Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 384
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Добрютро!

Отдавна не съм идвала. Обачееее... не знам.... не е за обясняване сега тука, ама много грижи си имам в работата напоследък. Оф, да ви кажа аман от тая шибана криза - полудехме вече. Все съкращаения, все мълви за промени и реформи. На мен ще ми сменят началника. Нещо друго ще го правят, а ще търсят нов (пуснАли и обява). В петък в 16.30 се сдобих с нов колега в отдела. Но друг де, не, че той да е новият шеф. От снабдяване даже дойдоха да се гъбаркат с мен, че много ми била голяма стаята, пък и сама съм я ползУвала, затова нА ми ся - ще си я поделям с друг.
А мен подялбата на стаята не ме касае, ами по-скоро дали на някой няма да му хрумне да направи от новия колега нова фактуристка. И Стефка да се чуди гладните къде с***т.
И мълви в коридорите страховити. Съкращенията не били свършили. Е, не можеше ли наведнъж каквото имат да правят да го направят, а не така на час по лъжичка и 4 месеца агония кой ще е следващия.
А началникът ми, само ми се подхилква. Защо, защо... Ми щот постоянно ходя да го тормозя да не би нещо да ми дойде на главата.

Та, момичета, просто не съм имала ищах за форума. Влизам, погледам и тръгвам. Егати напрежението.

Но... видях, че Реа е заминала в Европата. Реа, пИрфектна е тая хава. Почивка му е майката на всичко. Инак човекУ се затормозва.
Видях, че има нов в прайда... Г-жа Безгрешната, добре дошла и от мен. И и на теб ДобрютрУ.   bouquet  Аз съм.. и аз съм едно от прайда, ама не ме знаеш що не съм идвала да мъркам скоро.  Rolling Eyes
Поли, видех, че хардът ти сдал багажа. Не знам какво да ти кажа. Ама дано не са ти взели пари.
Тедико! Видях по някое време, че съм ти долипсвала. Ей, чак ми стана топло на душата.
Хаясинка, ще слогнеш ли снимки след като приключите ремонтЯ? Ще чакам с нетърпение.

Видях, че някой е питал за Жу. Да ви кажа и аз се сещах наскоро за нея. Според мен тези хора или са заминали или са в трескава подготовка около заминаването си. Жу не я свърташе вече тук. Дано всичко е наред с нея. Ма аз да се уверя сега за всеки случай ще й пиша и на лични.
Вени, и прочетох те вчера, че цял ден и ти във вас си била. То и аз така. Толкова ми беше напрегнато в работата напоследък, че вчера в събота цял ден спах. Събуждах се колкото да си пусна някой филм и... да заспя отново 10 мин. след началото.
Ама и жегите са нетърпими де.
Вий, какво правиш душице ти? Освен, че се върна влюбена от странство, що се нЕ върнА с онзи младеж под мишница? Отдавна все искам да знам... ам ся вие гА ще се сбирате? Да не се засегнеш на любопитството ми де... Embarassed
Каменче, плаж, а? Ни тЪ Я срам!. И аз искам. Перманентно искам да съм вече на почивка, на морето. Обилна закуска, плаж цел ден, слънце, голем син гьол... Ехххх. Няма да ни огрее тая година вероятно.
Джуличко, ам ти какво прайкаш душата? Гледам активна си била в темата много напоследък. Браво. Хубаво е да те види човек, че и ти нема-нема току зачезнеш за дълъг период от време. Айде и на тебе едно "ДобрЮтУ"

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 08:38 от Stefka.b.k

# 436
  • София
Добро утро!
За срещата - ако не излезе нещо друго, там съм  Peace!
Стефи, много е неприятно положението, което описваш... ей това е психологически тормоз  Confused! Ти се дръж и не се давай на кофти мисли! Нали помниш като обсъждахме Джон Кехоу и позитивното мислене  Wink  Hug!
Само да ти кажа, че г-жа Безгрешната е наш'та мома Джуличка, повишение на ника, кво да прайш  Mr. Green. Иначе новите момичета са wish   и mai_mai.

# 437
Добро утро Hug!

Стеф, ш'та замолА за скорострелна едноседмична рецепта за отслабване без спорт Crazy! Ама без да ми изброяваш протеини, мазнини и не знам какво, а примерно чушки, леща, ей тъй Flutter Hug

За харда пари не сме давали. С мъжа ми си правят услуги взаимно и тъй.
Джулке, у Правец bowuu. Надявам се да се видим у София за ден Hug.
Миленче, на малкия ушото оправи ли се Hug?
Венче, здрасти Hug!

Сега бягам у кухнята.

# 438
  • София
Стеф, ш'та замолА за скорострелна едноседмична рецепта за отслабване без спорт Crazy! Ама без да ми изброяваш протеини, мазнини и не знам какво, а примерно чушки, леща, ей тъй Flutter Hug
Здрасти, Поли  Hug! Оправи ми настроението рано-рано, зарад болднатия текст  Joy  Joy  Joy!

Абе, знаете ли, че оная вечер първо щях да повърна, пък после аха-аха да се разведа  ooooh!! Аз тъкмо се научих да готвя, а мъжът ми яде за вечеря диня с кашкавал и питка  Sick  Shocked!

# 439
кУ-кУ-рУ-Ку-Куууууууууууууууу...пАЛОМАААААА......
http://video.google.com/videoplay?docid=9143235265081752941#

Ха ДобрЮтрооо и от менИ.....

пОЛИНКОООУ....Ей мЪ! Mr. Green

# 440
А така! РазвиХрили сте се докат' мЪ нямаше а? Джуличка станала безгрешна така ли? Ми ко да направиш - аз кат влизам само за минутка не успявам да прегледам всичко подробно. Голям смях.

Изтървах тогава значи Полинко га ще ходи да се вижда с Джулка? Визирам т'ва: "Джулке, у Правец. Надявам се да се видим у София за ден"  newsm78

Полинко, ам как ся да кажа отслабване без протеини? Това аз знам като единствен начин да слабееш без да гладуваш. Но добре тогава... Ще ти кажа - отслабване със салатки. Тая леща к'ва е, мори Поли? Нема лещичка. Тя издува тумбака. Забрави. Тя зеленчук се водела май, ама за да отличиш зеленчуците де мое ги набиваш без да дебелееш от другите... запомни, че безопасните могат да се ядат сурови. Ако са такива, на които им требе обработка - неее. Добавям 1.5 литра вода дневно. То и поЙче требе, ма карай. За да я изпиваш лесно в теб винаги да има шише минерална вода, но от малките (500мл). Просто как се събудиш сабахлента почваш да льочиш. И трябва да си знаеш, че в рамките на деня трева да опраиш 3 такива шишенца.

Значи нещата са ти следните: закуска, обед, следобедна закуска къде 16.00 по пладне и вечеря в 6-7 часа. Салатките ко обичаш обаче без олиВо. Хлебец си купи без брашно такъв. Продават ги навсегде. Но ако ще е скорострелно изкарай просто 3-4 дена без такъв. Место сладко яж кисело меко"Култура" или друго нискомаслено. Ако прериташ за шекерливо удоволствие купкай си едни десертчета "Синеморец" се викат. Без захар са, но са сладки. Имат вкуса на бонбони "Чернооморец". Яж като искаш чушки пълнени с подсолена изварка. Сурови обаче. ОстаЙ го оливото малко да си почине.

Вени, забраила съм я тая хава за тоз чиляк, де ми го цитиргаш.. Припони ми. Трябва предполагам по цел ден да се надъхвам пред огледалото. Нещо от рода на "Стефано, ти си връО и нищо те не заплашва". Ми да. Знам го тоя номер, ама нещо не ми се получава.

Днеска нема дремуцам. Цял ден ще се разкрасявам. Ще си огледам дрхите в гардеробя и ще се еплирам, напудря, напарфУмиргам и... ще чакам да ме произведат в заместник Господ.

# 441
  • София
Хех, Мастерче, много готина песньовка!
Стефи, точно това имах предвид да правиш, включително и заместването на Господ Joy  Hug!
Леле, каква жега е още от сега! Май и днес няма да се покажа вън! Нещо не мога да издържам на жегите в последно време...

# 442
Ахой мацки! Помощщщщ! В банята ми има гнездо на пчели!!!!  #Crazy Scream

А аз съм алергична  Confused Мамка им бъжлиляци, наврели са се в отдушника - във вентилатора - мамка им .... И хич не ми мязат на домашни... хептен дивички ми изглеждат. Май ще хващам Райда  Confused

# 443
Вий, как така, мори душко? Я веднага питай Google какво се прави в таквиз ситуации. М чИ те инак ще вземат да те изапат бре - цело гнездо в това.

# 444
 Crossing Arms Купих Райд! O-Райд-вам всичко сега и се изнасям.... Отивам да подстрижа баба  Mr. Green

# 445
....Абе, знаете ли, че оная вечер първо щях да повърна, пък после аха-аха да се разведа  ooooh!!....

Тук ми намирисва на бебе hahaha.
Венче, ми ти никога не си казвала да се карате с миуото ти newsm78. Сега изведнъж - развод  Crazy. К'во толкоз съгреши бат' Бойко Thinking? Щот' знам, че вината е у него Crossing Arms.

