не че искам да кажа нещо лошо, напротив даже , супер е , НО аз не се виждам така да издържа много. Ми то аз в Казанлък като отида и ми писва на седмия ден от спокойствие а ти там не знам направо
А иначе е супер за нерванат система а колко е добре за децата да не говорим. Добре де, сега се замислям
на колко разстояние са ви най-близките съседи с деца и Емчо има ли с кой да играе наоколо? Аз моя дивак баткото не мога даже и да си представя как ще вирее в такава среда, а би било добре.Мерси за споделените снимки пълни с красоти

Лидеее, или не си ме прочела или не си запомнила душа, че като пусках аз на Деската нивото на кошарата, съветвах тук да не го правите вечер преди лягане, че е голям гърч
аз я свалях през деня, за да посвикне и чак тогава я свалих нацяло.Айде дано Макси лесно привикне от утре вече да няма проблеми

Амбишъс, ти наистина си си като детенце , как няма да ти искат паспорт за покупка на алкохол, много ясно
Успешно правене на ландшафта в дова и не забравяй накрая да ни го покажеш
Аз днес на обяд я свалих, 4е го намерих седнал в леглото и готов да се изправя и цатова изгладих до него 2 перални да посвикне вътре, но не мигна целия ден. Като го сложа вътре и рев ...
Исках да видя и легналата позиция дали ще му е удобна, пък и да свиква със стола, 4е остава и в колата да ми ревтуни докато карам
Аз си спомням, 4е и Дан4ето, дето само надни4а и не пише ве4е беше казала, 4е се страхуват от коли4ката с обърната посока на движение и т.н., та сигурно е нормално, но ние не сме имали претенции досега за нищо и малко странно ми дойде тоя каприз с леглото. Но нощта е пред мен и по4вам да ровя за легло, какво да правя друго
като израстат храсталаците 
Хахаха, за подаръка още не съм си измислила какво, кажи, ако се сещаш нещо, де!
обаче влизам само да ви почерпя по случай 3-тия рожден ден на Мери,която днес е полудяла милата от радост,че има РД