Новите ни козметични похождения 10

• 63 417
  • 691
  •   1
Отговори
# 210

Извинявай, от София ли купи първото червило и ако да - може ли да споделиш откъде точно, защото ги търся от много отдавна   bouquet

За съжаление, не е от София,а от Истанбул,другото от Германия.Много ме е яд,че в България все още няма декоративна козметика на Нивеа, освен балсамите за устни...

# 211
И аз се сдобих с КолорСтей неотдавна, но...споделете как хабите остатъците в това шишенце? Моят е нов все още, но се зачудих, като го преполовя как ще го използвам до край... Thinking
Ето това по темата от тази вечер:

# 212
Nicimici, доволна ли си от Капилина на Ивостин? Ползвала ли си го преди? С каква кожа си и как ти се отразява?

# 213
За точно 2 месеца изхабявам едно шишенце с фдт. Но още преди да е свършил се запасявам с нов да си имам Simple Smile

# 214
  • Стара Загора

# 215
  • In The Middle Of Nowhere
И аз се сдобих с КолорСтей неотдавна, но...споделете как хабите остатъците в това шишенце? Моят е нов все още, но се зачудих, като го преполовя как ще го използвам до край... Thinking
Ето това по темата от тази вечер:

Не мога да разбера въпроса ти честно  Thinking как така как се изхабява, моят е почти свършил и доста чакам да потече от него, но още точа  Crazy

# 216
Aз го изхабявам до край. Оставям го с главата надолу за няколко минути. Така го ползвам още около 3 пъти и накрая шишенцето е тотално сухо.

# 217
От мен, регулиращ гел за измиване на лицето

и както винаги

# 218
  • София
Nicimici, доволна ли си от Капилина на Ивостин? Ползвала ли си го преди? С каква кожа си и как ти се отразява?

Shroomy ползвах го снощи,сваля перфектно грима,не люти на очите,но има малко особена миризма.Аз съм със суха кожа,но в Т-зоната е по-мазна.Само че не съм много сигурна,като си почистя лицето с него после трябва ли да го измия с вода и чак тогава да си сложа нощния крем или може направо върху тоника  newsm78 Някоя дама ако може да помага,става въпрос за мицералната вода на Ивостин.

# 219
Момичета, моля за мнение: какво мислите за тониращите кремове? Харесала съм този на Виши, който Жаки показа, за лек хидратиращ крем с SPF фактор, но той е тониращ. Пробвах мостра - чудесен е като нанасяне, като усещане и като ефект. Но - дали е добре за кожата да се ползва ежедневно тониращ крем? Все пак има цвят? А за плаж - с тези цветни пигменти, ще мога ли да почернявам като съм с него на слънце?
Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet

# 220
Не е тониращ. Не придава абсолютно никакъв цвят на кожата
Тониращите кремове съдържат фдт- а този няма. Просто цвета на самият флуид така изглежда.

# 221
   Аз ползвам този на Виши флоида и също няма цвят , но за сметка на това съм много много доволна чудесно ми се отразява , определено ще се взема и околоочния , ако някой го е пробвал , моля за отзиви .   bouquet

# 222
Nicimici, мерси за отговора. Simple Smile
Относно твоето питане - ползвам мицеларни води (Биодерма, Авен) от доста време и винаги съм практикувала следното - почиствам се, изчаквам известно време (примерно 30мин) и след това простъпвам към крема. Не знам дали е правилно, даже не знам дали има смисъл от изчакването, но аз така си процедирам.
Някой по-компетентен ако има, нека даде препоръка.

По темата:

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 15:50 от shroomy

# 223
  • София
Леле, всеки път като съм си слагала такава боя на косата и ми падаше ужасно много, особено последния път цели кичури.
shroomy ти ползвала ли си преди това или сега за първи път?

# 224
Не е тониращ. Не придава абсолютно никакъв цвят на кожата
Тониращите кремове съдържат фдт- а този няма. Просто цвета на самият флуид така изглежда.

Този, който пробвах е тониращ. Със сигурност. Веднага като го сложих на лицето (кожата ми е много бяла) се усети разликата в цвета, затова го пробвах на ръката, една линийка от крема и остави различен цвят. Така че има цвят, в това съм абсолютно сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт