"Стъклен дом" -тема 5

• 33 817
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Фен съм на сериала и следя вашите теми, както и постовете във Фейсбук. Реших да се включа и аз в обсъждането, че сега стана наистина доста интересно. Вчера имахме гости, та не можах да изгледам целия епизод много добре, но скоро сигурно ще го направя.
Ситуацията със Сияна си беше гадна, особено последиците от операцията. Пък и то една клиника... Laughing Някой във Фейсбук успокояваше останалите, че бебетата били две и докторите не видели второто. Laughing Бях в Мола в събота точно, когато снимаха онзи репортаж при КФС-то и Макдоналдса ии наистина си личеше промяната у Сияна. Някаква нагримирана, абе въобще, май ще стане точно, както са казали - властна и амбициозна жена. ooooh!
Боряна и мен почна да ме дразни с това шептене.  Confused

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 11:23 от homey

# 646
Бях в Мола в събота точно, когато снимаха онзи репортаж при КФС-то и Макдоналдса ии наистина си личеше промяната у Сияна. Някаква нагримирана, абе въобще, май ще стане точно, както са казали - властна и амбициозна жена. ooooh!

Аз това не го разбрах  newsm78 Кой го е казал това, че е властна и амбициозна жена? И къде? В реалния живот или героинята й  newsm78

# 647
В сериала.  Peace
Назад някой беше дал линк какво ще се случи по-нататък в Стъклен дом и в този материал пишеше как ще се променят героите. След аборта Сияна много ще се промени и ще стане властна и амбициозна жена. Предполагам, че ще се превърне в копие на Елена. И тя говореше на Алекс като я хвана с Хари за някакви нейни грешки на млади години. Сигурно и на Елена и се е случило нещо гадно на младини, което я е пречупило и я е направило кучка.  Thinking

# 648
Мда, тя май беше казала в едно интервю за БТВ, даже дали не беше това най-скорошното в "Тази сутрин", че героинята й е била много мачкана в живота и тя се е научила един вид как да се справя...
Една от любимите ми сцени снощи беше, когато Елена пита Христо с какво да отиде да на работа и той й предложи да отиде с кон. Laughing А и теста с обувките ми хареса. Sunglasses
Между другото, и аз се чудя кой ли е пък този нов актьор, обичан от всички...Аз не че ги познавам много, де... Laughing

# 649
  • Пловдив
Недомислени неща имаше в серията. Например как Феникс стана собственост на Димитър??? През кого е купена (нали той официално е мъртъв) и с чии пари?!?!
Обувките- брутално изкопирани от "Професия Блондинка"

# 650
  • There I was on a July morning
Недомислени неща имаше в серията. Например как Феникс стана собственост на Димитър??? През кого е купена (нали той официално е мъртъв) и с чии пари?!?!

Предполагам, че е купена от подставено лице - може би това ще е новия герой, който ще се появи наесен.  Thinking
Или - новото главно лице да е майката на Сиана, или някой от тези с които Христо се среща и разговаря по телефона. newsm78

# 651
Току-що видях Калин Врачански newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Връщах се от детската кухня и до блока ни има един магазин за облекла за мотористи и той беше отвън. Много е сладък и без брада...и този глас. Само ми се видя по-нисък, но това не е проблем за мен Laughing

# 652
Ето тук пише какво има да се случва през новия сезон в "Стъклен дом", поне това, което са издали "от кухнята" на сериала - http://avtora.com/news/nowini/samo_tuk_kakwo_shte_se_sluchi_wuw_ … on_na_stuklen_dom

# 653
Dorabella - супер! Лекичко ти завиждам.  Laughing Я кажи къде е този магазин, че и ние да минаваме оттам от време на време, пък току виж и ние сме изкарали късмет да видим Калин на живо!  Party

А сега и аз да си кажа за снощната серия. За мен не беше кой знае каква, просто серията си беше доста логично продължение на предните. Очаквах доста повече интриги. Ясно беше, че Сиана ще направи аборт. Двамата с Дани и с бебе, това някак си не се вписва в сценария досега. Ама сценаристите чак прекалиха - нелегален аборт, в провинцията, сам сама и естествено накрая и най-гадното усложнение, че няма да може да има деца. Доста латино сюжет.  ooooh! И това с децата нещо не ми се видя добре обмислено, освен ако това не е поредната лъжа на Сиана. И защо, ако тя не може да има повече деца, лекарят не го съобщи на Николай, държеше му сметка за бащиното му отношение - поведение, което не отговаря на добрата лекарска практика, да не говорим, че той не може да знае кой е причината за държанието на Сиана, ама тази толкова важна подборност я спести. Дани също реагира съвсем предвидимо в ситуацията с майка му и брат му, ами то повечето хора ще реагират по този начин. Не го виня, но пък държанието на Боряна ми е доста мекушаво. Как за токлова време един път не показа някаква твърдост и решимост, не знам. А играта й ми идва в повече, толкова театрални похвати.... Предвидимо беше и поведението на Христо спрамо изневярата на Елена, предвидима беше и Елена по отношение на Алекс и мнимото й ново гадже. Сцената с обувките беше доста изтъркана, а и то си беше видно, че това момче не е такъв, за какъвто си представя. А и каква беше тази неадекватна реакция на Алекс по отношение на аборта на най-добрата й приятелка. Остави я сама да ходи да прави аборт, а тя на кино  #Crazy
Иначе интигата с Феникс е интересна, как мъртвият Димитър успя да купи тази компания, с какви пари. Все ми се върти в главата, че тайнственото поведение на Христо е свързано точно с това  newsm78

