Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 563
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 275
Айде бе за цигари и кафенета(и за наркотици) има пари ,а за друго няма.
Приоритетите са и сбъркани на девойката,както и ценностната система.

# 1 276
  • София
....И въобще срещу Корнелия никой нищо няма, а само и единствено срещу мъжа й. Надявам се да се разбра вече.
Ааааа, не съм съгласна Naughty Аз я намирам за мнооооого посредствена (смекчавам истинското си мнение). Много се допълват с партньора си - лика-прилика са си Laughing Не съм сигурна дали някой го е споменал, но намирам, че детето им не е добре възпитано(Иванови обърнаха внимание на тази подробност) и с много "чалга" излъчване - това изрусяване на толкова малко дете ми идва в повече ooooh!

# 1 277
  • Gotham City
Стига с тая работа на Ели бе. Жената си гледа детето. Я се разходете из морската градина да видите какво става по кафетата - само майки с деца. По цял ден е така. И не е само във Варна така.
А във форума са доста такива, които предпочитат да си гледат децата и да не ги дават на ясла и градина. Дали е на детска площадка или на кафе някъде- ква е разликата, пълно е с такива.

Ели е на 34 години, седем години си гледа децата, питах преди това какво е работила.Все пак наградата не е малка и искам да знам, не може ли. PeaceОпитвам да науча нещо повече за участниците, извън взаимоотношенията им с Христо.

Laughing Май нищо не е работила. Като я гледам, тя е над тия неща.

# 1 278
  • Пловдив
Някой написа,че държавата било равно на управниците ни,много грешно мислене,държавата това сме ние,гражданите,и докато се толерират и поощряват хора,които не полагат минимални усилия в живота си,нито искат да учат,нито желаят да работят,а само твърдят колко са компетентни,никога няма да изградим една европейска държава.

# 1 279
... и семки ще взема!

# 1 280
Мен много ме дразнят като започнат /тук визирам Ели, но в други брадъри и други го практикуваха/ да гледат камерите и да се оплакват многострадално колко злобни другите, колко им е трудно, пък вън, пък вътре и т.н.аз , когато съм нервна не рева пред стените вкъщи,нито си говоря с тях Whistling

Мдааа, вчерашният театър особено беше голяма драма, голямо нещо  hahaha
Очаквах всеки момент да се обърне пред камерите и да се поклони за аплодисменти  hahaha

... А и не ме интересува кой, как и защо, ма гледам вас много ви бърка тая работа. Ще рече човек, че заплата й давате, та й държите сметка.

Айййй, изненадаааа Joy

Всички други ги разфасова от коментари кой, как и защо, че и какво би било, ако, евентуално..., ама любимците ти - сакън, да не ги бараме.

Естествено, че ще я обсъждаме Елка. Щом се жалиш, че нямате пари и щом мизерствате - отиваш да работиш. Имате ли - каквото искаш прави с тях, със себе си и с живота си. Ако щеш и по парижките кафенета виси през ден, никой нищо няма да ти каже. Но не лъжи хората и не хленчи пред камерите колко сте зле, горките.

Те вярно са зле, но по други причини.

птица, не те знам каква птица си точно, ама много ми харесват постовете ти  Wink   bouquet

# 1 281
  • София
Някой написа,че държавата било равно на управниците ни,много грешно мислене,държавата това сме ние,гражданите,и докато се толерират и поощряват хора,които не полагат минимални усилия в живота си,нито искат да учат,нито желаят да работят,а само твърдят колко са компетентни,никога няма да изградим една европейска държава.

Много съм съгласна с това мнение. То и аз спадам към тия дето все много знаят ма гледам да се въздържам.

# 1 282
аз пак да спомена, че ако Кузмови са много зле финансово  Outta Joint, как с една заплата могат да си позволят да изхранват четиричленно семейство и две кучета, както и да притежават скъп имот (апартамент, намиращ се в центъра на Пловдив в много луксозна сграда, според думите на Зейнеб от предаването на Гала).

# 1 283
Определено нямам фаворити след финалистите, но се радвам че Цар Лъв-Ицо е аут!
Дразнеше ме много това, че всичко е конспирация срещу тях!Той никога не е виновен, не търпи мнение различно от неговото и изобщо не може да падне по гръб!

# 1 284
И все пак какво е работила Кузмова?

Има ли някаква квалификация?

Че е силна в манипулацията видяхме, но все пак ми се ще да разбера нещо повече за нея.

Всички си гледат децата и когато нямат пари си търсят работа.

# 1 285
Ели е на 34 години, седем години си гледа децата, питах преди това какво е работила.Все пак наградата не е малка и искам да знам, не може ли. PeaceОпитвам да науча нещо повече за участниците, извън взаимоотношенията им с Христо.

Laughing Май нищо не е работила. Като я гледам, тя е над тия неща.
[/quote]
Над тях е, определено  Mr. Green
Абе за какво и е да работи, да не е луда. Не ще и милионер, щото...... и тя не знае защо всъщност. Joy

# 1 286
  • Gotham City
Вижте какво се обсъжда във форума на предаването във връзка с въпросите за ядене на трупове, за секс с мъртви към Веселин в "Цената на истината".

Всички тези слухове бяха пуснати,
за да може после на ЦИ да се зададат
абсурдните въпроси, касаещи тази статия.
А не да се зададат адекватни въпроси
за истинското минало на гробаря
като слуга на мутрите- рекетьор.
Нямаше въпроси за това, нито колко
хора е пребивал или сплашвал.

И наивните зрители като разбраха,
че не е ял хора и не е правил секс с мъртъвци,
го помислиха за най-добрия човек.
Хитро измислено от психолозите внушение за зрителите
на базата на първоначалния шок и на контраста след това.

# 1 287
Абе Кузмови да не са сключили сделка с продуцентите  newsm78
Продуцентите им дават уж наградата, Кузмови прибират една малка част от нея, на аудиторията декларират че всичко са взели , а всъщност всичко си е чиста измама  newsm78

# 1 288
птица, душко, ако си толкова запозната с постовете ми, ще знаеш, че единствено коментирам хората за това, което са показали вътре в къщата, а извън нея-сори, но не познавам никого и не си позволявам да давам мнение. Христо си е отнесъл нападките ми само заради това, което съм видяла на екрана. Никога не съм си позволявала да коментирам нито бизнеса им, нито пък въобще живота им навън, защото нищо не знам.

# 1 289
  • Пловдив
Кузмовата наистина много се кефи като я извика ББ в изповедалнята и й поиска великото мнение,изляга се на диванчето и започва да злослови,верно се зачервява чак от кеф Laughing,а аз си спомням много добре как Веско сподели,мисля,че с Ани Владимирова,как тя цял ден виси по заведенията и клюкари с приятелки и Веско като излезе от работа и отиде да пийне нещо в кварталната кръчма,оревава всичко

Общи условия

Активация на акаунт