"Стъклен дом" -тема 5

• 33 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Турците не харесаха „Стъклен дом” и се отказаха от сериала

http://www.globusnews.net/index.php?option=com_content&view= … dii&Itemid=50

Гледайте Кухнята на Звездев с участието на актьорите от "Стъклен дом" oт 24 до 26 юни от 09:30 ч.

http://www.btv.bg/shows/kuhniata-na-zvezdev/videos/video/6181686 … _Staklen_dom.html

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 16:34 от ferina

# 661
Майната им на турците. Да си гледат сапунките и толкова. Ние си харесвама "Стъклен дом" и това си личи по рейтингите и като цяло всичката шумотевица около филма.

Това обаче никак не ми допада:
Въпреки това от bTV са купили цяла дузина нови сериали произведени от комшиите. Тепърва започват да се обработват поне още 6 нови сапунки, които ще запълват голяма част от програмната схема на частната медия. За съжаление на феновете на „Стъклен дом" новите епизоди ще бъдат излъчени едва през есента.

Изпитвам ненавист към турските сериали вече. Като чуя турска реч и лошо ми става. Нямам търпение да гледам новите серии на нашето си филмче всеки ден есента. Сега ще гледам повторенията на "Забранена любов"...

# 662
  • България
И на мен много силно  ми въдзейства серията.поведението на Боряна е отвратително! #2gunfireТя пусна Камен в дома си като брат на сина си,все пак...Когато Дани прие Камен за свой брат -Брат му спи с майка му!Т SickТова е ужасно! #2gunfireСпоред мен Боряна не  трябваше да оплита чувствата на  сина си.Камен е брат на Дани и какво-Дани вижда майка му да спи с брат му  ShockedДани как да приеме Камен -като брат ли или като мъж на майка си?Ако беше друг щеше да му издере очите!

# 663
Мда, тя май беше казала в едно интервю за БТВ, даже дали не беше това най-скорошното в "Тази сутрин", че героинята й е била много мачкана в живота и тя се е научила един вид как да се справя...
Една от любимите ми сцени снощи беше, когато Елена пита Христо с какво да отиде да на работа и той й предложи да отиде с кон. Laughing А и теста с обувките ми хареса. Sunglasses
Между другото, и аз се чудя кой ли е пък този нов актьор, обичан от всички...Аз не че ги познавам много, де... Laughing
Предвид, че това е бтв-то, веднага ми идват наум две имена: Краси Радков и Виктор Калев. И най- важното- героят му щял да бъде различен от всички. Няма да се учудя, ако не измислят да е аутист или да е със синдрома на Даун. Поне в американските сериали това отдавна е мода Mr. Green

# 664
За вчерашния епизод:тази Боряна ми е супер отвратителна. Sick Непрекъснато се тръшка,непрекъснато страда и преиграва.За Камен с две думи мога да кажа същото.Хареса ми много Николай -най-накрая да покаже малко чувства и той.
Интересно ми е коя ще е новатта любов на Камен. Thinking

# 665
  • España (Плевен)
Интересно ми е коя ще е новатта любов на Камен. Thinking
  и аз това се питам  Thinking Thinking

# 666
Мислите ли , че ще се забравят толкова лесно  Thinking Thinking Thinking

# 667
Оуу, slashwoman, вярно, бе. Как не се сетих и аз по-рано. ooooh! А дали пък не е жена и точно тя да се окаже новата любов на Камен...
Сериалът не се харесва на турците!?  Sick Това не бил техния тип сюжет, пфф. Сериалчето си е много динамично и е в пъти по-интересно от турските, точно защото никога не знаеш какво да очакваш от героите и е доста напрегнато на моменти, а техните са пъълна скука... Tired
Ама, като са си свикнали с техните - нека си ги гледат...

# 668
Е да се забравят -не,все пак тази любов еедна от главните драми в сериала. Mr. Green
Аз така ги виждам нещата-Боряна ще  се отдръпне постепенно от него-сега заради Дани,а в последствие щом се върни Димитър със ситурност ще отблъсне Камен и ще кърши ръце. ooooh! Та Камен ще потърси утеха някъде..не знам защо аз го виждам с Елена.Едно,че тя постоянно му се бута,а и нали пише,че и нейният образ ще претърпи много промени-може тя да се влюби в него. Thinking

# 669
Оф защо толкова плюете по турците? #Crazy Никой не е длъжен да харесва сериала.За български сериал(ообено като се сетя какви бяха предишните ни "опити") си е доста добър,но каво се възмущавате не разбирам. Tired
В крайна сметка всеки сериал си има почитатели,нека тук да обсъждаме серала вместо да плюем. Peace

# 670
Да дее, ясно и все пак...
Между другото, някой видял ли е уолпейпърите и логата във Фейсбук? Ноу комент за уола с Мърфи. Laughing
http://www.facebook.com/album.php?aid=148508&id=299021107930&ref=mf

# 671
Аз не плюя по турците. Просто изразявам личната си позиция и мнение. Но както и да е.
По темата - мисля, че "новата любов" на Камен може да е жена му от САЩ или пък Елена. Новият герой по-вероятно да е някой мъж от миналото на Боряна или човекът, с когото Христо говори по телефона. Чесно казано в момента ми е по-интересно как така "мъртвия" Димитър купи Феникс, как Николай ще се върне в играта и какво крие Христо.

И вместо да мрънкаме, че няма да има сериал цяло лято предлагам да направим една дискусия като цяло за сериала до тук. Всеки да си сподели мнението и да каже какво му харесва, какво не и какво би искал да види.

# 672
  • София
абе аз първо си помислих, че ще се появи бившата на Камен, ама тя все пак е американка и ще е малко плоско да се появи научила български, щото изведнъж е разбрала, че обича Камен... Не вярвам да говори английски през целия филм, а те на нея на какво...

Този тайният мафиот сигурно ще да е някой виден политик.

# 673
аз пък си мисля че няма да се появи майката на Сиана ,тъй като едва ли след появата й тя ще стане властна,даже напротив като я види и вероятно ще започне да си спомня миналото и да се разчувства ,а и може да се опита да я събере отново с Ники

# 674
  • София
Струва ми се, че Елена ще се издъни съвсем в следващия епизод като ще тръгне да се развежда. Нали каза, че не може да търпи повече, а Николай я излъга по телефона, че е купил Феникс...

Общи условия

Активация на акаунт