Menekşe ile Halil (Двама завинаги) - Тема 2

• 76 971
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Страхотно оформление на темата.Браво!!!!  bouquetЗасега се записвам и отивам да изчета назад всичко, което съм пропуснала.

Лиланче здравей, може ли да сложиш оригиналната си снимка на профила тук че много ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 61
# 62
Мацки, готвите ли се за довечера ? Laughing

# 63
е как? Ако можех отсега щях да съм пред ТиВито, да не изпусна серийката! Joy Joy Joy

# 64
Страхотно оформление на темата.Браво!!!!  bouquetЗасега се записвам и отивам да изчета назад всичко, което съм пропуснала.

Лиланче здравей, може ли да сложиш оригиналната си снимка на профила тук че много ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Заповядай, но това е размер за аватар.
http://i2.photobucket.com/albums/y40/sayerin/My%20sigs/Kivo2.jpg
Страхотен е, налииии....И аз много си я харесвам.Пратен ми е от Сайерин от темата за "Перла".

# 65
Благодаря ти жалко че е мъничък  smile3535  mrstraetz Kissing Heart

# 66
Тук има доста подобни снимки на Къванч Grinning
http://www.facebook.com/album.php?id=262872760618&aid=185484 … bacd71d1cb29b5cf#!/pages/Kivanc-TaTLiTug/262872760618?v=photos

# 67
  • София
   Тук съм!

# 68
Тук Къванч е чок оригинален

# 69
  • Пловдив
Тъпото е,че бащата причини тва мъчение на собствената си дъщеря, заради няква дето му улабва напрежението! Naughty Naughty Naughty
Май и не го улабва качествено, щото бащата все крещи, вика и налита на бой Mr. Green

# 70
А тези са специално за Тинчето Simple Smile

# 71
  • Пловдив
А тези са специално за Тинчето Simple Smile
А валериани защо не раздавате със снимките Twisted Evil Mr. Green За тези, дето са със слаби сърца Grinning

Я да ви питам не намирате ли прилика между Къванч и тоз красавец по-долу newsm78:

# 72
# 73
Ооооо това май е Ким Роси Стюарт   Hug Hug Heart Eyes

# 74

Общи условия

Активация на акаунт