Слънцезащитен крем за лице

• 129 553
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Няма етикет на който да пише за "градска среда",това си го правим ние. Ако е мазен например е добър за морето , защото от солената вода и слънцето кожата изсъхва. Този който се ползва всеки ден , трябва да издържа много и да не е мазен , да може върху него да се нанесе грим  и да пази относително добре , след като не се подновява на 2 часа .

# 436
  • Пловдив
ecran на clarins се води за градска среда Peace трета година го нося  и на море- перфектна защита без мазни и бели следи Peace

# 437
ecran на clarins се води за градска среда Peace трета година го нося  и на море- перфектна защита без мазни и бели следи Peace

А дали е подходящ за мазнееща кожа ...  newsm78 май ще е най-добре да си поискам тестерче ..  Laughing Laughing Laughing

# 438
  • Пловдив
Тестери на Екран до сега не съм видяла.Прочетох за него тук във форума и го купих.Моята кожа е комбинирана и стои перфектно.По принцип се води за всеки тип кожа като защитен екран на лицето.Препоръчвам Peace

# 439
Благодаря за инфото ! Ще пробвам и ще пиша отзиви  Hug Hug

# 440
Да попитам - какъв тониран крем с 50+ ползвате ?

# 441
Момичета, някоя ползвала ли е емулсията на Aven 50 SPV? Вчера си направих IPL процедура на лицето с цел премахване (избелване) на лунички и ми я предписаха. Аз малко се притеснявам, защото лицето ми е мазно, а емулсията е за смесена кожа (нямаше за мазна) и понякога ми излизат пъпки.Та притеснението ми е дали няма да започнат да ми излизат повече пъпки от нея. Ако някои има впечатления, ще съм благодарна да сподели  Praynig

# 442
Попитай в аптеката за мостра.Аз съм си вземала точно на този крем 5мл от аптека Ремедиум Peace
На мен ми подейства добре,но съм с нормална към суха кожа.

# 443
  • София
wera88,потърси си в друга аптека,слънцезащитното от серията Cleanance на Авен.То е подходящо за теб.

# 444
Аз в момента съм с този слънцезащитен крем и съм доволна. Не мазнее изобщо, дори ми се струва, че леко матира. Отгоре си нанасям Фдт и не лъсвам бързо. Ползвала съм и на Авен за акнеична кожа и също бях доволна. На Ла Рош ползвах един тониран крем 50 фактор лятото и също много ми хареса.
Ето го сегашния ми, цената също много ме устройва- 20лв за 50мл

# 445
Момичета, благодаря ви за отговорите  Hug
  *Bubble* от тази серия на Aven знаеш ли дали има слънцезащитен с фактор 50?

# 446
  • София
Има.

# 447
Има.

Благодаря  newsm51

# 448
В една аптека неотдавна ме посъветваха да не си купувам крем с фактор 50+, а максимум 30, защото 50+ било едва ли не същото и 50+ си било реклама.  Thinking

Досега съм ползвала и фактор 30+ и 50+, но тъй като на плажа го нанасям често (влизам често във водата и обичам след това да го подновявам), а в градски условия седя основно на сянка лятото, не съм могла да изпитам реално разликата.

Интересно ми е и вашето мнение. Смятате ли, че наистина има разлика между факторите и дали има доза истина в думите на консултантката?  Simple Smile

Иначе ползвам аптечни марки- Ла Рош позе, Юсерин, Авен и съм доволна от флуидните им формули.

# 449
Доста съм проучвала по въпроса, ето една графика, която общо взето обобщава:

Разликата между защитата на 30 и 50 процентно е около 1-3%, което практически май не е нищо. Но формулите на повечето 50-ки са предназначени за кожа със слънчеви алергии, което според мен е различното... Все пак не съм спец, ще се радвам някой по-наясно да се намеси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт