Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 498
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Абе нещо ми се върти в главата, че в първите теми някой беше споменал, че Кузмова се занимава с развъждане и/или обучение на кучета.  newsm78

# 1 291
  • Куциндрел
Оф, не трябваше  Петрови да ги гонят толкова рано. Трябваше да останат до сега, че само те липсват във всичките скандали и нерви.
Много ги харесвах, особено Анджелика, някакси й отиваше да реве из къщата.

# 1 292
какво толкова се възмущавате ,че Веско и Ели говорели на камерите,сякаш че никой друг не го е правел.Ицо колко пъти е правил разбор пред Корнелия  в тяхната стая и тя"Да,Ице...да,Ице" и тъкмо да понечи да каже нещо и Христо и казва да не говори/да не се изтърве случайно нещо тя/.

# 1 293
  • Gotham City
Абе нещо ми се върти в главата, че в първите теми някой беше споменал, че Кузмова се занимава с развъждане и/или обучение на кучета.  newsm78

но не професионално ,а като хоби.

# 1 294
  • Пловдив
Още нещо се сещам за Кузмова,преди да се явят на ЦИ, лежаха си с  Веско на леглото и обсъждаха как ,ако вземат пари ще си върнат заемите,защото били много.....е,кажете ми,как може да взимаш пари на заем и да пушиш цял ден цигари по кафетата,не мога да подкрепя такава жена,никога.

# 1 295
  • София
nadiaadia, може, може, и бездруго не помня никакви подробности.
Аз не я осъждам, че не работи. Така са си преценили, така живеят. Щом се оправят с финансите, не виждам какъв е проблема една жена да е домакиня.
И ако това е техен избор смятам, че Кузмова не бива да се оплаква, че са затруднени /ако го е правила, защото аз не съм го гледала точно това/.

# 1 296

аз съм го казвала- с развъждане  Peace пише в дог.бг

# 1 297
  • София
Вики, доколкото съм запозната като страничен наблюдател, от тази работа могат да се докарат прилични доходи, нали?

# 1 298
Може да имат заеми хората за жилище, за обзавеждане, за какво ли не. Никой не е конкретизирал от какво са им заемите.
Хора теглят заеми и за лечение. Така че когато не знаете е по-добре да не си правите съчинения.
И това с пиенето по цял ден на кафе и пушене на цигари......смешни ставате вече. Светите ли им не знам, дайте поне някакви доказателства за това, което твърдите. Иначе по форумите се пишат какви ли не неща, ама е добре човек да се замисля дали пък евентуално е истина.
Аз поне не си позволявам да коментирам клюки.

# 1 299
Съгласна съм с na_ga , че заемите може да са за всичко. Почти не познавам семейство, което да не е теглило заем.

# 1 300
И сега, май фамилия Кузмови ще спечелят, а?  newsm78

# 1 301
  • Gotham City
Ами не е клюка. От Пловдив съм. Съседи са на мои приятели. Ели наистина е устата и гръмогласна и виси по кафенетата. Ако имаш заем, за каквото и да е, и се чудиш как да го изплащаш, първото нещо, което според мен ще направиш, е да си потърсиш работа.
А от кучета пари се изкарват, но за да са много, ангажиментите са големи. А и доколкото виждам, Кузмови нито веднъж не са изтъкнали гледането на кучета като значим източник на пари за семейството им.

# 1 302
  • Пловдив
Какви клюки,това го казва собствения й съпруг-Веско.

# 1 303
  • при моите деца .....
Абе Кузмови да не са сключили сделка с продуцентите  newsm78
Продуцентите им дават уж наградата, Кузмови прибират една малка част от нея, на аудиторията декларират че всичко са взели , а всъщност всичко си е чиста измама  newsm78

Аз залагам на подобен сценарии, но за Чипеви.
Част - може и половинета от наградата за продуцентите, другата за победителя.....
Ще видим кой е познал.
Други предложения......

# 1 304
Ако имаш заем, за каквото и да е, и се чудиш как да го изплащаш, първото нещо, което според мен ще направиш, е да си потърсиш работа.
А от кучета пари се изкарват, но за да са много, ангажиментите са големи. А и доколкото виждам, Кузмови нито веднъж не са изтъкнали гледането на кучета като значим източник на пари за семейството им.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт