Помощ в търсенето на работа - 6

• 72 628
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Да използвом и да питам: вие бихте ли дали шанс за работа на човек, който няма много стаж и е сменил няколко различни работи?
Да,но с едно наум.В началото бих му дала по-обща работа и след определен срок да се издигне.

# 406
  • Belgium
Знаете ли какви заплати дават по скъпите бутици на Витошка?

Моя близък има верига бутици, заплатите са 500 лева чисто + процент от оборота, на смени  Peace

# 407
Можеш ли да помогнеш за работа ? Става въпрос за мъж - лекар без специалност ?   

# 408
Ласи, твоят мъж във фармацевтични фирми не е ли пробвал да кандидатства?

# 409
Ами писах миналата седмица, но не отговориха нищо. Тази вечер отново пуснах в тези от джобса, пък ще видим ! 
Благодаря ти за отговора !    bouquet

# 410
Стискам палци, защото заплатите са много добри, а и за лекар, който не може да практикува по една или друга причина, май това е най-подходящият вариант.

# 411
Ох, дано !Благодаря за подкрепата !  Много е трудно !    

# 412
  • София
lasi123, не разбирам защо ти трябва да му търсиш работа?
Все пак е мъж, глава на семейство и трябва да се организира и да работи, да изкарва пари за дома.

# 413
Знаете ли какви заплати дават по скъпите бутици на Витошка?

Моя близък има верига бутици, заплатите са 500 лева чисто + процент от оборота, на смени  Peace
А работното време какво е? Шест дни се работи един се почива? Два на два? Четири на три дни? По шест часа всеки ден?

Варианти има много, какво е работното време има значение.

Не се стърпях да попитам, защото така казана колко е заплатата е много относително.

# 414
  • Belgium
А работното време какво е?  Шест дни се работи един се почива? Два на два? Четири на три дни? По шест часа всеки ден?

Варианти има много, какво е работното време има значение.

Не се стърпях да попитам, защото така казана колко е заплатата е много относително.

Права си, нямам идея как са им смените точно. Ако те интересува ще попитам. Аз не мисля, че това е особено високо заплащане честно казано. Макар че не знам каква сума е процента от оборота на месечна база, защото дрехите са доста скъпи  Thinking

# 415
  • софия
зависи и колко се купува в твоята смяна точно.може и за 2-3 дни нищо да няма - така съм чувала.там са отбрани клиенти. newsm78

# 416
lasi123, не разбирам защо ти трябва да му търсиш работа?
Все пак е мъж, глава на семейство и трябва да се организира и да работи, да изкарва пари за дома.

newsm78 И аз това се зачудих, но реших, че може и мъжа, и жената Ласи123 да пишат от един профил.

# 417
Е, айде сега - търсела му работа. Кой е казал, ч той си седи със скръстени ръце и чака тя да му търси. Може просто момичето да използва "източника на информация" (не искам да звучи грубо - за мен форумът е неизчерпаем източник на информация  bouquet), с който мъжът и няма досег. Какво лошо има?

# 418
Хора, не издребнявайте толкова.
И аз съм търсила работа за мъжа си; това не означава, че си е бъркал в носа през това време.
В крайна сметка си намери работа с моя помощ и си я върши чудесно вече една година.

# 419
Имам известни наблюдения за София специално. Назначава се нов служител за 6м изпитателен срок, след което, когато дойде време за безсрочен договор и предоговаряне на възнаграждението, се освобождава въпросният служител и се търси нов ... отново за 6м.  Confused Имате ли и вие подобни впечатления  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт