Пламъкът на сърцето (Yol Arkadaşım) по нова

• 30 613
  • 333
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
Благодаря ти, Тайна  Hug   bouquet thumbsup.
Харесва ли ти? Аз обикновено не се занимавам с такива неща ,но сега реших да направя нещо.Е,можеше да стане и по-добре,но това успях да направя.Надявам се да ти е харесало.

# 33
  • София
  Хубаво е, но ще е още по хубаво, ако сближиш малко снимките или сложиш цветя или природа за фон.Но и аз не знам как се правят колажи, та не съм подходяща да давам акъл. Peace

# 34
Права си.То и аз много не знам и затова така стана.
Ти днес ще гледаш ли повторението?Нали искаше да разбереш какво стана с пияния.Така че ако не го гледаш аз ще ти разкажа.

# 35
  • София
Права си.То и аз много не знам и затова така стана.
Ти днес ще гледаш ли повторението?Нали искаше да разбереш какво стана с пияния.Така че ако не го гледаш аз ще ти разкажа.
Няма да мога, излизам навън!

# 36
Сега като се замисля май и аз няма да мога,но не съм сигурна.Ако го гледам ще ти разкажа,ако не- здраве да е.

# 37
# 38
Хммм, тази история с новото шише за зехтин май ще донесе успех на Айля .....  newsm78
Братовчедити и ми харесват все повече в началото ми изглеждаха малко студени,особени Илкер ...

# 39
Тайна, за пияния.След като Айля го рани се обади на Мехсеред.Тя дойде и откри,че пияния е заспал.Двете решиха да се обадят на Суат.Той дойде и оставиха пияния на улицата.После две жени го намериха и разпознаха.Видяха раната му и казаха:
-Да го настаним в болница.Явно това са направили.Не разбрах,защото каналът се развали.

# 40
Tara41 , много хубав колаж.Поздравления.  

едничката и аз мисля,че  на Айля ще и потръгне с този бизнес.За братовчедите и на мен са ми симпатични,но чичото -не.

# 41
Ето я Йозге Йозберк/Айля:

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 12:52 от puppy _girl

# 42
Ето още един колаж:

Дано ви хареса.     bouquet   bouquet   bouquet  

Защо никой не пише в темата?????  cry

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 10:36 от puppy _girl

# 43
Момичета,много хубава колажи.puppy_girl ,последния   ти колаж е много хубав.Tara 41 твоят също. Simple Smile

# 44
Няма такова безумие , като този филм  ooooh! ooooh! ooooh!
Не мога да повярвам.  ooooh! ooooh! ooooh!
 newsm34 newsm34 newsm34 newsm34 newsm34 newsm34 newsm34 newsm34

Общи условия

Активация на акаунт