Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 352
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 45
Искам само да кажа, че за мен Ели в никакъв случай не е "взимала наркотични в-ва" . Тя тревата е най голямия наркотик - УжасТ. И да е дърпала и да не е, това си е нейна работа. Те ония Фльорци и 4-те вчера, бяха светите води ненапити, айде няма нужда. Те сигурно не са ползували. Mr. Green

Айде да се отчета и аз в последната тема, независимо че на някоЙ не му харесва  Mr. Green

А пък на други не ни пречи, даже ни е приятно  Mr. Green

и аз така мисля  Hug

# 46
  • Бургас
Защо сега трябва да коментираме кой и кога е разбрал за бременността си? Моята кума има много нередовен цикъл и беше в края на третия месец, когато разбра, че е бременна. Имам предвид: не можем да знаем кой в какво положение е и защо не си е направил тест за бременост още на 7-ия ден след акта. Пък и като гледам как пуши, марихуаната й е била най-малкият проблем, ако се е случило изобщо. И въобще, това с наркотиците вече ми става много смешно, дръпнали някоя цигарка, голяма работа.
Ама ха де. Ако се хванем за на Сашето розовите хапчета, тогава можем да говорим по - сериозно.

# 47
  • Пловдив
Защо сега трябва да коментираме кой и кога е разбрал за бременността си? Моята кума има много нередовен цикъл и беше в края на третия месец, когато разбра, че е бременна. Имам предвид: не можем да знаем кой в какво положение е и защо не си е направил тест за бременост още на 7-ия ден след акта. Пък и като гледам как пуши, марихуаната й е била най-малкият проблем, ако се е случило изобщо. И въобще, това с наркотиците вече ми става много смешно, дръпнали някоя цигарка, голяма работа.

Подхванах темата заради пушенето на Корнелия и Ели.Не е непростим грях естествено.Нито пък че си забременяла, а не си знаела.Просто в единия случай Корнелия беше виновна, че пушила, пък си дръпнала, пък Ицо лъжел, пък то не било така,ма защо тя не обяснила, а той, пък защо се оправдавала..... а при Ели видите ли било нормално, защото не знаела че е бременна.Приключвам. Whistling

# 48
  • София
   Стана ми интересно, някой разбра ли какви хапчета пие Сашка, или са само приказки?

# 49
Благодаря на Мариша за темата, с прекрасно заглавие. Laughing Hug Heart Eyes

Нямам търпение тая вечер да гледам г-н Трифонов как пак ще се пени. Mr. Green
Доколкото разбрах тях ще ги защитава главната редакторка на Блясък.

Относно бремеността, моля ви, не ми казвайте, че сте знаели, че сте бременни още в първият ден. Stop Ели не е казала, че три месеца не е знаела, макар че това също може да се случи, цветна бременност и т.н., а искаше да каже, че може да се е случвало, преди да разбере, че е бременна, това може да са и 20 дни, и месец, и 2 и три.

И Корнелия никой не я е обвинил, че е пушила. Обвинхме , че Христо взе да лъже и маже, за да оправи според него положението, а той съвсем рпецака нещата. Можеше просто да я остави, да обясни тя и толкова, никой нямаше да я убие. Ама той нали бере страх, и почна пак да заеква и да плюе. Тя пък милата се разрева. ooooh! Да не е убила човек. И веднага- вашият човек й е казал, да каже ДА! Е, тяхният човек като й е казал да каже да, тя защо е казала НЕ? Нали уж той я подвел? ooooh!

# 50
Аз за пушенето на Корнелия изобщо не бях разбрала, пушила е бременна ли или била дръпнала някога си тревичка и естествено дон Ицо е решил, че това не може да прави пИрфектната му съпруга и хората ще ги разнасят, и е решил да отговори вместо нея, че всъщност не е пипала никога таквиз мръсотии?  Naughty

# 51

Подхванах темата заради пушенето на Корнелия и Ели.Не е непростим грях естествено.Нито пък че си забременяла, а не си знаела.Просто в единия случай Корнелия беше виновна, че пушила, пък си дръпнала, пък Ицо лъжел, пък то не било така,ма защо тя не обяснила, а той, пък защо се оправдавала..... а при Ели видите ли било нормално, защото не знаела че е бременна.Приключвам. Whistling

А моля моля, не обвинявай хората в седемте смъртни гряха на тая планета. Спорът беше,че Ицо е излъгал, никой не е обвинявал Корнелия,че е пушила. Ама като почнете да слагате думи в устата на хората, които току що сте извадили от своята  ooooh!

# 52
   Стана ми интересно, някой разбра ли какви хапчета пие Сашка, или са само приказки?

и мен това ме интересува, защото и аз на кучето давам розови хапчета - Невробекс, тя може и от тях да взима

# 53
  • Варна
И аз като Авчето нямам търпение да гледам Христаки какви ще ги натвори довечера на лайфа Mr. Green.

# 54
И аз като Авчето нямам търпение да гледам Христаки какви ще ги натвори довечера на лайфа Mr. Green.

Е как какви - то се знае. Най-истинските и най-верните неща на света  hahaha

# 55
Аз за пушенето на Корнелия изобщо не бях разбрала, пушила е бременна ли или била дръпнала някога си тревичка и естествено дон Ицо е решил, че това не може да прави пИрфектната му съпруга и хората ще ги разнасят, и е решил да отговори вместо нея, че всъщност не е пипала никога таквиз мръсотии?  Naughty

Била дръпнала, според думите й без да знае какво е, подвели я. Дори и да е така, или да не е така, не е направила нищо кой знае колко лошо. Ама Ицо нали се притесни, че се петни името на идеалното семейство, и започна да бръщолеви глупости.

# 56
Снощи ББ се е намесил и е казал ,че ако продължават така ще бъдат глобени. Имало е екшъни пак

# 57
  • Пловдив
Абе, то аз и други работи писах ама се оказа че бременността и пушенето бяха по-удобни за коментар StopТа затова продължех в този дух.

# 58

и мен това ме интересува, защото и аз на кучето давам розови хапчета - Невробекс, тя може и от тях да взима

Тя затова ли лае така?  Joy

# 59
  • София

То и Лексотана, Деанксита и Ривотрила са розови! Други не съм виждала! Та затова питам какви пие тя!

Общи условия

Активация на акаунт