Menekşe ile Halil (Двама завинаги) - Тема 2

• 76 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Някой да разкаже какво,ще стане утре,че нямам търпение.  newsm78

# 91
  • Варна
Някой който е гледал напред моля да разкаже в бяло какви са тия хора дето преследват Халил и защо ?
Нещо в миналото се е случило, но искам да знам вече какво е то  Embarassed

# 92
  • София
Момичета, тоя, когото застреляха, мисля, че му е брат на Халил. Защото на два пъти чух, че Халил го нарича по телефона "abi" ("батко"). Simple Smile Flutter

# 93
Те там така говорят от уважение "батко" и "како" нещо като госпожо и господине тук.

# 94
  • София
Те там така говорят от уважение "батко" и "како" нещо като госпожо и господине тук.
Това го зная. Въпросът е, че ми се стори резонно да му е по-голям брат... Rolling Eyes Има логика.

# 95
Не вярвам да му е брат ... а и не си приличат единя рус а другия от тъмната боя  Mr. Green и доста по-възрастен, а майка му на снимката изглеждаше много млада когато Халил си я гледаше и каза, че трябва да се върне в Истанбул.

# 96
а какво е станало с баща му

# 97
  • Пловдив
Някой да разкаже какво,ще стане утре,че нямам търпение.  newsm78

И аз не се стърпях и гледах малко от следващото развитие, но разбира се, на турски.
Менекше успява да види Халил, спират рейса и след трогателна прегръдка и отдъхване двамката си тръгват,
но чантата на Менекше с парите остава в рейса и после така и не се намира...

# 98
Ако нямаше такива разминавания определено филма щеше да бъде много по-малък.   hahaha
За почитателите на Левент от Листопад, пича се появи още в 4 серия. Ама тук го раздава лошо момче отвсякъде. Mr. Green
Това, което svetla е писала го има в интервюто с дубльора на Къванч.  Peace

# 99
svetlе, кажи с ББ поне дали ще се намерят в следващата серия, че бтв как са го нарязали. Тъкмо седнах да гледам и то свърши - направо ми се разтуптя сърцето Mr. Green

# 100
  • Пловдив
svetlе, кажи с ББ поне дали ще се намерят в следващата серия, че бтв как са го нарязали. Тъкмо седнах да гледам и то свърши - направо ми се разтуптя сърцето Mr. Green

И аз се изнервих от "края" на серията по Бтв, да- намират се

# 101
  • София
На Левент му отива да играе такъв мръсник. Погледът му си го подсказва... hahaha hahaha

# 102
Халил е бил богат и се е наложило да бяга,за да спаси живота си в Германия.А сега връщайки се трябва да се бори и с миналото и с настоящето ,не му е лесно Peace

# 103
На Левент му отива да играе такъв мръсник. Погледът му си го подсказва... hahaha hahaha
Да, определено Mr. Green

# 104
  • София
Халил е бил богат и се е наложило да бяга,за да спаси живота си в Германия.А сега връщайки се трябва да се бори и с миналото и с настоящето ,не му е лесно Peace
Мхм. Тамън от едни се отърва, после пак се заби на Кадир и Мустафа. Cry hahaha

Общи условия

Активация на акаунт