Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 796
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 065
Колкото повече гледам ИиК се чудя какво съм им харесвала,тъй като в самото начало те ми бяха най-симпатични Thinking
ooooh! и аз

# 1 066
Изумявате ме, как може да се радвате на Кузмов?!?!? Shocked

# 1 067
лелелелел незнам как Веселин я търпи  #Crazy
Железен. Той единствен не поддаде на провокацията на Ристьо. Последният вместо да им извади очите, им изписа веждите. И си подритна табуретката под късите краченца.

Още като започна тази мисия Веселин каза на Колеви че ще изкара нервичките на сержантите.....и успя Joy

# 1 068
  • Ænima/Albuquerque
Разкажете моля какво стана,че сега се прибирам и не можах да гледам.

# 1 069
Много се дразня когато българите се обяват срещу простащината и наказват хората заради думите им , а не заради делата им. Казано е по делата ще ги познаете . Аз имам съседи , които така си говорят с цинизми Стария П..е...с , Дърта К......А и така , но тридесет години са заедно . Имат две прекрасни много интелигентни дъщери и си живеят страхотно и всички много ги уважават в квартала . Това , че се изразяват просташки по никакъв начин не отблъсква хората от тях , напротив забавни са и готини. БЪлгарите се парвим понякога , че покрай нас няма такива видиш ли простаци , разграничаваме се  като че ли живеем в средите на БАН .  

# 1 070
Браво на Веско!Кротко,спокойно си им каза нещата.Точно в целта.Ако имаше разбрани и умни хора там,щяха да го разберат.На Чипев и Корни им стана тягостно,защото беше прав.Евала му!

# 1 071
Е след всичките тези разговори
някой може ли да ми обясни,
каква беше тази реакция снощи,
като се върнаха в къщата след лайфа?
То прегръдки то целувки и то
с хората дето са им изляли толкова
по(у)мия?
Ми нали си имаш достойнство бееееееееее,
Саше?

понеже Христо онзи ден на лайфа говореше против тях  newsm78 Фурнаджийски лопати

# 1 072
о боже тая Сашка  Shocked бееееееееееееее
Кузмов и казва лаф" Дай на глупака , власт и му гледай сеира" и тя като подпали.......
Ама снощи Сашка ,като чу Заека и Кравата как яко ги обиждаха, докато гледаха ЦИ, не подпали.
Егати подлогата. И тя като Корнелия: лайно да е, щом е на Ристьо, значи е злато. ooooh!

# 1 073
Може ли да попитам още нещо - на Сашка какво й става?
тоест, каква е тази 'кофа с помия', която повтаря по много.
Какво на нея са й казали Висилин и Ели, че тъй да се нарани и ядоса?
По време на положителните номинации Ели каза,че Сашето много се надула като и дали високия бюджет.

# 1 074
  • София
  Ай, то било интересно тази вечер,като ви чета, а аз пак не гледах!

# 1 075
Дончовице,
може Сашенцето да те е мернало по път, та от страх да се е метнало в скута на Кузмова. Mr. Green

Хора, Сашето нали сервитьорка беше? Как се оправя с клиентите тая жена? С таблата ли ги замерва? Та тя хич не е добре с нервите. Освен да гълта с шепата розови хапчета, преди работа, не виждам друг начин. Thinking

# 1 076
  • Ænima/Albuquerque

# 1 077
Вики, мерси!
Това съм го пропуснала.

# 1 078
Ами ББ не дава ситуациите в които редници Кузмови се дънят!!!Защо не показаха разговора за който Христо говори снощи в лайфа,при който гробаря разказва за душевноболните в Хисаря,как ги успивал да го черпят и т.н.

# 1 079
Аз с едното око и половин ухо го следих, ама да разкажа. Ицо се пени. И се надува като балон. И се гаври с останалите. На кратмо - нищо не си изпуснала. Добре че си заминаха за село.

Общи условия

Активация на акаунт