Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 570
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 305
Нейна си работа дали ще работи-всеки си преценява как ще си прекарва живота в крайна сметка.А и тя си гледа детето-всеки си има приоритети-дали ще го пуска на ясли ,градини и на каква възраст-тяхна си работа

# 1 306
  • Пловдив
И само реве-ох,не ми се излиза,ох не искам навън,ох,много сме зле финансово-ако си признае и ,че я мързи ,може и да я харесам.Поне ще е искрена.

# 1 307
Кузмови нито веднъж не са изтъкнали гледането на кучета като значим източник на пари за семейството им.

Трябва ли непрекъснато да се изтъкват като някои колко са по-по-най?

Аз не съм останала с впечатление, че парите трябва да се дадат на хора в нужда.
Съвсем по други критерии определям кой евентуално ги е заслужил, а не че някой е споделил, че е зле финансово.
То по тая логика Чипеви са най-на зор, щото мани че те имат заеми, ами и на Сашка баща й се е обзавел с такъв без да знае, благодарение на зет си( това тя го каза, не е клюка).

# 1 308
  • Gotham City
ако си признае и ,че я мързи ,може и да я харесам.Поне ще е искрена.
Simple Smile и аз, и аз

# 1 309
  • София
И сега, май фамилия Кузмови ще спечелят, а?  newsm78
Аз така мисля и затова смятам да не гледам финала, за да не се дразня.

# 1 310
  • София
Аз съм за Колеви, но мисля, че Кузмови ще спечелят.

# 1 311
  • София
Дали няма да спечели някой, който най- малко очакваме...  newsm78

# 1 312
Аз се учудвам,че в анкетата има и фенове на Чипеви Mr. Green

# 1 313
  • Куциндрел
Аз се учудвам,че в анкетата има и фенове на Чипеви Mr. Green
То на този сбор вътре за кого да си?

# 1 314
Ами не е клюка. От Пловдив съм. Съседи са на мои приятели. Ели наистина е устата и гръмогласна и виси по кафенетата. Ако имаш заем, за каквото и да е, и се чудиш как да го изплащаш, първото нещо, което според мен ще направиш, е да си потърсиш работа.
А от кучета пари се изкарват, но за да са много, ангажиментите са големи. А и доколкото виждам, Кузмови нито веднъж не са изтъкнали гледането на кучета като значим източник на пари за семейството им.
Значи и аз докато си гледах григодишното дете съм лентяйствала по кафенетата... Всъщност какво може да прави една жена с детенце, което си гледа сама - да седи на кафе с приятелки с децата, да е по градинките на кафе, да обикаля с детето улиците...

# 1 315
  • Gotham City
Кузмови нито веднъж не са изтъкнали гледането на кучета като значим източник на пари за семейството им.

Трябва ли непрекъснато да се изтъкват като някои колко са по-по-най?

Аз не съм останала с впечатление, че парите трябва да се дадат на хора в нужда.
Съвсем по други критерии определям кой евентуално ги е заслужил, а не че някой е споделил, че е зле финансово.
То по тая логика Чипеви са най-на зор, щото мани че те имат заеми, ами и на Сашка баща й се е обзавел с такъв без да знае, благодарение на зет си( това тя го каза, не е клюка).

Не трябва да се изтъкват, но и не трябва да преувеличават колко са зле.  
А отделно не смятам, че трябва да се дадат парите на най-бедните.  

# 1 316
И мен ме учудва подкрепата за Чипеви.

Но и подкрепата за Кузмови ме изумява  Shocked, затова вече спрях да се изненадвам.

На Ели детето не ходи ли на градина?

# 1 317
  • Gotham City
Ами не е клюка. От Пловдив съм. Съседи са на мои приятели. Ели наистина е устата и гръмогласна и виси по кафенетата. Ако имаш заем, за каквото и да е, и се чудиш как да го изплащаш, първото нещо, което според мен ще направиш, е да си потърсиш работа.
А от кучета пари се изкарват, но за да са много, ангажиментите са големи. А и доколкото виждам, Кузмови нито веднъж не са изтъкнали гледането на кучета като значим източник на пари за семейството им.
Значи и аз докато си гледах григодишното дете съм лентяйствала по кафенетата... Всъщност какво може да прави една жена с детенце, което си гледа сама - да седи на кафе с приятелки с децата, да е по градинките на кафе, да обикаля с детето улиците...
;- Laughing Е, ти явно не си лентяйствала, защото си си гледала детето. А на Ели детето и го гледат в градината.

# 1 318
Да се дадат пари на Чипеви, е все едно да наливаш вода в продънена кофа.

# 1 319
Аз съм за Колеви, но мисля, че Кузмови ще спечелят.
или тези, които са се договорили с продуцентите, защо ли клоня към Чипеви. Сашка и Пауло хич не бяха притеснени на последните елиминации, които за тях бяха първи, а и доста нагло се държаха по време на лайфа. Сега като се замисля, нямаше и провокация от страна на ББ към тях, с две думи и аз да кажа като Тайна, отспаха се и се отядоха точно те двамата, а пък накрая и ако лапнат някоя кинта  Sick

Общи условия

Активация на акаунт