Новите ни козметични похождения 10

• 63 499
  • 691
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Shu6omiga това е серум за подхранване на миглите, да видим ще има ли ефект  Laughing
Разчитам да докладваш след известно време  Peace Благодаря  Flutter

# 361
Здравейте,аз попринцип не се гримирам толкова,но като почнат да ме изкушават и да ми показват разни чудесиик.Ета какво си взех преди малко...
цвят тюркоазен (попринцип това ми е любимата марка,особено за фон д.тен-няма друг такъв!!!)
 estee lauder-sinio

i towa

# 362
Последния продукт какво представлява?  bouquet

# 363
Много е хубаво тук да се чуят истински мнения,следя ви с голямо внимание.Отдавна разбрах ,че по списанията всичко е реклама...

някои пробвал ли е тези сенки нте са като глос момичето ми ги предложи ,но аз тъкмо съм си взелА черни на друга марка и не ми трябват.Черното стои като мокро ,изглежда много добре,но не знам дали е трайно?

мелиса,пак са сенки,много приятно прасковено...

# 364
Тоалетна вода на Ейвън - 9.90лв.  Peace

П.П.  B & C,Лева в БГ.  Laughing По чужбинско може и да е същата стойност в евро. Динка ли било, пък аз си мислех, че е пъпеш.  Crazy
Да в евро е Tired
А за динята и пъпеша - не знам. Може и пъпеш да е, но във всички случаи е нещо вкусно  Grinning

# 365
  • София
Момичета, нахлувам с въпрос : Физиологичния разтвор на Биодерма Sebium H20 почиства ли грим? И изсушава ли прекалено много кожата? Rolling Eyes

# 366
  • София
здравейте момичета бяхсе изгубила за известно време ,но ето ме пак при вас Simple Smile
малко днешни придобивки:

# 367
Много е хубаво тук да се чуят истински мнения,следя ви с голямо внимание.Отдавна разбрах ,че по списанията всичко е реклама...

някои пробвал ли е тези сенки нте са като глос момичето ми ги предложи ,но аз тъкмо съм си взелА черни на друга марка и не ми трябват.Черното стои като мокро ,изглежда много добре,но не знам дали е трайно?

мелиса,пак са сенки,много приятно прасковено...
Недей тези сенки хич не са добри. Не са трайни и при мен дори не стоят добре, много са мазни и се събират. Една съфорумка си ги купи и също не беше доволна. Едно от малкото разочарования на Шанел за мен.
Сенките на Шисейдо обаче са много добри. Трайни, интензивни и прекрасни цветове. Трябва обаче много бързо да се нанасят за перфектен резултат, защото много бързо изсъхват и се запетват.

# 368
  • София
Да, Янинче, аз съм въпросната съфорумка (Дени,   bouquet), дето я има тая палитра и ти казвам, че няма смисъл, Дени ти го е казала много правилно. Стоят страхотно, особено червеникавото е най-бруталния vamp цвят за очите, обаче стоят точно за 5 минути... Много се стичат, просто цялото количество отива в гънките и ефекта никак не е добър. За близо 100 лв ми се ще да ги правят така, че да можеш поне в прилично състояние да излезеш от вкъщи... Mr. Green
И общо взето ме е яд, че дадох толкова пари за нея, обаче още повече ме е яд, че тия цветове и начина по който стоят като се сложат са точно каквото искам, и ......... издържат нали ти казах колко....   Cry  Cry  Cry #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 369
Момичета, нахлувам с въпрос : Физиологичния разтвор на Биодерма Sebium H20 почиства ли грим? И изсушава ли прекалено много кожата? Rolling Eyes
Чисти грим, а дали изсушава си зависи от кожата. Принципно не особено много, за разлика от повечето анти акнетични продукти, които почти винаги са с няколко идеи по-агресивни от необходимото.

По темата:

+ Шампоан и балсам Garnier Ultra naturals Avocado & Karite
+ Яйчен шампоан за суха коса Garnier Ultra naturals
+ Кристали за коса с ленено семе Insight (не ги бях купувала от 100 години, но си викам айде..)

# 370
Мицеларния разтвор почиства грим перфектно Peace Чистила съм си грима от очите с разтвора без проблем, не ми е дразнело или лютяло, а съм с чувствителни очи. Не се е налагало да търкам до откат, чисти грима съвсем лесно. Много ме изненада, че въпреки, че е предназначен за мазна и смесена кожа не ми изсуши лицето даже изобщо! Дори и околоочния контур. След почистване остава един лек филм върху кожата и определено не се усеща като пресушена, както след други лосиони за мазна кожа, а даже напротив, все едно се хидратира.

shroomy може ли отзив за яйчния шампоан Garnier Ultra Naturals и за шампоана на Balea като ги пробваш Simple Smile Hug

# 371
# 372
  • София
Благодаря ви, за отзивите за физиологичния разтвор на Биодерма Себиум.  Hug Ще го взема.  Peace

# 373
Amra, шампоанът на Балеа е много хубав - измива косата нежно, не я прави "скърцаща", усещам я мека след самата му употреба, което не значи, че мога да мина без маска. Останах приятно изненадана от покупката. Grinning
Яйченият не е нищо особено - мирише на класическия жълт Кря-Кря, с който са ме къпали в детските години т.е на дъвка.
Измива добре, не пресушава излишно. Стандартен шампоан, със сигурност не влиза в графа "кофти продукти", но не знам дали пак ще го купя.

Само да вметна, че съм Адски доволна от Авокадовия на Гарние. Не съм очаквала да излезне толкова сполучлив. Писала съм в темата "Евтини неща, от които сме доволни" за него.
Принципно въобще не харесвам продуктите на Гарние, предубедена съм към тях от край време.

# 374
Мицеларния разтвор почиства грим перфектно Peace Чистила съм си грима от очите с разтвора без проблем, не ми е дразнело или лютяло, а съм с чувствителни очи. Не се е налагало да търкам до откат, чисти грима съвсем лесно. Много ме изненада, че въпреки, че е предназначен за мазна и смесена кожа не ми изсуши лицето даже изобщо! Дори и околоочния контур. След почистване остава един лек филм върху кожата и определено не се усеща като пресушена, както след други лосиони за мазна кожа, а даже напротив, все едно се хидратира.

shroomy може ли отзив за яйчния шампоан Garnier Ultra Naturals и за шампоана на Balea като ги пробваш Simple Smile Hug

Здравейте, момичета! И аз ще споделя впечатления.
Преди няколко месеца си взех мицеларната вода на Планте системс, изглежда така и цената й беше 20лв. И то именно след като четох тук във форума някои леко противоречиви мнения на съфорумки.

От както я взех, съм я ползвала не повече от 5 пъти. Ефекта при мен не беше очаквания, за съжаление. Първо не ми сваля фон дьо тена напълно, освен това след употреба кожата ми става опъната, което е мн неприятно и беше причината да се откажа да ползвам продукта.
Не посмях да пробвам дали сваля очния грим по-добре от фон дьо тена, защото ако започне да ми опъва и там кожата, цяла вечер няма да мога да заспя.

Не зная, може би не съм уцелила марката или продукта. На тази отзад пише Почистваща мицерална вода - растителен комплекс и екстракти от лимонов балсам и зелен чай; съдържа 99% растителни съставки, което веднага ме спечели в магазина, дори мислех да си взема голямата опаковка (моята сега е 200мл), добре че продавачката ме вразуми: 'Ако искате опитайте първо как ще ви се отрази ....' и така.

Виждам, че някои са мн въодушевени от продукта и съжалявам за негативното мнение, но просто при мен ефекта е този. Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт