Жената овен/14 тема

• 20 399
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро и от мен. )

Страхотна среща гледам ви се е получила и този път, браво на вас. )

При нас пък снощи имаше страхотна буря, дъжд, спря тока....)

След малко мисля да изчезваме на разходка....малко ме мързи, ама няма как. )

# 571
  • Варна
Мацки дайте някакво местенце на планина за лятото.Претенциите са ни скромни ooooh!
Предпочитаме самостоятелна къщичка но и хотелски комплекс от къщички върши работа.В хотел с 2 аларми ще ни изгонят още на следващата сутрин  #Crazy
Да има детски кът или поне широк и поддържан двор. 4 възрастни и 2 деца, за сега. Барбекю-задължително Mr. Green,тишина- задължително,басеин-пожелателно.
Гледам из форума от доста време, набелязах няколко местенца. Ако имате лични впечатления свиркайте

# 572
Neri, на къде сте се ориентирали точно?
Иначе аз мога да ти препоръчам нашият район, тоест Чифлика, Рибарица, Априлци. Има много частни къщи, които отговарят на твоите изисквания. )

# 573
  • Варна
Mирка на там някъде.
Предните години бяхме към Елена и Трявна.
Девин , Доспат, Родопите са ни далеко, малкия звяр хич не обича да се вози.
Ако имаш предложения- давай

# 574
Neri, в Рибарица ние ходим на военната база, но мога да поразпитам за някое хубаво хотелче. )
В Чифлика последният път бяхме в една частна вила, много приятно, долу си имаше механа и готвеха при желание на клиентите. Ще потърся телефоните и ще ти пратя на ЛС.
Попрочети и темата в На път.
А има и разни по-малки хотелчета, особено в Чифлика е пълно.

# 575
  • Варна
Баткото като беше по-малък бяхме на Трявна в един разкошен семеен хотел.Той обаче се събуждаше в 6.30 и започваше бясно да препуска с паяка по огромния двор, вдигаше врява до небето от кеф, вечер хората намаляха тактично музиката към 22 часа.  Sick
Миналата година наехме направо къща, ееее тичаха тия диваци по двора, крещяха на воля, спяха по хамаци и люлки навън абе кеф.
Та семеен хотел не знам дали ще ни устройва, че вече са 2 броя hahaha
Чифлика го гледам-гледам и още нищо не съм си избрала. newsm78

# 576
Neri, оххх мале, представям си с 2деца сега какво ще е. ) Като гледам той е колкото Калина голям....и още един дребосък...чудо. )
За Чифлика виж хотел Дива, хич не е лош, има си собствен басейн.

# 577
Здравейте и от мен Hug
Вчера беше много хубаво, но както винаги не ни беше достатъчно времето Crossing Arms. Снимките са много хубави, веднага си ки качих на компа Mr. Green.
Франчи, подаръка не му хареса- той искал играчка, а не шапка Crossing Arms и за това днес ходихме и му купихме (пожарникари с въртолет, лодка и мотор). Отделно имаше и много хубава пожарникарска кола, но нея другият път Wink че много ще му стане.
Делте, на мен като ми замръзнат краката веднага ме заболяват яйчниците Sad.
Нери, щях да ти предложа Трявна, но ти си писала, че сте ходили там. За Чифлика и Рибарица съм чувала, че е хубаво, но не съм ходила там. За Арбанаси знам, че е хубаво и има семейни къщички...

# 578
E, meduza, гадно за детето е било снощи!Но днес сигурно е много доволен Wink

Нери, пиши на КоКолина да ти прати линка на една къща, от която те са много доволни.

# 579
E, meduza, гадно за детето е било снощи!Но днес сигурно е много доволен Wink

Нери, пиши на КоКолина да ти прати линка на една къща, от която те са много доволни.
Нали знаеш, че на овенце никога не можеш да угодиш, каквото и да направиш Whistling

Нери, къщата е в Трявна.

# 580
..хубава среща, хубави хора, хубаво стадо  Heart Eyes ...и като гледам вече се поотпускате да си пийвате, че в началото само кафе пиеехте  Mr. Green ама тъкмо де...докато започнете и ракията може и да дойда...Simple Smile

Много сте слънчеви всички - на някой да им имам косите, на други зъбките, на трети очите  Hug Hug Hug
Целувки  Hug

# 581
Privet i ot men!nova tema i pak chudesna   Hug
Niamam vreme da cheta napred,tezi dni ste sum po -svobodna i togava zasiadam   Grinning
Nice day to everybody

# 582
Бляк- тока и водата спряха едновременно  Sick
Сега дойде тока поне и седнах да се заредя с вашия позивизъм и добро настроение.  Hug Hug
Вчера си говорехме какъв шанс да се съберем толкова варненски овни, да се 'аресаме да си плюем в устата както е лафа  Joy Joy
Пепитооо, накани се да дойдеш, после ще видиш как ще чакаш с нетърпение следващата среща  Hug

# 583
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
То при нас голямУ надплюване, Душе сЪЙ пУлучилУ Joy
МЕДУЗКЕ Hug
пЪзИ сЪ Душе, че теЗ Ица ни трябвЪт. И аз съм като тебе, ама явно не мЪЙ шибналУ снощи там. А и вече дажИ не одЪ честУ дУ тавУлетната. ТоплУтУ мЪ упраЙ newsm44 Надявам се малкия вече да е доволно щастлив-  хем ихрачки, хем шапка. И ти вечИ да си по спокойна, че бая се чудеше вчера, ще ли му хареса шапката.
НЕРИ Hug
Аз не мога да ти помогна, виж момичетата вече доста предложения са ти дали. По мое време, не можех да си разреша почивка, и не знам местата за такива семейни почивки със дечица. А сега като мога, ние пък не стоим на едно място. Като циганите сме, активна почивка. Повече от 2 дена на едно място не можем да стоим.

# 584

Пепитооо, накани се да дойдеш, после ще видиш как ще чакаш с нетърпение следващата среща  Hug

То аз съм се наканила,от много отдавна,но като бъхтим като камили,няма как,трудно успявам да се сменя с някой,така просто без причина и за това.Но при друга среща ще се помоля на някоя колежка.

Общи условия

Активация на акаунт