Новите ни козметични похождения 10

• 63 232
  • 691
  •   1
Отговори
# 570
Ехх, ама си пестелива, Лу  Mr. Green
 smile3531

# 571
  • Belgium
Ето така изглеждат плодчетата на нокти, но на тази снимка е бая претрупано  Wink

# 572
  • София
Много оригинално, определено.От къде ги взимаш?Само не ми казвай и-бей..

# 573
  • Belgium
Ами от е-bay е най-изгодно и са цели комплекти като този например:

Иначе може и от България да поръчаш от този сайт:

http://shop.artnokti.com/index.php?option=com_virtuemart&pag … d=2&Itemid=26 - плодчета

http://shop.artnokti.com/index.php?option=com_virtuemart&pag … =25&Itemid=26 - зеленчуци

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 11:06 от Лу

# 574
Лу, в домашни условия могат ли да се сложат тези плодчета и ако да с какво?Погледнах в и-бей, но има комплекти от по 50, които дори с шипинга не излизат пвоече от 5$, това възможно л ие?  Thinking

# 575
  • Belgium
Миличката, можеш и вкъщи да ги поставиш, въпреки че най-добре стоят вградени в гел  Peace

Съвсем възможно е да излизат по 5 долара, на такива цени са в e-bay и то огромно количество, защото се режат съвсем тъничко и една пръчица стига за ужасно много декорации  Laughing

# 576
Много ти благодаря  bouquet
Маникюрът изглежда супер свежо с тези плодчета.

# 577
  • София
От мен:
, , с подарък:
и последно:
, само че 500 мл.

# 578
  • Благоевград
Здравейте! Аз вчера се сдобих с крем за лице с на Виши с фактор 50 за кожа склонна към слънчеви алергии. На линка е вторият на горния ред отляво, със сини надписи.
http://www.vichyconsult.bg/data//images/capital_soleil_product_range.jpg

# 579
  • София
Аз пък да се оплача - нали си купих Канебо Селюлър пърформънс лосион и емулсия... Първи номер... Еми като си ги сложа на лицето започва едно опъване, все едно ми е измито с веро и нямам крем след това. Иначе кожата изглежда много свежо с тези продукти... Дали не трябваше втори номер да си купя... Какво да ги правя сега?
Иначе от вчера ексфолиант на Уриаж за тяло и на Шол за крака

# 580
# 581
  • Belgium
Bluevelvet сподели моля те впечателния от гела на Калринс, ако имаш вече такива  Laughing

За каква кожа е?

# 582
Bluevelvet сподели моля те впечателния от гела на Калринс, ако имаш вече такива  Laughing

За каква кожа е?
Ами  jaklin   ми даде  тестер и ми хареса.Много приятен лек ,мирише хубаво за мен това е важно да го  понасям ,бързо попива и изравнява тена ,кожата след няколко дена е видимо по - свежа, и  по - гладка .Разбира се  слагам околочен и серум Mr. Green
Води се енергезиращ крем ,съдържа  Гинко билоба ,вземи си мостра и  го опитай  Grinning
Хубав е  препоръчвам го   Peace

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 15:57 от Bluevelvet

# 583
P-r-o-l-e-t, теб съм те признала за козметичен карък Laughing Това на шега разбира се. Много съжалявам, че не се чувстваш комфортно с тези продукти. След като кожата ти изглежда добре с тях, може да пробваш да добавиш отгоре или да ги смесваш с някой съвсем лек хидратиращ крем.

Би ли споделила повече за ексфолианта на Шол?

# 584
Момичета моля помагайте  Praynig
Издирвам отчаяно прахообразните сенки на Just U! Тези които се продават в кубче; белите са продукт без който не излизам от години, но се оказва, че вече никъде ги няма...
Моля ако някой ги е виждал в София или Варна да ми каже  Sad

Общи условия

Активация на акаунт