Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 489
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 215
Стефанов не може да разказва вицове.., ама не може да му се отрече ентусиазма.
Тоз бръснар дето прави прическата на Дида - или е педераст или е некво голямо зле. Дано поне като професионалист го бива...

Повечето мъже фризьори са такива  Peace

Хореографите доколкото разбрах от София си ги плащали сами. Те  си избирали танца, викали си оркестър и музика, техните хора нямало да могат да дойдат и са им предложили други

# 1 216
Юнака, мислещ  се за фризьор е много зле. Само дето си дават парите съквартирантите. Не бих го изтърпяла и 5 мин да се вози на стола си, Като гледам колко професионално държи пресата, сигурно си мисли,че е вилица  ooooh!

# 1 217
  • София
Ами, сигурно в реалния живот на този юнак клиентите му са малко. А сега, в къщата, тези са вързани и няма накъде да бягат. Щат не щат, при него ще кацнат! Laughing

# 1 218
Значи, на едно мнение сме, че тоз е връзкар някакъв... иначе, как ще се урЕди да разваля главите на хората? При толкова фризьорки, те ми избрали някакъв долнопробен аматьор. Дори аз не бих отишъл при него...

# 1 219
Сега на Трифонови отчаяните съпруги им били виновни Mr. Green

Маги нали е зле с математиката докато сметне 40 и няколко срещу 60 и няколко,110 % ги изкара

Диди Дрингова откога е някакъв критерий за морал, че говори за "руската циганка", а за Цецо нямам думи  ooooh!

# 1 220
  • Куциндрел
Ох, Трифонов, Трифонов. Съвсем беше изперкал милият. Стои в Хепи и нарежда, всичко около него се смутиха, освен Сашето, ама тя проста милата. Даже и Корнелия се беше свила, но при нея е нормално.
Добре, че отпаднаха от Чипеви, малко да му се стопи непоркитото самочувствие.
Веско им показа, че с него шега не бива. Те като го гледат не виждат ли, че едва ли ще е добре да го ядосат.

# 1 221
Чипева снощи ми идеше да я тресна и поплюя с нещо  ooooh! как ме издразниииииии

# 1 222
  • София
Защо ли не учудвам , че Дидито подкрепя Курнела и е била фаворитка и тя като нея  е известна предимно с това , че е жена на мъжа си

# 1 223
Хора, само аз ли забелязвам , че Маги Желязкова всеки път казва: " Венеса".

# 1 224
Коя е Дрингова? (простете невежеството ми)

# 1 225

А на Павлин май наистина не му пука, той си знае,че винаги ще си намери, кой да смуче!Но Сашкаа, само погледа и да видиш и стиснатото устенце,и се разбира колко и се иска да вземе парите!Дано не са те, щото специално Сашка проспа целия сезон.

Тайна, яко си и набрала на Сашка, ама наистина е баси тулупа, а от както се видя с пари, моментално депресията й изчезна, остана само злобата. Направи ми впечатление, когато дадоха тяхното дете, и го попитаха какво иска да му купят, ако нейните родители спечелят наградата - колело, лаптоп и къща. Ай де лаптопа и къщата са сериозна сума, но поне едно колело не са ли успяли да  му купят на това дете до сега, под 100 лв са. А забравих, Сашка дънки ще си купи за тези пари, а детето да си мечтае за колело.

# 1 226
  • София
Жена на каймана Искрен Пецов, с това е известна иначе и видна българска домакиня и коментаторка Laughing

# 1 227

не ти и трябва да знаеш

Жена на каймана Искрен Пецов, с това е известна иначе и видна българска домакиня и коментаторка Laughing

И СКАНДАЛДЖИЙКА

# 1 228
Направи ми впечатление, когато дадоха тяхното дете, и го попитаха какво иска да му купят, ако нейните родители спечелят наградата - колело, лаптоп и къща. Ай де лаптопа и къщата са сериозна сума, но поне едно колело не са ли успяли да  му купят на това дете до сега, под 100 лв са. А забравих, Сашка дънки ще си купи за тези пари, а детето да си мечтае за колело.

Уф, че ми стана гадно. Не вярвам да не са и взели колело  Tired

ПП: Макар, че малката снощи като говори с баба си по телефона си поръча колело за РД. При положение, че миналата седмица купихме трето поредно  Crazy
Ама тя е по-малка и е и простено  Laughing

# 1 229

не ти и трябва да знаеш

И СКАНДАЛДЖИЙКА
Благодаря Ви!  Не, че съм имал някакъв интерес към нея, но след тези коментари - не ща да я знам. Освен това, не ми звучеше като да има много акъл... ама може и да бъркам. Абе... таз Маги и тя почна да ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт