Новите ни козметични похождения 10

• 63 188
  • 691
  •   1
Отговори
# 630
Искам и аз!Къде го продават тези продукти на essence .Този лак е супееер...
(Пловдив)

# 631
маска с глина

# 632
  • USA, Steak State
and
От тази серия тампони и ежедневни превръзки.

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 05:01 от TheBlackWidow

# 633
Мммммм манго и грейпфрут! Толкова лятно и освежаващо....  Mr. Green
Душ гел от новата лимитирана серия на Ив Роше

# 634
# 635
- душ гела от тази серия - ужасен е  Sick

# 636
TheBlackWidow, доволна ли си от тези тампони? От къде ги взе?

# 637
  • USA, Steak State
Много съм доволна, в Бг не се предлагат за съжаление. С пластмаса са и е супер лесно поставянето им с което по принцип имам голям проблем.

# 638
Много съм доволна, в Бг не се предлагат за съжаление. С пластмаса са и е супер лесно поставянето им с което по принцип имам голям проблем.
Опаковката ме грабна!  Money Изглеждат много добре... Ако ги имаше тук веднага щях да пробвам някои от продуктите.  Sad

# 639
# 640
  • USA, Steak State
Страхотни са, ужасно лесно се поставят. То идеята на тези нови опаковки е, че може да се носят в чантата, понеже обикновените тампони с пластмаса са много дълги и неудобни да се носят в дамската чанта. Докато тези са на големината на стандрартното ОБ, но след едно дърпане на пластмасата се превръщат в стандартни и пак се поставят по вече познатия начин.
Така изглеждат стандартните, една пластмаса и се натиска като спринцовка.

# 641
  • Варна
За тампоните-нали и Тампакс са така, само че не са от пластмаса, а от картон. Съответно пак Мини,Нормал и Макси. И ги има в БГ:)

# 642
Аз от Тапакс съм изключително недоволна. Не абсорбират добре, малко са сложни за поставяне... Поне на мен не ми допадат  Wink

# 643
и кестенови трици

# 644
  • София

И не зная в коя тема да питам, затова тук- препоръчайте ми хубава и трайна черна очна линия, да не е повече от 30 лв.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт