Новите ни козметични похождения 10

• 63 379
  • 691
  •   1
Отговори
# 240
  • USA, Steak State

# 241
# 242
# 243
  • София
Лу, сподели после дали си доволна от комплекта за френски маникюр.От една година му се чудя и никъде никакво мнение не срещам по въпроса.

# 244
  • София
Елиссс, Акуалия Антиокс се казва флуида. Гага го е показала малко по-нагоре на предната страница.
Пролет, определено има доста видим ефект върху състоянието на кожата и то дори след не много продължителна употреба. Аз забелязах съществена разлика още след първите няколко дни.
Гагче, на солариум не ходя от известно време, но пък имам завиден "пейка тен" от разходките с бебока  Laughing

# 245
  • Belgium
Лу, сподели после дали си доволна от комплекта за френски маникюр.От една година му се чудя и никъде никакво мнение не срещам по въпроса.

Задължително ще споделя, но сега го поръчах, има време докато дойде. В Интернет има много мнения за отзи продукт, не знам как не си ги открила  Thinking

Или си търсила мнение само то форума?

# 246
# 247
Гагче, на солариум не ходя от известно време, но пък имам завиден "пейка тен" от разходките с бебока  Laughing

А, така ли, аз те бях чела в темата и явно затова съм се объркала  Blush
Пейка тен-а е още по-добре, полезното с приятното, идеално съчетани  Laughing

# 248
  • София

Задължително ще споделя, но сега го поръчах, има време докато дойде. В Интернет има много мнения за отзи продукт, не знам как не си ги открила  Thinking

Или си търсила мнение само то форума?
Допитвам се само до форума Flutter

# 249
  • София

А, така ли, аз те бях чела в темата и явно затова съм се объркала  Blush
Пейка тен-а е още по-добре, полезното с приятното, идеално съчетани  Laughing

Не си се объркала. Мислех много активно да се пека. Даже си купих карта с 200 минути и тя си седи почти неизползвана  Embarassed

# 250
  • София
С риск да ме разпнат, вече е доказано, че солариумът увеличава риска от рак на кожата с 70%! (Аз съм се попекла не малко, но вече НЕ!)   Hug

# 251
  • USA, Steak State
И понякога се получават едни много красиви петна по лицето и тялото. Появиха ми се на лицето такива и все още имам и леко личат, но почват да изчезват / минаха 3 години/.

# 252
  • София
От днес :

цвят Teint beige  и е в ето таз сладурска кутия  Heart Eyes
  Имам и подарък четка, прилича на тази, но е в компактен варинат с капаче за чанта:

# 253
  • Стара Загора
и йогурта от стр.131 http://www.avon.bg/PRSuite/static/e-broshure/C08-2010/e-brochure.html с манго   Blush

# 254
  • USA, Steak State

Pure Ice

Общи условия

Активация на акаунт