама имат ли си напредстава какво е да се молиш и да не може нищо да направш детето ти да е живо,просто...неможе цялата ми същност да го приеме това !

# 72
Danielkka  Hug Успокой се  Hug

# 73
Леле, хорааа. Ето това съм аз -  newsm57. Колко вярвахме, че помагаме с молитви и положително мислене. ooooh!

# 74
Няма от какво да се срамуваме ние, да се срамува който го е измислил Naughty

Общи условия

Активация на акаунт