Пламъкът на сърцето (Yol Arkadaşım) по нова

• 30 556
  • 333
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте  Hug , а "брата" не е ли фалшив?

# 61
Благодаря,,*joreste*   bouquet.Радвам се,че ти харесва.

И на мен също ми харесва сериалът.Серията от вчера ми беше много интересна.Аз си мислех,че Суат обича Айля,а то се оказа,че си има приятелка.  Чудно кой ли разруши магазина на Айля ? newsm78

Hug Здравей!  newsm51 Мисля,че Суат още обича Айля; а приятелката е за да не си признае, че я обича. Мислих си, че Дуран разруши магазина, но май имам съмнения. newsm78

# 62
Моля Ви  Laughing Praynig, продължавайте да правите колажи ...! Справяте се страхотно!  Hug  newsm51
До скоро  Hug

smile3524

# 63
  • София
Тайна, яви се брат и. Оказа се, че не помни кога е изчезнала - дали преди 4 или 5 год.
Много я търсил и не запомнил от кога. А тя преди това била счетоводителка, работила с компютри.  Нещо май не му повярваха.
Но при мене много прекъсваше, гледах на комп.
Айша, много съмнителни ми се видяха тези, които искаха да я вземат.

# 64
Здравей Тайна  Hug , тези дето искаха да я вземат не се ли сводници (или др)... ? Имаше на стената знак; май пишеше "С теб съм" - уж от Суат ... , които го боядисаха после ...

# 65
  • София
   Не разбрах какви са, наложи се да изляза бързо и...

# 66
*joreste*, аз мисля, че не Дуран този, който разруши магазина. А един друг дето Реза го увика в кръчмата. И той се амбицира да отмъсти.

# 67
*joreste*, аз мисля, че не Дуран този, който разруши магазина. А един друг дето Реза го увика в кръчмата. И той се амбицира да отмъсти.

Здравей tzarina Hug, ...май не разбрах кой е разрушил магазина; може и това да е нарочно или наистина да не съм разбрала Laughing.
Май ще трябва пак да видя епизода Wink   newsm51

# 68
Извинявай, по погрешка съм написала твоето име.  bouquet
Всъщност estate123 питаше това, неволно съм ви объркала имената. Hug

# 69
Здравейте и от мен,
снощи ми изчезна интерната и не можах да ви пиша.

Здравейте  Hug , а "брата" не е ли фалшив?
И аз това се чудя.

# 70
Я вижте Сертач в друг интересен образ, да не очаква човек ooooh!

Рукието ме уби днес в серията, как се беше нагиздила за магазина hahaha Ама я я вижте, хваща окото

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 17:01 от tzarina

# 71
  • София
   Нас мен ми харесва Мекшерет, голяма скица е. С глас и се хиля на щуротиите!

# 72
И на мене Мехсеретка ми е любимка. 77-ми набор е по принцип. Мисля, че това е от нейната собствена сватба.

# 73
Понякога Мехсерет има мн точни коментари, като днес в колата каза мн точно на Суат,че се ядосва на сърцето си ..... Party

# 74
Оо,Мехсеред си е голям образ

Общи условия

Активация на акаунт