Новите ни козметични похождения 10

• 63 433
  • 691
  •   2
Отговори
# 90
Сред новите ми придобивки е последния гланц на maxfactor. Много го рекламират, а аз съм изключително недоволна #Cussing out Нито блясъка му е блясък,нито покривността му е покривност пък да не говорим да трайността.....

Мда, не си струва определено! Като негативи бих прибавила и това, че трудно се нанася,защото гъбичката поема съвсем малко гланц и трябва по няколко пъти да се гребва, а не ми допада особено и аромата.. На всичкото отгоре гланца е под 5 мл. и сигурно ще свърши за нула време  Crossing Arms

Новите гланцове на Ревлон и аз ги загледах наскоро в Бонжур, но освен, че ми се сториха по-плътни като цветове, отколкото харесвам, спря ме и скоро изтичащия им срок на годност (това е нещо, което и друг път ме е спирало да си взема техни продукти). А иначе Shine city и на мен ми е много любим Heart Eyes Много ми харесва и гланца на Deborah - Euphoric shine.
Сред по-новите ми придобивки е и ФДТ-а Vichy aerateint pure (с подаръка тоалетно мляко, което не е нищо особено и не почиства добре) - хубав е,  лек и добре ми понася, но аз и не ползвам всеки ден ФДТ, така че не знам доколко съм обективна..

# 91
Благодаря, момичета    Hug Задължително ще  пробвам  новият на Есенс  Peace

# 92
# 93
Здравейте!   bouquet
Ето това си купих вчера:
Bobbi Brown
Истината е, че след като ги пробвах, останах многоооооо разочарована.Cry  Надявам се при мен да е грешката и за това бих се радвала, ако се намери дама сред вас, която има същите, да ми даде някакъв съвет и да сподели своето впечатление от тези сенки. Praynig

# 94
  • София
- ползвам го за по-загрубяла кожа /на краката най-вече, вълшебен е/, , http://www.alenmak.bg/shop/userfiles/productimages/product_70.jpg

# 95

ексфолиант за тяло и лице

# 96
  • София

А някой ползвал ли е goodbye cellulite да си каже мнението, че се колебая дали да си зема?

# 97
За целулита ползвам това рол-онче на Гарние:

Важи ! Peace

Момичета,
много моля за информация някой да знае откъде мога да си намеря този крем за лице / София /:

bouquet  bouquet  bouquet

# 98
За целулита ползвам това рол-онче на Гарние:
Важи ! Peace

Момичета,
много моля за информация някой да знае откъде мога да си намеря този крем за лице / София /:

bouquet  bouquet  bouquet

http://www.kozmetika.bg/browse.php?rubrid=229

# 99
  • София
Placholina, как е кремът за ръце на OPI? Все им се чудя на лосионите и кремовете, но не съм пробвала досега... (защото лаковете им не са никак трайни, плюсът е, че имат неподражаеми цветове, сигурно лосионите имат неподражаем аромат поне)

# 100
Доволна съм  bowuu- това ми е  петото шишенце вече -  и милото ги ползва  -а той има по - големи претенции - за аромата си права Crazy Crazy.

# 101
Момичета, моля препоръчайте ми много лек хидратиращ крем за нормална кожа с SPF фактор, поне 15  Praynig

Ползвам от доста време това: , иска ми се да пробвам нещо друго за разнообразие  Rolling Eyes

# 102
Aко искаш пробвай новият Antiox флуид на Vichy. Ползвам го от няколко седмици и съм много доволна.
В някои аптеки го имат и като тестер за проба (в аптеката в Мола на Стамболийски примерно)

# 103
-с аромат на пъпеш. Heart Eyes    -уникален.   

# 104
  • София
Аз го имам този коректор на Буржуа - някак светъл идва и най-тъмния цват за лятото - около очите изглеждам все  едно съм се изпекла със слънчеви очила. А съм средно тъмна, не съм светла, но не съм и мургава... Перфектно закрива капиляри обаче и е сравнително траен - няколко часа

Общи условия

Активация на акаунт