Menekşe ile Halil (Двама завинаги) - Тема 2

• 77 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Но върхът на всичко, което Кадир стори на Менекше, беше, когато я заплю. Тя го погледна с такава надежда, той я погледна... и я заплю. Е, по-отвратително нещо от един брат - надали... #2gunfire #2gunfire

На никой не пожелавам такъв брат и баща. Беше много отвратително-как я скубеше и удряше само, а тя му е сестра-негова кръв. Докато гледах това, бях се хванала за дивана от страх и ужас.
Аз евала му направих на Юсуф не толкова, когато защити майка си, а когато припомняше на Кадир, че Менекше му е сестра и че нищо не е сторила. Че оная отврат - баща им, изобщо не се интересува от никого, в това число и от Кадир, а само от тъпата си любовница и нейното издържане и магазинчето й. Но Кадир очевидно е много глупав... Rolling Eyes Rolling Eyes

Да и на мен много ми хареса в този ммент Юсуф.Започнах да вярвам,че не всички мъже от семейството са изроди

# 361
  • София
Габи, благодаря ти много, мила! Hug Hug

Бабата е най-добрата от цялата рода! Flutter

# 362
Голяма драма беше докато я дърпаха и скубаха по улицата - чак мен ме заболя главата  Crazy Но пък ми стана смешно,  когато  брат и започна да я шляпка по главата

# 363
  • София
Локче, сега, като гледам колажчето, се сетих какво казва баба за Менекше и Халил: "Той все тича, тя все плаче" hahaha hahaha hahaha

# 364
  • España (Плевен)

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 14:06 от К А Т И

# 365
  • España (Плевен)

Малко снимчици на бабата..            

# 366
Здравейте и от мен Laughing
Тея пък много ме разсмяха снощи като казаха,че ги опетнила ли засрамила Менекше, а за какво да попитам аз? Оня мъжо като не си е свършил работата,а и като не може или пък бащата дето ги опетнява всеки ден и то явно или пък брата дето преспа с напълно непозната,а те взели да викат на Менекше,че ги опетнила ooooh! ooooh!

# 367
  • София
И, Вики, когато влизаха в хотела и я блъскаха, тоя на рецепцията нали каза едно мазно "Здравеееееей", и Кадир веднага: "Уличница!" Shocked Shocked

# 368
Визуално не е първия красавец,но много добре си изигра ролята.На мен ми хареса Simple Smile
Не е кой знае какво... но става...

Морела и аз си пуснах да го тегля..  Peace а в Ром.комедия приятелите му наистина бяха по-хубави от него..  Wink
много си.ен фина.

# 369
И, Вики, когато влизаха в хотела и я блъскаха, тоя на рецепцията нали каза едно мазно "Здравеееееей", и Кадир веднага: "Уличница!" Shocked Shocked
Да и никакви проблеми не им направи ужасс ooooh!
и не дадоха как я хващат,може момента да не се е получил много добре и да са го изрязали Laughing

# 370
  • Пловдив
МустаКфа снощи беше много комичен: първо зарони сълзи, пое въздух и "Аз не съм импотентен !!!" #Cussing out

# 371
  • España (Плевен)
МустаКфа снощи беше много комичен: първо зарони сълзи, пое въздух и "Аз не съм импотентен !!!" #Cussing out
и на мен снощи това ми стана смешно..  hahaha hahaha той за какво се притеснява,а Менекше страдаше отстрани..  Cry Cry

# 372
  • Неизживени спомени
Здравейте и от мен!
Ще следя филма заедно с вас Wink

# 373
  • España (Плевен)
                         Здравей и от нас Дяволита  Hug Hug

# 374
Попаднах на тази анкета в един форум

Менекше или Халил?

Менекше [ 1 ]   [5.88%]

Халил [ 16 ]   [94.12%]