Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 498
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 630
  • Ænima/Albuquerque

Аз за Герка се притеснявам... Thinking

ooooh!

# 631
  • София
Ами и аз не съм доволна.
Хиляди пъти и тук съм казвала, че не харесвам Нептун и не искам неговото 'фемили' да спечели наградата, но не мога да повярвам, че мозъчните кастрати Чипеви останаха.
Те са ми в пъти по-отвратителни.

Чипеви би трябвало първи да отпаднат в четвъртък!Тъкмо ги оставиха да си помечтаят още няколко дни за голямата награда!После студения душ!

# 632
Сериозно ли смятате, че голямото самочувствие е това, заради което Христо не е любимец на околните?
 Той е като радио точна, само предава, никога не приема. Нито чуждото мнение, нито чуждите желания, не признава авторитети. За него си той е върха на човешката еволюция. Да, ама не.

те не са ли свързани нещата?

# 633
  • Ænima/Albuquerque
При Ицо,да-изцяло вплетени са!

# 634
  • София
Няма защо, тамън ще си ги види любимците на живо!

# 635
Сериозно ли смятате, че голямото самочувствие е това, заради което Христо не е любимец на околните?
 Той е като радио точна, само предава, никога не приема. Нито чуждото мнение, нито чуждите желания, не признава авторитети. За него си той е върха на човешката еволюция. Да, ама не.
Пак ли мислим еднакво ма БЯнке? Аз ти казвам - дай на другия ББ да се явим кат двойка. Ше се поцелуаме малко, ше се праснем 1-2 пъти (на В ше кажем, че не е това дет си мисли), ше тио дам апартамента, аз взиам колата (ше я продам), а кинтите ше делим на две! Ко ше каеш ква оферта, а?! Wink

# 636

Дали долавяте разликата изобщо?
Аз разликата я долавям много добре, но мислиш ли, че Чипеви ще я доловят. На мен и това ми е важно. Не много, но все пак ми се ще да я схванат  Laughing
Кофтито е, че едва ли.

# 637
Даскалица Кукундрелова
Кънчев е знаел, че излиза Христо и за теова предварително го издаде какво са предложили за зритеите

точно така, защо не каза кое семейство какво е предложило, а само за Трифонови, а и излъга, че те не искали да се разгласява.
Нали въпросът е бил отправен от Биг Брадър, а не е по инициатива на участниците. Въобще доста се объркаха сценаристите в желанието си да станат интересни. Показаха, че всичко си е нагласено, както си го мислим всички.

# 638
те не са ли свързани нещата?
Не те разбрах. Blush

Фиатко, братко, ние с теб сме за ''Пълна лудница'', не за ББ. Joy

# 639
  • Варна/Лондон
К'о се пулиш, момичето му беше най- верният поддържник, за малко и мен да ме убеди да го 'аресам. Laughing

# 640
  • BG
Еееее, много сме прости това българите вярно ooooh!

После се чудим защо държавата ни на този хал, управлението такова, улиците онакива, пари няма за нищо и т.н.

Ми така ще бъде - като гласуваме напук. Нищо, че за лумпени, важното е да се кефим Sick

Подкрепям птица Peace.
Peace

# 641
  • срещу двата комина :)))
Ей не съм се радвала като гонят някой,но тая вечер ...много неприятен тоя Христо бе,много насериозно се е взел Thinking

# 642

Фиатко, братко, ние с теб сме за ''Пълна лудница'', не за ББ. Joy
Ама там нема моа да те обарвам... Wink
Нищо де, ш го преживея - само кинта да дават и отиаме там да покажем на хората кое, как, що...  Crazy Hug

# 643
  • Варна

Еееее, много сме прости това българите вярно ooooh!

После се чудим защо държавата ни на този хал, управлението такова, улиците онакива, пари няма за нищо и т.н.

Ми така ще бъде - като гласуваме напук. Нищо, че за лумпени, важното е да се кефим Sick
Каквато държавата - такъв й и батмана /супермена/.

# 644
  • Ænima/Albuquerque

Дали долавяте разликата изобщо?
Аз разликата я долавям много добре, но мислиш ли, че Чипеви ще я доловят. На мен и това ми е важно. Не много, но все пак ми се ще да я схванат  Laughing
Кофтито е, че едва ли.

Ама Чипеви са бройка там.
Изобщо не вярвам,че ще им даде някой пари на тия. (Пу пу пу,да не дърпам Дявола за опашката)

К'о се пулиш, момичето му беше най- верният поддържник, за малко и мен да ме убеди да го 'аресам. Laughing

А дано,ама надали!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт