Отдавна не съм идвала. Обачееее... не знам.... не е за обясняване сега тука, ама много грижи си имам в работата напоследък. Оф, да ви кажа аман от тая шибана криза - полудехме вече. Все съкращаения, все мълви за промени и реформи. На мен ще ми сменят началника. Нещо друго ще го правят, а ще търсят нов (пуснАли и обява). В петък в 16.30 се сдобих с нов колега в отдела. Но друг де, не, че той да е новият шеф. От снабдяване даже дойдоха да се гъбаркат с мен, че много ми била голяма стаята, пък и сама съм я ползУвала, затова нА ми ся - ще си я поделям с друг.
А мен подялбата на стаята не ме касае, ами по-скоро дали на някой няма да му хрумне да направи от новия колега нова фактуристка. И Стефка да се чуди гладните къде с***т.
И мълви в коридорите страховити. Съкращенията не били свършили. Е, не можеше ли наведнъж каквото имат да правят да го направят, а не така на час по лъжичка и 4 месеца агония кой ще е следващия.
А началникът ми, само ми се подхилква. Защо, защо... Ми щот постоянно ходя да го тормозя да не би нещо да ми дойде на главата.
Та, момичета, просто не съм имала ищах за форума. Влизам, погледам и тръгвам. Егати напрежението.
Но... видях, че Реа е заминала в Европата. Реа, пИрфектна е тая хава. Почивка му е майката на всичко. Инак човекУ се затормозва.
Видях, че има нов в прайда... Г-жа Безгрешната, добре дошла и от мен. И и на теб ДобрютрУ.
Аз съм.. и аз съм едно от прайда, ама не ме знаеш що не съм идвала да мъркам скоро. Поли, видех, че хардът ти сдал багажа. Не знам какво да ти кажа. Ама дано не са ти взели пари.
Тедико! Видях по някое време, че съм ти долипсвала. Ей, чак ми стана топло на душата.
Хаясинка, ще слогнеш ли снимки след като приключите ремонтЯ? Ще чакам с нетърпение.
Видях, че някой е питал за Жу. Да ви кажа и аз се сещах наскоро за нея. Според мен тези хора или са заминали или са в трескава подготовка около заминаването си. Жу не я свърташе вече тук. Дано всичко е наред с нея. Ма аз да се уверя сега за всеки случай ще й пиша и на лични.
Вени, и прочетох те вчера, че цял ден и ти във вас си била. То и аз така. Толкова ми беше напрегнато в работата напоследък, че вчера в събота цял ден спах. Събуждах се колкото да си пусна някой филм и... да заспя отново 10 мин. след началото.
Ама и жегите са нетърпими де.
Вий, какво правиш душице ти? Освен, че се върна влюбена от странство, що се нЕ върнА с онзи младеж под мишница? Отдавна все искам да знам... ам ся вие гА ще се сбирате? Да не се засегнеш на любопитството ми де...
Каменче, плаж, а? Ни тЪ Я срам!. И аз искам. Перманентно искам да съм вече на почивка, на морето. Обилна закуска, плаж цел ден, слънце, голем син гьол... Ехххх. Няма да ни огрее тая година вероятно.
Джуличко, ам ти какво прайкаш душата? Гледам активна си била в темата много напоследък. Браво. Хубаво е да те види човек, че и ти нема-нема току зачезнеш за дълъг период от време. Айде и на тебе едно "ДобрЮтУ"
!
!
! Ама без да ми изброяваш протеини, мазнини и не знам какво, а примерно чушки, леща, ей тъй
. Надявам се да се видим у София за ден
! Аз тъкмо се научих да готвя, а мъжът ми яде за вечеря диня с кашкавал и питка

Купих Райд! O-Райд-вам всичко сега и се изнасям.... Отивам да подстрижа баба
.
? Щот' знам, че вината е у него
И като отида на пазара, какви зеленчуци да купя, щото аз освен домати, краставици и чушки, за друго не се сещам
. И мен много ме е страх. Мъжа ми е алергичен, Даянка - не е, но ме е страх Ник да не е прихванал
). Абе сложни химични процеси протичали в тялото.