Стеф, сИга. Кат' казах протеини, кажи ми кое е протеини бре Rolling Eyes. Не съм казала, че ще ям леща Naughty  И като отида на пазара, какви зеленчуци да купя, щото аз освен домати, краставици и чушки, за друго не се сещам newsm78
А си изпуснала - не, че е супер важно Crazy, че имаме резервация за един хотел в Правец и сме там от 20-ти, ако мъжа ми се върне дотогаз от път Confused.

Вий, утепай ги гадините #2gunfire. И мен много ме е страх. Мъжа ми е алергичен, Даянка - не е, но ме е страх Ник да не е прихванал ooooh!.

Мастерче, направих втората рецепта Peace. Само дето не знам как забравих ванилията, и я сложих в сусама накрая. Не се усеща много, но пък станаха много вкусни /Стеф, диетата я почвам от утре Embarassed/ и после може да пусна снимка.
Иначе как си? Зарови ли проблемите у дън земи Crazy? Hug

# 446
Тедико, видЕ ли мЪ, че съм дофтасала, бре душа?  Flutter Flutter Flutter

Полин, изтървала съм, да. Хубаво да си починете тогава.
За другото - протеини са месото, изварата, обезмасленото мляко (прясно и кисело), яйцата. Чувала съм, че желатинът е протеин също. Най-вече месото. Но не и пържено де. Целият номер е да намалиш въглихидратите (хляб, тестено) и мазнините (олиВУто, тлъстото месо, ядките). Без мазнини не може за дълъг период от време, но може да се научиш да ядеш салатите без олио. Знаеш ли защо се слага олио освен за по-добър вкус? Смята се, че някои витамини (щот нали зеленчуците съдържат витамини ужким. Освен ГМО-то Mr. Green) се усвояват от организма само ако са в съчетание с мазнини. Между другото сега няма да те затормозявам с излишни неща, че зеленчукът също е въглихидрат. Не е ти трябва да го знаеш. Ама има въглихидрати и въглихидрати. Ти избягвай въглихидратите под формата на тестяно. Избягвай и мазнините без обаче съвсем да ги спираш. Захарите също избягвай. Излишеството от захари тялото обръщало на мазнинки дет' па ги съхранява в себе си под формата на паласки  (питаш ли ме моят като вземе да ме преслушва за паласки?  #Cussing out ). Абе сложни химични процеси протичали в тялото.
Но ти запомни само следното: 4 пъти на ден салати. Тия зеленчуци де ги написа са достаъчни. Без олио, месо яж (пилешко, пуешко) и риба. Сапри сладкото, пий вода, яж извара вместо сирене и кашкавал.

# 447
  • София
....Абе, знаете ли, че оная вечер първо щях да повърна, пък после аха-аха да се разведа  ooooh!!....

Тук ми намирисва на бебе hahaha.
Венче, ми ти никога не си казвала да се карате с миуото ти newsm78. Сега изведнъж - развод  Crazy. К'во толкоз съгреши бат' Бойко Thinking? Щот' знам, че вината е у него Crossing Arms.
Не се караме, щот не се виждаме  ooooh!! Иначе ме впечатли гнусотията, дето я яде - диня, кашкавал и питка  Crazy.
Много съм станала особена на тема миризми. Ако не е антищъркелина, вярно ще помисля, че съм бременна. Понякога, когато готвя, после не си ям манджата, само защото ми е осмърдяла душата... Абе и аз не съм у ред  ooooh!!
Вий, изтрепа ли ги? Внимавай да не ги раздразниш и да те подгонят!

# 448
Нещо не съм в час, въобще не знам кой за кво говори, явно ми трябва още кафе - легнах в 4.00ч.  ooooh!
Стефче, много много липсваш, да знаеш.
Пиши по- често, майната му и на работа, и на све.
Ний тъ убичами.  Hug

Вийче, умната с тия твари, щот кат се разбеснеят стават по- опасни от нас! ooooh!
Пръскай и бЕгай!

Оф, още нещо исках да напиша, ма...  newsm78

Ааа, Полке, ся няма да забравя, обещавам.
И нямам търпение да се видим, само казвай кога!
 Hug

# 449
А аааа, безгрешна Джулко (нЪл' тАй?)... не мое заебем раБтата оти после от де че зеам ония шарени хартийки, дет са вълшебни?  Grinning

А пък всеки, че си приказва кво'т знае тва е що Язе се опитах да навържа какво четох-недочетох 2 седмици и се объркАх. Embarassed

Венко, и на мен ми намирисА работата на бебе. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт