Новите ни козметични похождения 10

• 63 557
  • 691
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Доволни ли сте от 3-те стъпки на Клиник? Преди няколко години ползвах тези продукти (и то ми ги донесе приятелка от Америка) и много ми бяха изсушили лицето. После минаха 2-3 години, реших да си ги припомня и си взех мостри от тук, но пак започна леко лющене на кожата, та мисълта ми е проблема в мен ли е?  newsm78

# 346
Доволни ли сте от 3-те стъпки на Клиник? Преди няколко години ползвах тези продукти (и то ми ги донесе приятелка от Америка) и много ми бяха изсушили лицето. После минаха 2-3 години, реших да си ги припомня и си взех мостри от тук, но пак започна леко лющене на кожата, та мисълта ми е проблема в мен ли е?  newsm78
Отговорът ми е НЕ.
Единствено съм доволна от крема за очи на Clinique.

# 347
MEGGLE - възможно е да не са за твоя тип кожа. Аз съм ползвала измиващия гел за нормална към суха кожа и съм много доволна  Peace

От уикенда тези съкровища  Heart Eyes:

, ;
- стои много прозрачно, от серията Aqualumiere;
- това стои доста малиново и с гланц;
- в цвят Rose
- към него имаше подарък - безацетонов лакочистител  Grinning

# 348

Преди да си ги взема, ползвах няколко мостри и ми хареса ефекта. Относно лющенето: всъщност това е идеята на лосиона  - да махне повърхностните мъртви клетки, ускорявайки процеса по обновяване на кожата. А чрез драматично различния лосион да хидратира и заздрави.

Мн е важно да не се търка и натиска, докато се ползват продуктите, нито да се повтаря едно и също място с  лосиона повече от веднъж. Освен това се слага изключително малко от всеки продукт. Според мен, ако не си спазвала някоя от тези препоръки е възможно да ти е бил по-агресивен ефекта, от необходимото. 

Освен това, много зависи от типа кожа. Моето мнение е, че дори да си 3ти или 4ти тип кожа пак трябва да започнеш от продуктите за 2ри тип и постепенно да започнеш да си я заздравяваш. Rolling Eyes

# 349
  • София
Може и от това да е, но консултантките ме определиха 3 тип (а и аз си знам, че съм със смесена кожа) и си взех 3-ката. Когато аз почнах да ползвам продуктите нямаха течен сапун, а само твърд, който вървеше със сапунерка. Сега може и формулата да са подобрили.
А кой крем ползвате след 3-те стъпки?
GagaMaga честито, червилото на Ести го имах абсолютно същото, но при мен изобщо не беше трайно (но все пак е едно от червилата, които съм изхабила до дупка  Laughing), а миризмата му беше леко на вкиснали плодове (или вкиснало вино)  Mr. Green Развалено ли е било моето или си мирише така?

# 350
  • Belgium
3-те стъпки на Клиник за моята кожа са ужасни.  Sick

Козметичката ми каза, че са прекалено агресивна козметика за чувствителна кожа. Тя няма нужда от излющване по никакъв начин.

Всичко обаче си е до кожа. Познавам хора с мазна кожа и те са възхитени от 3-те стъпки.   Peace

# 351
  • София
3-те стъпки на Клиник за моята кожа са ужасни.  Sick

Козметичката ми каза, че са прекалено агресивна козметика за чувствителна кожа. Тя няма нужда от излющване по никакъв начин.

Всичко обаче си е до кожа. Познавам хора с мазна кожа и те са възхитени от 3-те стъпки.   Peace
Разковничето явно е чувствителна. Значи със сигурност не е за мен, моята е супер чувствителна, освен че е смесена. Досега съм си намирала точно 2 крема за лице, които са ми харесвали- и 2-та ги спряха от производство - единият на Виши, а другият на Клиник. Все още съм в процес на търсене, ако някой е намерил идеалния за него крем за смесена много чувстителна кожа нека сподели  Heart Eyes

# 352
  • Belgium
meggle мога да ти препоръчам Uriage, Biodremaили Avene  Peace

# 353
GagaMaga честито, червилото на Ести го имах абсолютно същото, но при мен изобщо не беше трайно (но все пак е едно от червилата, които съм изхабила до дупка  Laughing), а миризмата му беше леко на вкиснали плодове (или вкиснало вино)  Mr. Green Развалено ли е било моето или си мирише така?

Мерси Simple Smile. Моето ми е много трайно - след обилен обяд все още имаше цвят по устните ми  Laughing. Като за гланцирано червило се представи много добре. А за аромата - на мен ми се харесва, но наистина има нещо от вкисналите вина, аз обаче явно съм им фен  Laughing

# 354
Трите стъпки на Kлиник не ми допадат.
И съставът им е един... Не отговаря никак на цената. Naughty

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 00:18 от shroomy

# 355
# 356
# 357
  • София
Лу, какви са чудесата на Mavala, с които си се похвалила  Flutter

# 358
лу, доволна ли си от продукта на виши? много му се зачудих в една аптека ама не посмях да го взема.

# 359
  • Belgium
Shu6omiga това е серум за подхранване на миглите, да видим ще има ли ефект  Laughing

Koketka_sf още нямам наблюдения, взех си го по препоръка на една съфорумка, на която вярвам, тя беше много доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт