Menekşe ile Halil (Двама завинаги) - Тема 2

• 76 995
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Излагате се. Може ли да сме на втора страница!? Shocked Shocked

Втора тема или страница  newsm78 newsm78 newsm78 при мен показва стр. 32  Mr. Green
Втора страница от всички теми. Изпаднали сме назад. Wink

Нали съм "руса" и трябва да ми се обяснява малко повече   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 482
Здравейте,сладуранки,малко попътувах,но вече съм вкъщи Hug

малко остана до утре вечер Wink

# 483
# 484
  • España (Плевен)

Hug Hug Момичета,ето ме и мен... Голяма жега е на вън...  ooooh! Гледам не сте писали много...  Thinking Утре ще наваксаме..  Whistling

# 485
Някой може ли да преведе, какво казва тук Къванч? :Pray:

http://www.youtube.com/watch?v=EWOpOG4CfCc

# 486
  • España (Плевен)
Здравейте,момичета..  Hug Hug   

Гледам в тази жега на никой не му се пише..             
                                                                         От мен едно кафенце за събуждане..
                                                                         Тази вечер ще гледаме ли..  Peace
                                                                         Очаквам сирийката с нетърпение..  Party                     

# 487
  • София
Аз, за съжаление, вече сигурно ще гледам сериийките до половина, после ще си ги доглеждам из нета. Така е - с това Световно нямам друг избор. Flutter hahaha hahaha
Но пък жегата, Кати, наистина си казва думата. Нищо - тази вечер сигурно пак ще има активизация в темичката. baby_neutral Hug Hug

# 488
Здравейте Hug Hug Hug
Хубав ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 489
Здравейте,
искам и аз да се включа в темата. По принуда тази зима трябваше да остана къщи. До тогава бях адски предубедена към турските сериали. Когато обаче си на работа по 10-12 часа нямаш време за телевизия и съответно незнаеш, че няма нищо за гледане. Така установих, че турските сериали са всъщност единственото по- смислено нещо в тв ефира(с изключение на спорта). Така вече 7 месеца не пропускам серия(предимно по БТВ), дори си тегля някои сериали от интернет, защото не съм ги гледала в началото. Та да си дойдем на думата- "Двама завинаги". Има доста пропуски в сценария и монтажа, но по- впечатляваща е играта на актьорите- доставя ми удоволствие колко истински пресъздават случващото се. В този сериал ми харесва това, че има динамика извън чисто домакинската проблематика(каквато изобилства в "Листопад", например) Така че, с удоволствие, ще следя филма с вас и ще го коментирам, критикувам или пък възхвалявам...

# 490
bvl,добре дошла при нас Hug Hug Hug  

И ние се възхищаваме на играта на актьорите,сериалчето е страхотно Flutter

# 491
  • София
bvl, добре дошла и ти при нас, миличка! Настанявай се удобно! Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 492
Благодаря за гостоприемството!

# 493
Здравейте менекшета  bouquet,

ихааа довечера има серийка , че ми писна от тези мачове Simple Smile

По едно коктейлче, че жегата е неописуема  Crazy

# 494
Коктейла е супер loca 
Добре ми се отрази по това време на деня преди края на работния ден ... като  балсам за душата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт