"Стъклен дом" -тема 5

• 33 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
През лятото ще го позабравим сериала съвсем. Нали се говореше,че ще го дават по-често. ПРез новия сезон ли ще стане това?
Някой чете ли хонорарите на артистите ве дин жълт вестник? На серия ли ги получават,след като разбрахме,че излъчват по 2 серии в неделя?ПРимерно тези с по 6500 на епизод-получават по 13 000лв за 1 час в неделя?

# 16
Айде и аз в новата тема Simple Smile Браво за доброто оформление Simple Smile
Не се пртеснявайте, че ще забравите сериала през лятото. БТВ няма да го позволят. Най-вероятно ще въртят постоянно излъчените серии и рекламите на филма. Даже може след дългата пауза да се засили още повече интереса към филма. Особено ако го дават по-често.

Видяхте ли Калин на рекламата за 10 години БТВ? Много е сладък  Embarassed Направо да го изядеш Simple Smile

# 17
Къде ги дават тези реклами ?
Иначе ББ за неделя: След отвличането на Дани Боряна и Камен са потресени. Похитителите ще поискат откуп в размер на 10 млн. лева. Камен започва да търси решение, за да намери сумата. Докъде ще трябва да стигне той, какви компромиси ще трябва да направи в тази безизходна ситуация и ще успее ли в крайна сметка да осигури парите, ще стане ясно в епизода. Зрителите ще видят още къде и как похитителите държат Дани. Как обаче ще се развият събитията, ще остане ли невредим той и ще бъде ли пуснат на свобода, те ще разберат тази неделя в епизода.
Сиана най-накрая ще признае на баща си, че е бременна. Откъде и как ще разбере обаче Николай кой е бащата и дали ще накара Сиана да направи аборт, или ще се съгласи тя да запази бебето? Човекът, от когото тя ще получи подкрепа в този изключително труден момент, ще бъде за голяма изненада Александра Атанасова.

# 18
Как няма да го дават лятото  Sad, баш като имам време да гледам, пък то няма какво.

# 19
  • Варна
На мен пък ми е тъпо някак си, като ще дават само 10-на епизода що не си ги задържаха и да го пуснат направо наесен с песен  Laughing А сега какво, прелъстени и изоставени Sad Еми не е честно, и без това какъв ти сериал - по един път на седмица, направо ми иде да ги бойкотирам Twisted Evil, ама нали са сладури  Hug

# 20
  • España (Плевен)
цоп  Whistling

# 21
И аз да се запише в новата тема.
dorabella,, благодаря.

По- лошо ще бъде ,ако на есен първо повторят първите 11 епизода и тогава да започнат новите. Peace

# 22

По- лошо ще бъде ,ако на есен първо повторят първите 11 епизода и тогава да започнат новите. Peace

Е, това все пак не е НТВ.  Wink

# 23
  • КиТ
EEEEEEEEEEE супер още един епизод гратис ни дават!Ей това е телевизия.Бтв дава повече от колкото е казала ,а нова обратното.

Супер,това е огромна изненада newsm44 newsm44 newsm44 newsm44евала на Бтв smile3501 smile3501

Къде ги дават тези реклами ?

Дават как честитят за 10 годишнината,ама него точно не съм го видяла(явно съм го изпуснала точно него....) newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Е, това все пак не е НТВ.  Wink

И аз това щях да кажа,не бъркай телевизиите Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Peace

# 24
# 25
Хайде и аз барабар Петко с форумките! Grinning Grinning Grinning
Не остана, ей!!! Ей я на Неделята! Grinning Grinning Grinning

# 26
# 27
Темата е супер . Hug

Само да кажа ,че много мъже около мен са фенове , което мен ,лично  ме изненада ,но е факт. #Crazy
Даже във фейсбука си пишат лого ,че е як сериал и тнт. Laughing
Филмът е готин. Най-доброто ,което е представяла БГ последните години. Peace Party Party Party

# 28
  • Варна
А сега какво, прелъстени и изоставени Sad
Сладко hahaha
И аз да се наредя сред феновете.

# 29
Хей, дали познахте Калин в ролята на Загубеняка в рекламата на мастика Пещера с Андреа?
Може да сте го коментирали вече, ама аз чак сега го видях. Мноооого е смешен  hahaha.
http://vbox7.com/play:24c930eb
... и в клип на Мариана Попова- http://www.facebook.com/posted.php?id=118714624805511&share_ … 20&comments=1

Общи условия

Активация на акаунт