бърза адаптация на Ра, аз съм го преживяла това в ясленския период и все още се мразя, че й го причиних на Стефания
Наистина и на мен ми се дореваваше. А после вечер беше щастлива, доволна, разказваше ми разни неща... Учителките казваха, че много бързо се успокоявала и нямало никакви проблеми с нея.
) или поне две от изброените по-горе 4. Всъщност предвид факта, че така или иначе ще учат рисуване, а пък и то е най-скъпо, може би бих го пренебрегнала засега
Да се обоснова
В предучилища възраст детето няма други задължения, освен да ходи на градина. Стига да му харесват, всички допълнителни занимания са удоволствие и гра з анего, а не допълнително натоварване. Опитвайки повече неща в тази възраст между 3 и 6 години, може да се види както кое занимание наистина е интересно на детето, така и кое му се отдава. Така вече в училищна възраст, когато детето вече има задължениято да учи, да пише домашни и евентуални посещения на допълнителни занимания (които вече със сигурност ще са извън училищната програма) биха го натоварили, изборът на такива допълнителни занимания може да се сведе до 1 или 2 (едното задължително спорт или поне танци), тези, на които детето ще ходи с желание и няма да ги чуства като задължение.
Както споменах, и Киара са я дърпали от мен, защото се вкопчваше и не пускаше, пък хем тя трябваше да влезе, хем аз закъснявах за работа. Но веднага след като я откопчеше от мен, учителката я гушваше. Това "теглене и влачене за карака", както Ирка го е описала, не знам дали бих го понесла.
, та детето дори и не се пробваше. Въпреки това не мисля, че по какъвто и да било начин съм изгубила или намалила връзката си с нея. Между другото времето от взимането от детската градина до прибирането у дома го чувствам като един от най-личните ни моменти
- само двете сме си и няма никакви други задачи, освен да се радваме, че отново сме заедно в края на деня 
Въпреки че преди не съм попадала в такава научна работна среда и е малко стряскащо в началото, това е идеалното място за обучение и трупане на опит. Лабораториите са създадени преди 2 години и се занимават с генетични изследвания ( например тази за Синдром на Даун, които се правят по време на бременност ). Имат феноменална техника, дори ми показаха няколко машини, които още се тестват и както се изразиха те " това е бъдещето"
Там получават проби от цял свят и като цяло е една от най-добрите лаборатории по генетика в света
Все пак се успокоявам, че Кари тръгва догодина на училище от 8.30 до 3.30, а в останалото време имат клубче, което се плаща, но не е кой знае какво - по 4 паунда на ден
така че родителите могат да работят и до по-късно 
Това са така наречените Такс Кредитс. Намерете форма и пратете
Безмислено е да работите само да плащате таксата за ясла
Също така, време е да подадете и форма за място в училище за Алекс. Това може да се направи онлайн, като провери кои училища са ви наблизо, за да посочиш тях като предпочитания. Ето тук си пишеш адреса и може да кандидатствате цък Ако имаш допълнителни въпроси ми пиши на лични 

Иначе вкъщи ти е скучно ". Винаги се стремя да я уверя, че ще дойдем да я вземем след определено време, за да не се чувства изоставена 
Много сладко ми стана!

Сега разбирам защо жените не работели,а са домакини