Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 487
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 365
в предишен ББ, „подкупите„ бяха съобщени след обявяване на победителя, за да не повлияят на гласуването. До колкото си спомня, май в Мировия сезон беше или греша  Thinking
Е то и сега е така.

А и нали децата на Кузмови през деня са на градина? Така че доста от грижите им по тях отпадат.

А вечер къде са тия деца и кой ги пере и къпе, приспива, готви и т.н.
Смучете си ги от пръстите вече ми се струва.
Еее, и ние деца гледаме. Не са такова бреме. За човек без други задължения, толкова ли е трудно да си гледа децата. А и Веселин да не за красота, би трябвало да и помага.

За някои е мнооооооооого трудно, дори детегледачка си взеха, а после и детето изведоха от къщата да не пречи. А за другите,които влязоха без да споменавам ли? Ванеса какви ги диреше в къщата без 3-месечното си бебе?  Thinking

# 1 366
  • Пловдив
Аз знам защо определени хора така яростно защитават Кузмова,но няма да кажа,по простата причина ,че ще подпалят здраво моторетката  и ще ме разкостят Twisted Evil

# 1 367
  • Куциндрел
Ох, тук са се събрали майки, които перфектно си гледат децата. Децата не им тежат, те по заведения не ходят, абе светици.

# 1 368
Само майка, която отглежда сама 2 деца, 2 кучета и постоянно отсъстващ мъж е в състояние да разбере , какво изпитание е да влезеш в къщата в този състав  Peace

# 1 369
  • Куциндрел
Аз знам защо определени хора така яростно защитават Кузмова,но няма да кажа,по простата причина ,че ще подпалят здраво моторетката  и ще ме разкостят Twisted Evil
Ами, вземи и си признай причината. Па да подпалват.
После и ние ще си кажем своите. hahaha

# 1 370
по-напред ,когато се коментираше за покупката на колело за детето на Сашка, беше зададен интересен въпрос,но така и не получи отговор-  "Какво става с парите,след като се изтеглят от банкомата и на следващия ден ,примерно вече напускат къщата? Дали наистина ги проверяват за налични пари в тях /напр.Елеонора и Давид след размяната на бюджетите.../

# 1 371
  • Пловдив
В къщата много неща не се виждат, защото се дават само подбрани кадри и ако не гледаш 24 часа трябва да вярваш на ББ.Е, на мен пък ми е хоби да се опитвам да видя отвъд това, което ми се представя за някого.Ясно е, че тези хора вътре не са хората навън.И понеже парите няма да ги харчат вътре, искам да знам как живеят навън.То по тази логика най-големия дебил ще вземе наградата, защото не му пука, мълчи си, оригва се, разхожда шкембе, ама нали не вика и не се жалва, значи е супер пич.Признавам щях да аплодирам Христо ако беше обуздал избухливостта си, но да го направя за Веселин като по принцип си е мърда newsm78

# 1 372
  • Пловдив
еми,само лекинко ще намекна....всеки харесва и обича себеподобни те си.

# 1 373
  • Gotham City
Ама, верно си ги смучеш от пръстите, Надя! В това затворено пространство, само с едни и същи хора, няма пералня, на моменти разни безумни мисии им даваха, като цяло всеки би се изнервил, включително и децата! Май няма смисъл да ти обяснявам, защото едва ли ще разбереш какво имам предвид.

Ми да дадем наградата на баба ми, че и тя си е изгледала децата без пералня. Голямо геройство!
Децата не са в затворено пространство, децата ходят на градина. Децата в мисии не участват, от какво се изнервят?

# 1 374
по-напред ,когато се коментираше за покупката на колело за детето на Сашка, беше зададен интересен въпрос,но така и не получи отговор-  "Какво става с парите,след като се изтеглят от банкомата и на следващия ден ,примерно вече напускат къщата? Дали наистина ги проверяват за налични пари в тях /напр.Елеонора и Давид след размяната на бюджетите.../

На този въпрос тук в тази тема, няма как да получиш отговор. Май няма човек, който да е в състава на ББ.

Познаваме ли се? Или пълнежа в главата ти се ограничава до прости обобщения?

# 1 375
по-напред ,когато се коментираше за покупката на колело за детето на Сашка, беше зададен интересен въпрос,но така и не получи отговор-  "Какво става с парите,след като се изтеглят от банкомата и на следващия ден ,примерно вече напускат къщата? Дали наистина ги проверяват за налични пари в тях /напр.Елеонора и Давид след размяната на бюджетите.../

Продуцентите ако четат, да кажат  Peace

# 1 376
  • Куциндрел
Ух, отдавна не бях чела такава гениалност. Ади, почна с излиянията, продължавай с намеците.

# 1 377

Продуцентите ако четат, да кажат  Peace

Четат, четат те  Mr. Green
Ама дали ще кажат  Whistling

# 1 378
razel_dazel,виждам че си от Пловдив,но за наше най-голямо съжеление не клюкариш по кафенетата  Wink LaughingТвоят въпрос ще бъде задеден утре на Елка ,просто потърпи ,малко остана Grinning

# 1 379
Ох, тук са се събрали майки, които перфектно си гледат децата. Децата не им тежат, те по заведения не ходят, абе светици.

Е, Цеца, на всяка потребителка, навъртяла повече от 500 публикации, детето и се ражда с две висши образования и задължително  преминало курс по етикет в обществото.
Новаци. Crossing Arms

Ако продължавате в този дух да се кълвете и квалифицирате една друга, може да видим финала на темата преди финала на Брадъра.

Общи условия

Активация на акаунт