Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 778
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Ænima/Albuquerque
В петък започва Световното по футбол. Laughing

Нямам търпение!

# 1 156
Angiell
Ами може и да така да е. Ти подчертаваш ние българите. И ти си в кюпа на заобикалящите ги мъже простаци с мазни шкембета. А нали знаете каквито мъжете такива и жените.

Слагам се в кюпа,защото и аз се водя българка за жалост,въпреки че съм живяла и на друго място и си имам на представа какъв е начинът на мислене там.Явора браво,че имаш голям бизнес евала! Mr. Green Относно мазните шкембета много  се засегнахте нещо ,не съм ли права?Или всички се поддържат и много ги е грижа как изглеждат.Давайте скачайте един по един върху мен,така е по-весело  Mr. Green

# 1 157
В анкетата на списание блясък Shocked Чипеви продължават да са на второ място 

# 1 158
  • Пловдив
Направихте ли оглед на играчите?  Wink Щото аз още не съм намерила време.

Прави ми впечатление, че в самата къща на ББ сезона е приключил сам по себе си. Едва се чака четвъртък. След последната мисия не им върнаха пейките на двора. Съквартирантите си лягат някъде към 21 -22 часа, а през деня досадно се подминават или си разучават танците и толкова. Апатия е обхванала цялото пространство там. Мега скучно.

# 1 159
Давайте скачайте един по един върху мен,така е по-весело  Mr. Green
Laughing
Тцъ, отивам да си лягам.

# 1 160
Angiell ,зависи от средата. Ако твоята е такава те разбирам.

Всички тук са с висока култура и средата им е на ниво ,нали така??И за да се защити тази теория-защитавайте поведението на Кузмови Mr. GreenА моята среда...едва ли на някой ще му е интересно да навлизам в подробности  Mr. Green

# 1 161
Направихте ли оглед на играчите?  Wink Щото аз още не съм намерила време.

Прави ми впечатление, че в самата къща на ББ сезона е приключил сам по себе си. Едва се чака четвъртък. След последната мисия не им върнаха пейките на двора. Съквартирантите си лягат някъде към 21 -22 часа, а през деня досадно се подминават или си разучават танците и толкова. Апатия е обхванала цялото пространство там. Мега скучно.

Да определено е така.Направо не знам тези хора как са издържали 3 месеца затворени,без ТВ,Интернет и т.н.И аз искам да свършва вече тази агония ББ  Rolling Eyes

# 1 162
Angiell
Ами може и да така да е. Ти подчертаваш ние българите. И ти си в кюпа на заобикалящите ги мъже простаци с мазни шкембета. А нали знаете каквито мъжете такива и жените.

Слагам се в кюпа,защото и аз се водя българка за жалост,въпреки че съм живяла и на друго място и си имам на представа какъв е начинът на мислене там.Явора браво,че имаш голям бизнес евала! Mr. Green
ЕЕЕЕЕ сега що така,  Ама няма такова нещо !!!!!!. Ами Не съм говорила че  голям бизнес имам.
Казах семейството ми има ....и то не голям бизнес, а бизнес по голям от на Трифонови.
Какъв е точния размер на бизнеса на семйството ми не съм определяла.

# 1 163
Angiell ,зависи от средата. Ако твоята е такава те разбирам.

Всички тук са с висока култура и средата им е на ниво ,нали така??И за да се защити тази теория-защитавайте поведението на Кузмови Mr. GreenА моята среда...едва ли на някой ще му е интересно да навлизам в подробности  Mr. Green

Не се хАби, момиче.  Wink Аз мисля, че защитниците на Кузмови тук са виждали хора като тях само по телевизията и затова им се виждат много cool. Ако са ти в къщата или съседи и Кузмов ти изръмжи два пъти насреща как ще ти сЕре в устата, а Кузмова цял ден разнася клюките по кварталните кафета, едва ли ще са ти много драги.

# 1 164
Намерихте си отново кого да мразите, май. Че се тревожех за вас.

Пък и Ицката ще дава храна за емоциите ви, тъй и тъй ще го гледаме до четвъртък явно, щото друго няма.

А Веско, ах, Веско. Досега кормеше жена си, сега взе да го вкарва в г*за и на чуждите жени. Как да ни ти стане драго. Такъв сладък и миличък добродушко, с такова чудно чувство за хумор, еееех
Жалко, че няма да мога да се доредя до него, толкова обожателки събра тук Tired
Птица,кефят ме постовете ти! Peace Hug

# 1 165
Осъзнах защо хората харесвали Кузмови.Защото те са дъното във всяко отношение.А ние българите харесваме това с което се оприличаваме.90% от българските мъже са абсолютни простаци,точно като Веселин.Горе долу същите проценти си мечтаят за успешен бизнес и реализация ,каквито има Христо и това изглежда е още една причина той да е толкова мразен.Третото нещо-90% от мъжете в Б-я изглеждат отвратително и не полагат никакви грижи за себе си и външността си,друсат мазните шкембета точно като Веско.Ето още една причина Христо да ни е  крив ,а Веселин да е любимец.По същата логика и за отрицателните мнения за Стефанови.Ами и те и Трифонови са добре финансово,имат супер семеиства и т.н.Това е положението хора-едни имат,други нямат.Сори

Виж сега - много смехотворна е тая твоя "теория"  hahaha Така давам ти пример с моя - бизнес, семеен (подчертавам бизнес!), отново на морето, ама такъв дето Христо може цял живот да драпа и да не стигне (най-вероятно), отделно и в съвсем различна сфера още един - не понася Трифонови! Мазно шкембе не само, че няма, там само плочки може да намериш - пак не понася Христо, но Веселин му е доста симпатичен (но не и жена му)... надявам се да не завижда за жената на Трифонов, щото това говори лошо за мен, ама много лошо!  Mr. Green

# 1 166
  • София
       Първа част!

http://www.vbox7.com/play:177d11e8

Втора част!

http://www.vbox7.com/play:ab6d1d75

От тази вечер! Peace

# 1 167
  • Пловдив
Аngiell,Птица,Nenna,...любимки сте ми  bouquet...ако спечелят Кузмови аз за пореден път ще се убедя в твърдението ''Прост народ,слаба държава".Как виждат злобата на Христо,пък не видяха Кузмовата колко злобна жена е,незнам.

# 1 168
  • София
   Тоя Ицо с тая плоча,изтърка я...? Само за предателства говори, все едно всички са му се клели във вярност до гроб!Пари играят там бе Ицооо, и то много! А Сашка каква фурнаджийска лопата е...

# 1 169
Търпение, мили дами! Скоро ще приключим и ние и участниците с шоуто наречено ББ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт