Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви - тема № 18

• 24 805
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Еха днес явно всички сте се възползвали да топнете бебоците в басейн.Направо разкошни снимки сте качили  Hug Heart Eyes Радвам се,че поне така им е добре на тях в тия жеги.Малкият чак преди 30 мин заспа.Само се върти и офка.Даже оставих вратата на терасата отворена,че вътре пот тече от назе.Дано не настине.По късно ще я затворя,че става хладно.
Ето ни и наз в басейна.Добре,че беше бащами да купи,че ние все забравяме  Laughing

Имам и въпрос: По колко време държите бебоците във водата.Питам,защото мен ме е страх повече от 40 мин.  newsm78

Алекс отказа плодовите пюрета.Дали не са му писнали не знам.Пие вода повече от 300мл. не яде почти нищо.Дали е от жегата не знам.Пък и пак има обрив който май е от претопляне.

Лека нощ.То вече всички спите  Laughing

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 01:21 от iana_vd

# 256
ЕХААААААААААААААААААААААААА - страхотни снимки от басейни и моренце! Laughing Личи си колко им е кеф на дечицата! Искам и аз басейн - и за бебка, ама и за мама , де! Wink Сега се чудя какъв да й купим - моля, за съвет: Praynig
  С по-голям или с по малък диаметър!? newsm78
Ако е голям се притеснявам при падане да не се удари директно върху плочките - все пак е ако по-тесничък - отстрани стените няма да й позволят да падне или ще омекотят удара! Ако е по-малък, дали пък няма да го обърне!?  newsm78 Чудя се!

Янче, Алегория         - мерси за подкрепата - разбира се, че има начин - просто може би аз съм манячка на тази тема - торти. Mr. Green Ама вече го приех де! Grinning И без това този път ще празнувам май повече аз - искам да е навън - в ресторант, да се направим хубави - Али, мама и татко - да отидем да я кръстят и после да се поглезим. Пък догодина, когато разбира повече ще събираме дечица, тогава ще се моря за торта и ще тичам след дечицата! Тогава ще съм повече организатор! Joy

iana_vd
  - наистина се обриват от това претопляне и ние бяхме така! 40 мин ми се вижда добре! За плодовите - Александра в началото изобщо не искаше да ги яде - ама изобщо и се оказа, че ни ги харесва затоплени - аз нали съм шматка - леко й ги затоплях на водна баня! ooooh! После се оказа, че на стайна температура си ги папка без проблем! Mr. Green Че даже ако са леко охладени - не от хладилник, разбира се, май повече й харесват! Пробвай ако ги държиш в по-хладна стая дали няма да са му приятно студенички и да го разхлаждат!

# 257
Добро утро мам4ета

Красиви и весели де4ица сте показали в4ера, браво на децата  Hug
Ние сме май по-добре. Тази сутрин нямаше гурел4ета и 4ервеното на о4ето е много леки4ко, дори не се забелязва, но в4ера имаше доста и сега незнам... Ще из4акам още един ден така и ако още текат тия гурели ще го заведа на лекар.
Яна-вд- аз гтъкмо днес щах да пиша, 4е и нас не ни кефят май плодовите пюрета или му е писнала кашата, не го знам. Днес ще му купя каша с царевица, за да съм сигурна напълно, 4е под никаква форма я няма ве4е тази реакция, пък и вкуса на кашата ще е разли4ен и ще видим ще ги прояде ли пак плодовите, а преди му бяха любими  newsm78
Ох, пиша с хиляда 'не, не пипай...' няма да стане така, айде после пак.
Прохладен ден ви желая, 4е тук не се знае какво ще е, но не повче4е от 18 градуса.

# 258
  • София
Здравейте мамчета, днес Алекс става на 10 месеца Simple Smile.

Днес вече имаме и температура за съжаление  newsm45. Сутринта мерих 37.6, преди малко пак същата. За капак взех,че счупих термометъра и съм събирала живак един час сигурно. Алекс е много кисел, не иска да яде, плаче, мрънка.Разбираемо де, като не му е добре на детето няма как да е иначе. Кашля повече от вчера, носа му е задръстен, а не дава нищо да му се прави.   Изобщо се очертава един " прекрасен ден ".

Искам да ви попитам за помпичката Бейби вак- само през интернет ли може да се поръча или може да се купи и от аптеките?

Вече всички сте на лятна вълна. Много хубави снимки сте качили Simple Smile. И ние взехме басейнче за терасата, обаче трябва да ни мине настинката и тогава ще го севтосаме Simple Smile

# 259
4естита месе4инка на Алекс. Много бързо да му минава на детенце и пове4е такива неща да не го хващат  Praynig Много е гадно и тук има някакъв ужасен вирус с разтройство и повръщане  Tired

# 260
  • София
Мариелка, да ти е жив и здрав Алекс! Бързо да оздравява и до довечера нищо да му няма!  Hug
Бейбивак мисля,че може само от интернет да се купи, но не съм съвсем сигурна. Аз така я купих,де.

Лиде, дано му е разминало и на Макси вече. Да се оправяте скоро  Hug

За рождения ден- и аз мисля да е в тесен семеен кръг, проблемът е, че при този "тесен" кръг наброява числом и словом 19 човека, като тук почти не включвам роднини на мъжа ми ooooh! Многобройна италианска фамилия сме ние, но пък е готино да имаш толкова близки  Laughing

Басейнът и ние го напълнихме на терасата, сега ще излизаме да свършим малко работа и после и двамата ще се цопнем в него Simple Smile  

Ссиииилвиии, нашият басейн е доста голям- диаметърът му е 170 см, но не се притеснявам много от падания. Аз се кефя на размера му защото така и аз ще се наместя вътре. Та от тази гледна точка- вземи голям, да можеш и ти да се възползваш  Wink  Hug

Целувки и приятен ден, а после и водни снимки ще сложа Simple Smile

# 261
Хелоу.   bouquet Супер лятни снимчици се насъбраха!  Hug

Аз пък май за тази малка възраст бих препоръчала басейнче с по-малък диаметър, че да няма много място за падане и давене.  Confused Нашият с диаметър около 80см-100см, но и аз мога да седна в него колкйото да се рахладя. Иначе специално за морето мама и тати ще са в по-голям басейн - морето, докато баба гледа малката в нейния си басейн Joy Иначе да ви кажа Анди вчера тръгна да се навежда да пие вода от басейна и съответно малко се задаваи, да не говорим за секунди как падат нанякъде и очите задължително постоянно трябва да са ни втренчени в детето.  Flutter

Янче ВД и аз се чудя по колко време. Май засега 30-40мин е достатъчно, поне докато свикнат. Пък на морето като сме ще е няколко пъти на ден по толкос.  Mr. Green

Мариелка: честита месечинка на Алекс!   bouquet Дано бързо се оправя!  Hug

Силлввии: точно така! Сега вече ми харесваш!  Hug

Анди пък последната седмица изобщо не иска да яде. Постоянно ми бута лъжицата, мрънка, реве и аз вече губя търпение, ама като я плясна през ръцете и й повиша тон тя ми се хили и даже пляска с ръце (което пък прави от няколко дни и много се кефи  Heart Eyes ). Но днес зацепих цаката - да я занимавам и разсейвам с играчки и така отваря уста. Не знам какво й става - сигурно комбинация от зъби с жегата.  Rolling Eyes

Хубав слънчев ден на всички!  Hug

# 262
Здравейте мами  Grinning

Честита месечинка на Алекс   bouquet -бързо да се оправя малкия сладур

Сега да видим какво съм запомнила, че няколко дена само чета и не стигам до писане

За плажа в Овощник-преди да го купи Кълавача ходих много често там, но сега просто не ми е по джоба и честно да си призная не съм ходила нито веднъж от тогава, а много ми се иска.Всичка казват че е станало много яко, но доколкото знам входа е 15 лв, отделно не дават да се внася нищо от вън даже и вода а да не говорим за кроасан или сандвич например преди са гледали целя багаж на хората, сега не знам как е,Танчето (Магаре) ще каже че й е най-прясна информацията Wink.Та  ние затова не сме ходили, че минимум едно 50 лв ще отидат ей така, а и има толкова близки басейни които са по поносими-ние с мъжо последно ходихме на Зорница, че ни е на една крачка.

Магаре-много сте готини на плажа Heart Eyes,голяма веселба ще е било, като имаш време ще ми пратиш ли снимките от срещичката ни на скайпа Hug

Янче,Яна ВД-честито откриване на плажния сезон Laughing,малките жабчета са супер.
Янче и Али вече 2 пъти пада от гърнето,щеше и 3-ти да има но я хванах,честити зъбчета да са много белички и здрави newsm47.Мъжо вчера ми вика-ей кога ще иде Яна в Синемореца да каже как е Joy, горкия като дете няма търпение вече и е още по нетърпелив като не е ходил там Laughing

Силви-нашия басейн ако не се лъжа е 100-120 см,от тази марка взех най-малкия понеже исках Али като си играе в него и ако залитне настарни да се подпре от страни на басейна, а и като отидем на море да може да я цопнем вътре и да влезем с него в морето  grinning039

Аси-Ради е страхотен, как се кефи само,ох да ходим и ние вече на моренце че..... Sunglasses

Алегория-честита прахосмукачка, да изкараш много кинти с нея Laughing и да не се чупи разбира се Wink

Хари добре дошла Hug

Решихме да кръстим Али на 3-ти юли, остава да отида до църквата да запиша час и до ресторанта да видим дали има места за тогава, ако всичко е ОК тогава ще си имам християнче Laughing.Засега съм на вълна кръщене и не съм мислила как ще е рождения ден,като мине кръщенето ще го мисля Simple Smile

Отиваме за кухнята после пак като се присетя нещо

# 263
  • На плажа
ЕЕееее момичета,много са готини хлапетата.А Ради,даже и морето преплува Mr. Green
Аси не е ли студена водата в Несебър?В Обзор е студеничка и не посмях да го топна,но затова пък се пладцикахме и ние в басейнчето.На каката естествено водата и се стори чай и неизлезна от морето.Ето и от нас малко летни снимчици Laughing

Ние седим по един час на плажа,но не е през цялото време в басейнчето.И на мен ми се виждат нормални 30-40мин. Peace

Хариииии,в Обзор значи,ще почивате.В кой хотел ще сте?
Ако искаш можем да си разменим тел. на лс. и да се видим,много ще се радвам да се запознаем  Hug
Янче тупнали сте от гърнето...май няма такова дете ,дето да не е падало от гърнето Mr. GreenА за храненето , и ние така ядем.Все трябва да има нещо в ръцете,да се занимава Peace
Бях те питала за тирамисуто,ако имаш време да постнеш една рецептичка на лс. Mr. Green
Мариелка честита ви месечинка  bouquetАмам защо така и вие болни...бързо да се оправяте Hug
Аз още не съм решила нищо за РД то ако трябва да събирам приятелките,ще стане една малка сватба,че и тук сме свикнали на детски РД.да си правим едни суфри ooooh!А пък роднините,всичките ще са на работа..то лятото е така.Затова ще решавам в движение Wink

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 11:43 от Дaни

# 264
Извинявам се предварително на несофийските мами!  bowuu

В сряда среща в Борисовата на Езерото "Ариана", където дават лодките в 10-10.30 кой когато стигне!

Засега Аз, Мо и Любопитка сме на линия! Wink Който ще идва да пише, че да знаем кого да чакаме Wink

Дани: ох много си ме кефиш!  Hug Ама и вашият басейн е като нашияяяяя Simple Smile Ей сега ти пращам рецептата за Тирамисуто, че да си призная направо забОравих  Crazy

Жижин: писах ти на скайпчето.

# 265
  • На плажа
Ех,че не съм от Софияяяя Mr. Green Янче  Hug

# 266
И аз бих дошла на срещичка ама да не се заричам, че не се знае какви жеги ще са и дали ще понеса. Идеи за паркиране в района???

Амбишъс за машината за хляб да ти кажа - наистина е много хубав уред, но едно, че много се пълнее, заради вкусните хлябове и другото е че аз просто не мога да свикна с това хляба да се прави по 2-3 часа. Иначе трябва да си изградиш навик да слагаш продуктите и да я нагласяш примерно в 6ч. да почва да се прави хляба.

За водата от чешмата - пиехме я защото наистина беше много хубава преди, а сега си мирише на мухъл Sick!

Този басейн май всички го имаме Grinning!
За Овощник - и нас ни водеха много често като деца там, понеже цяло лято прекарвахме в Мъглиж при баба и дядо. Сега знам, че е много хубаво, но и входа е солен. Но поне високия вход ограничава ромския контингент...

За кръщенето щях да ви питам - какво се изисква - дрешки, ала бала?

И друго - имам проблем с намирането на по-официални обувчици или сандалки ... никъде не мога да намеря, навсякъде са за малки момиченца, а и цвят екрю доста ме ограничава в избора.

Гледам, че вече и рожденните дни коментирате - и ние уж в тесен семеен кръг понеже тогава ще е и кръщенето ама нали сме голяма рода... пак доста хора ще сме. Пък и още не можем да се спрем на църква или манастир. Искахме в Бачковския, но там им правят масови кръщавки. Сега се замислям за Драгалевския понеже не всеки може да се вдигне и да дойде на кръщене до Бачково.

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 14:38 от * Zahira *

# 267
ЕЕееее момичета,много са готини хлапетата.А Ради,даже и морето преплува Mr. Green
Аси не е ли студена водата в Несебър?В Обзор е студеничка и не посмях да го топна,но затова пък се пладцикахме и ние в басейнчето.

Ами не беше студена.То и аз нямах намерение да го топвам в морето, исках само кра4етата, ама една вълна ни изненада ...и така.Не беше много топла, ама горе долу ставаше.

Я дайте по един глас и за нас  Цък

# 268
Здравейте момичета!   bouquet

Ама много хубави снимки сте качили! Дечицата са чудесни!  Hug Hug
Малко мерки и теглилки 8300 (+320гр) и 71см(+2см). Имаме си вече 5-то зъбче, а шестото и седмото дават зор. Направо ще полудея вече! #Crazy
Гласувах и за всички фотогенични бебчовци!!   bouquet
И да се похвалим - купихме си кола!  newsm68 Шкода Октавия -много съм щастлива!  newsm44
Ето и от нас малко снимки не от морски туризъм а от селски!  Joy Joy Joy

# 269
МХристова: страхотни батко и бебка си имаш! Винаги МНОГО им се радвам и на тях, и на дечицата на Магаре, на които просто им личи колко баткото обича малката си сестричка!!! Такива гледки ми пълнят душата!  Heart Eyes И честита кола! Леко и безаварийно както се казва!  Mr. Green

Захирка: аз пък адски се затруднявам да намеря на анди подходящи за прохождане САНДАЛКИ!  #Crazy Въобще такова животно има ли или трябва по жегите да ходим с онези затворените буйки???  newsm78 #Crazy

Дани, еха да беше в Софето или пък аз във Варна, знаеш ли само как щяхме да си допаднем?  Hug Оф днес май много ти се подмазвам!  hahaha Joy

И сега имам две сериозни питания. Дано получа повечко отговори и сори, ако изглеждам много подробна...

1. На Анди й излезнаха някакви ситни пъпчици, които обаче са само по ръчичките и то от вътрешната страна! Преди няколко дни се появиха малко по раменцата и около яката, но тогава не й бах давала нищо ново за ядене, а същевременно бяха започнали жегите и така си ги обясних. Вчера й дадох червена чушка за пръв път и днес гледам обривът станал много повече, но пак само по ръцете. Е ако е хранителна лаергия може ли да е само по ръцете? Тя преди като ми правеше реакции от храни се обриваше по гърдичките и гръбчето...  newsm78 А и може ли да е от слънцето вчера от басейна? Стояла е някъде към половин час ненамазана, но пък ако това е причината пак мисле, че щяха да са поне и по гърдите.  Rolling Eyes

2. Днес разбрах, че една моя много добра приятелка англичанка ще ми идва на гости на 30 юли за 1 седмица. Тя е била в БГ няколко пъти, но никога не съм я водила на море и много ми се иска този път като ще имаме повече време да я заведа. Сега обаче възниква въпросът АНДИ. Иска ми се да помоля свеки да я гледа в Канзас, през където ще минем да пообиколим и тамън ще сме на половината път до морето. Свеки много ще се накефи, сигурна съм. НО какво правим за 3 дни с кърменето??? Мислите ли, че ще се отбие и после няма да иска да суче (аз на морето съответно ще си се цедя...) Много ме притеснява, че сега ако суче доста вяло и по доста малко след 3 дни раздяла с мен и никаква цица после няма да иска да я захапе пак Sad А много ми се иска да идем с приятелката ми само двете, хем малко по женски да си починем и останем само двете (което май никога не се е и случвало), хем Анди нали няколко дни след това ще я водим на море и да не й стане много слънце, жега + път...

Общи условия

Активация на акаунт