Menekşe ile Halil (Двама завинаги) - Тема 2

• 77 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
 Heart Eyes И накрая хубав момент-хванаха се за ръката  Heart Eyes Heart Eyes

# 286
Heart Eyes И накрая хубав момент-хванаха се за ръката  Heart Eyes Heart Eyes

Добре,че са тези моменти на фона на останалите

# 287
Ужас... как може... тия нормални ли са! Пази Боже, слава Богу, че сме родени в България, в арабския свят е по лошо даже и от това

# 288
  • София
   Ама като намериха пребития мъж, веднага полиция искат да викат!А когато двамата я вкараха в хотела и влачеха по стълбите, що никой не викна полиция?

# 289
  Ама като намериха пребития мъж, веднага полиция искат да викат!А когато двамата я вкараха в хотела и влачеха по стълбите, що никой не викна полиция?
Мръсни..... направо ми идеше да ги хвана... и ... а тоя гнусен безмозъчен мустакат дето се опитва да я изнасили... даже и тва не може да направи... толкова жалък, страхлив и комплексиран мръсен гей! Повдига ми се от такива жалки подобия на мъже ... заслужаваше още по - голям бой, гнусен изрод!

# 290
  • София
   Парите, та парите, ама дай междувременно да те изнасиля, да не съм капо и да защитя честта си(на долната глава честа).

# 291
  • София
Какъв драматичен епизод. Изпотих се цялата - сериозно. Shocked
Обаче Халил... Heart Eyes Не бой, ами направо го премаза онзи кретен. Crossing Arms Само едно не ми хареса - защо толкова дълго даваха мъченията на Менекше... Щях да повърна по едно време... Sick
И накрая хващането за ръчичка... Толкова сладко беше... Flutter Hug Hug

# 292
Много драматична серия определено  Grinning

П.С. Днес пих турски чай в онези чашки, в които пият и по филмите  newsm08 newsm47

# 293
Точно това обсъждахме с дъщеря ми Twisted Evil

# 294
А защо тя като дойде в Истамбул не си купи телефон да може да се свързва с Халил... и защо не избягаха в някоя друга държава германо говоряща... щяха да си намерят работа,а може би и Халил можеше да се свърже с неговия приятел да им уреди фалшиви документ и да си сменят имената... и човека сега можеше и да е жив и нямаше да преследват Халил...

# 295
Видях,че обсъждате "Романтична комедия"Партньора и хич не ми хареса.Приятелите му бяха по-хубави.

# 296
  • Варна
Във всяка серия ли ще си пребиват жените в този филм  ooooh!
Много поучаващо  Close

Помните ли в Листопад - Али Реза колкото и строг да изглежда, хвана ръката на Шефкет, за да не удари Ферхунде

# 297
И докато влачеха Менекше към входа на хотела мина една пребита жена... явно там е някакъв обичай да се бият жените профилактично... и щом правят такива филми явно това е практика само на изостаналите и все още първобитни необразовани хора... боже мой.. всички са ненормални направо съм потресена след тази вечер!

# 298
Този Мустафа ми е най-гнусния образ от всички турски сериали,няма такава гад.Е и брата/Кадир/ е в това число  Peace

# 299
Във всяка серия ли ще си пребиват жените в този филм  ooooh!
Много поучаващо  Close

Помните ли в Листопад - Али Реза колкото и строг да изглежда, хвана ръката на Шефкет, за да не удари Ферхунде

Аз съм измумена направо ... от бащата и брат й .... това възможно ли е ????  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт