Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 591
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 245
Направи ми впечатление, когато дадоха тяхното дете, и го попитаха какво иска да му купят, ако нейните родители спечелят наградата - колело, лаптоп и къща. Ай де лаптопа и къщата са сериозна сума, но поне едно колело не са ли успяли да  му купят на това дете до сега, под 100 лв са. А забравих, Сашка дънки ще си купи за тези пари, а детето да си мечтае за колело.

Уф, че ми стана гадно. Не вярвам да не са и взели колело  Tired

Аз пък вярвам, щом детето им спало без отопление в стаята, ама имали плазма в хола, за какво говорим  Stop. А и тяхното дете е голямо, не вярвам да има колело и да се надавя на голямата награда на ББФ, за да получи още едно, или щеше да каже, че иска ново колело. Тая тъпата Сашка чу детето какво иска, и ако наистина няма колело, да вземе да задели 100 лв. от бюджета,  а не да си купува перуки,  да  се фризира всеки ден, да пуши Боро и да маа луканки кат невидяла  Sick.

# 1 246
.Между другото какво е работила Кузмова.....преди. newsm78
Боксова круша... вероятно!  Crazy

# 1 247
... да вземе да задели 100 лв. от бюджета,  а не да си купува перуки,  да  се фризира всеки ден, да пуши Боро и да маа луканки кат невидяла  Sick.

ББФ свърши, ти още не разбра, че този бюджет е за в къщата, не навън.

Междудругото, да се спи на студено е полезно даже, стига драматизирйте Laughing

# 1 248
  • Пловдив
Кузмова ми е много жалка като започне да реве как нямали пари,добре де,аз работя и уча,защото и аз нямам като нея пари,не вися цял ден по кафенетата,а пък и нали е много компетентна по всичко,да ходи да работи.Отвращавам се от такива хора хем мързеливи,хем алчни.Но те такива са най-добре,рева,буча,плю по хората ,сега обаче ще и дадат паричките......

# 1 249
Направи ми впечатление, когато дадоха тяхното дете, и го попитаха какво иска да му купят, ако нейните родители спечелят наградата - колело, лаптоп и къща. Ай де лаптопа и къщата са сериозна сума, но поне едно колело не са ли успяли да  му купят на това дете до сега, под 100 лв са. А забравих, Сашка дънки ще си купи за тези пари, а детето да си мечтае за колело.

Уф, че ми стана гадно. Не вярвам да не са и взели колело  Tired

Аз пък вярвам, щом детето им спало без отопление в стаята, ама имали плазма в хола, за какво говорим  Stop. А и тяхното дете е голямо, не вярвам да има колело и да се надавя на голямата награда на ББФ, за да получи още едно, или щеше да каже, че иска ново колело. Тая тъпата Сашка чу детето какво иска, и ако наистина няма колело, да вземе да задели 100 лв. от бюджета,  а не да си купува перуки,  да  се фризира всеки ден, да пуши Боро и да маа луканки кат невидяла  Sick.

е тя наваксва, щот като излезе, нямаааааааа ни луканки, ни фризьори, ни маникюристи, ни колело

# 1 250
... да вземе да задели 100 лв. от бюджета,  а не да си купува перуки,  да  се фризира всеки ден, да пуши Боро и да маа луканки кат невидяла  Sick.

Междудругото, да се спи на студено е полезно даже, стига драматизирйте Laughing

Искаш да кажеш, че ако парите са изтеглени от банкомата и ако ги изгонят,  Тупарев ги привиква след лайфа и ги преджобва  Laughing?

# 1 251
Искаш да кажеш, че ако парите са изтеглени от банкомата и ако ги изгонят,  Тупарев ги привиква след лайфа и ги преджобва  Laughing?

Аааа, ти предлагаш да пооткраднат?
Не те разбрах.

# 1 252
Стига с тая работа на Ели бе. Жената си гледа детето. Я се разходете из морската градина да видите какво става по кафетата - само майки с деца. По цял ден е така. И не е само във Варна така.
А във форума са доста такива, които предпочитат да си гледат децата и да не ги дават на ясла и градина. Дали е на детска площадка или на кафе някъде- ква е разликата, пълно е с такива.

# 1 253
  • София
Нали детето й ходи на ясла и го няма по цял ден? Не че имам нещо против ходенето по кафенетата, просто правя уточнение.

# 1 254
  • София
Мен много ме дразнят като започнат /тук визирам Ели, но в други брадъри и други го практикуваха/ да гледат камерите и да се оплакват многострадално колко злобни другите, колко им е трудно, пък вън, пък вътре и т.н.аз , когато съм нервна не рева пред стените вкъщи,нито си говоря с тях Whistling

# 1 255
Вие пък да не сте ходили с Кузмова по кафета, че сте толкова осведомени Crazy Каквото иска ще прави жената със свободното си време. На някой да е навредила с това?

# 1 256
Птица, и аз умишлено научих децата да спят на студено. Peace Не варвам Сашка да знае, 4е щерка и мръзне и да не направи нещо по въпроса.
Lindy1 , за мен Ели е най-големия манипулатор, но не и минават номерата при мен.

# 1 257
  • Пловдив
Не е вярно и двете им деца ходят на градина,тя самата го е казвала,а и Веселин потвърди,оставя децата сутрин на градина и засяда в кафето.Една съфорумка от Пловдив даже сподели,че лично я засича с компания от още такива жени,които се имали за "хайлаф",защото не ходели на работа ooooh!.,а и Кузмовата по същия начин бучала и в кафето,говорела гръмогласно и за всичко имала мнение.И да ми реве как нямала пари,и как разбирала от хубаво ,но носела тез клинчета,защото горката тя не можела като Корнелия да си позволи маркови дрехи....айде да се разкара,така я мързи таз,че думи нямам,изобщо не я съжалявам,жалка ми е.

# 1 258
Нали детето й ходи на ясла и го няма по цял ден?

Аз не знам дали ходи, а и така да е, може да боледува често и затова да не може да тръгне на работа. А и не ме интересува кой, как и защо, ма гледам вас много ви бърка тая работа. Ще рече човек, че заплата й давате, та й държите сметка.

# 1 259

[/quote]

Аааа, ти предлагаш да пооткраднат?
Не те разбрах.
[/quote]
Добре де, например Елеонора и Давид бяха изгонени три дни след като получиха високия бюджет. Ако са изтеглили парите същия ден, след като са  заредили картите и след три дни ги гонят, какво става с парите в такъв случай - връщат ли ги, за тях ли остават?

Общи условия

Активация на акаунт