# 654
Ето тук пише какво има да се случва през новия сезон в "Стъклен дом", поне това, което са издали "от кухнята" на сериала - http://avtora.com/news/nowini/samo_tuk_kakwo_shte_se_sluchi_wuw_ … on_na_stuklen_dom

Това за новата любовна тръпка на Камен не ми е по вкуса, но карай нека има някаква интрига и да си остане само тръпка, иначе за какво беше цялата тази страст между него и Борянчето и моментите когато се измъчваха един друг, и признанията в любов. Дано всичко това не отиде на вятъра и накрая истинската любов да победи, а пък къде другаде ако не на кино  Laughing

Много ми е интересно с кого говори Христо по телефона, че така бързо изхвърча от офиса  Thinking

# 655
Не искам да чакам до септември! Crossing Arms Тъкмо щях да ви питам дали някой е гледал трейлъра за следващия епизод.. ooooh! Laughing
За Боряна и Камен.. Разбираемо беше, че Боряна избра Дани. Коя майка ще каже на детето си "Ами изнасяй се, аз оставам с любовника ми, брат ти"? Crazy
Дани го разбирам! И на мен да ми се бяха случили тези неща и тъкмо като си мисля, че всичко се нарежда - има си брат и майка, които го обичат и биха направили всичко за него, приятелка, която обича, а и тя го обича.. Тъкмо вижда светлинка в тунела и нова бомба.  Misc Bomb Вижда майка си и брат си в леглото.. И аз бих реагирала като него. Naughty Надявам се като излезе от къщата на Сиана, наистина да се е запътил към майка си и брат си, и да им каже, че може да бъдат заедно и т.н. Wink
Сианчето.. Много ужасни сцени с нея, но страхотно изиграни. Heart Eyes Много ми беше гаден момента и с нощницата у тях, и капещата кръв.. Това, че ще се превърне в амбициозна и властна, не означава, че на 100% ще стане и лоша. Според мен ще отреже Дани, ще се концентрира върху ученето и някаква работа може би, но не мисля, че ще е с Дани през новия сезон. Надявам се накрая на сериала Дани и Сиана да се съберат и краят за тях да е щастлив. Да си имат бебче и т.н.
Алекс и Хари са сладури. Само не ми се връзва Елена. От всички проблеми, които и се стовариха на главата, тя реши да се занимава с Алекс и гаджето й. Сякаш като тя не е щастлива и има проблеми и иска да навреди и на Алекс, да я направи нещастна.. Crossing Arms Много ме дразни и героинята и актрисата. Sick Как само казваше на мъжа си "Ама как може да постъпваш така с мен?" hahaha Може, може и още може..
И Христо има някаква тайна 100%. Не знам само дали знае, че Димитър е жив и е замесен с Феникс или е нещо друго.. Thinking Много добре я подрежда Ленчето, ама аз ако бях на негово място щях да я помъча няколко месеца и после да се разведа, като я оставя без пукната стотинка. Twisted Evil Mr. Green
Николайчо как се прецака милият. Mr. Green Голям кеф.. Rolling Eyes Видях му загрижеността към Сиана точно за 5 секунди.. И после всичко се изпари. Tired В болницата пак предлагаше пари, като си мислеше, че с пари всичко се купува. Да, ама не! После като заведоха Сиана у тях каза на Дани да се грижи за нея, а той се умете.. ooooh!
И последно, като казаха на Никито, че Феникс е купен от друг, първоначално си помислих, че е Христо и след няколко секунди ми просветна, че ще е от Касабов.. Sunglasses Какво чудно има? Няма начин Касабов да няма пари в някакви банки. Христо как има? Нямам търпение вече.. Simple Smile Малко дълго стана, ще ме извините. Rolling Eyes Hug

# 656
  • Пловдив

И последно, като казаха на Никито, че Феникс е купен от друг, първоначално си помислих, че е Христо и след няколко секунди ми просветна, че ще е от Касабов.. Sunglasses Какво чудно има? Няма начин Касабов да няма пари в някакви банки. Христо как има? Нямам търпение вече.. Simple Smile Малко дълго стана, ще ме извините. Rolling Eyes Hug

100% има пари, ама като е официално мъртъв как се разпорежда с тях??

# 657
Е Агентът му донесе договора и му каза, че сделката е уредена. Значи Агентът движи нещата.  Wink

# 658
Интересно как се разполага с пари, за които никой не знае.
Много странности има ,но ще чакаме до есента, за да ги разгадаем.

# 659
Има много начини да скриеш пари ако имаш желание. Може да ги е сложил под друго име в чужда банка. Или да е поискал от службите в замяна на съдействието му за операцията, която разработват, те да му осигурят мола, а купуването на Феникс е пътя към това той да стане едноличен собственик на 2 мола.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт